akkor azért ennyi az ára!egyébbként nekünk volt suzunk 2-is a második hihetetlen hogy mit kapott és zokszó nélkül bírta szal én nagyon megszerettem 1,3as volt 70paci és ment mint a barom ahoz képest hogy 1,3as meg hogy szarok a suzukik...hát nálunk vhogy nem ez jött le és be volt fogva munkába is szal kapta az ívet rendesen (amúgy swift volt sedan...)
Én már 2 éves kora óta hurcibálom....anno még simoval........
Oszt elkedett lovagolni és ugye megnőtt......a lába elérte a lábtartót - és ugye a kreszben ez a szabály....
3 éve vettem neki bukót, majd szép lassan protikat...........a lovaglás miatt pedig NAGYON jó a testtartása......pedig nem mindig CSAK 60-al megyek.-)))) és a válasza: "ÁLLAT volt:-)))"
Csak ugye a sárkány beszabályozza.....egy kis zsarolás, mézesmadzag.....stb....szóval nem mindig a motorot választja
Nekem 3 is volt az elsőt 22 e-ért vettem rákentem 3 kg gittet, haverral lefujtuk. Én imádtam a kocsit 60-nnál aszt hittem valaki meghuztas a magassági kormányt (persze nemrepült) hangosdabb volt mint egy IL-18-as. A fék: 100 m-el a sarok elött kellett szolni
Aztán vettem egy vadi ujat, prima volt. Késöbb nosztalgiábol vettem másodkocsinak egy használtat, oviskocsinak, rémálom volt, (közbe voltak jobb autoim is). Ugyan igy jártam a Suzuki Swiftel-1989-ben egy álom volt. Most meg egy 6 éveset átvehettünk volna aposomtol- no az is rémálom volt. Inkább a 18 éves medszsó az legalább nem zörög.
Markolat benzinnel szokás felteni... Befogod a külső végét, öntesz bele egykis tiszta (! tehát NEM olajos-keverék benzint) és feltolod gyorsan! Simán felcsúszik, elpárolog a benzin, és rajta lesz gond nélkül!
Megyek végre haza, futólag sikerült még beleolvasnom a fórumba
Blue, a kofferod igencsak csini volt a moccon , rendesen sikerült meglepned, mikor közölted, hogy épp a házunk előtt állsz Szerencsére én sem voltam messze, így könnyen elgurultál a munkahelyemig Teljesen meg voltam lepődve... SZép kis mocc ez a Bandit, örülök, hogy még az első ezer km alatt láthattam... Bocsi a rohanásért, de egész nap pörgés volt itt bennt...
üdv mindenkinek, jóccakát annak aki már aludni készül
csináltam rajta egy X-et.....ráhúztam a kormányra - és ami kihajlott azt körbevágtam