Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem levágtam hanem kivágtam.....

csináltam rajta egy X-et.....ráhúztam a kormányra - és ami kihajlott azt körbevágtam
és ennek a Saito markolatfűtésnek nem kellett levágni a végét a kormányvégsúly miatt. A képeken mintha zárt lenne.
Ez ütős:-))))

De ez van:-)
Mikor beindul a Banditám az összes Macsek, Cica engem látt csak:-)))
Beképzelt túravezetőknek:-)))) hogy még beképzeltebb lehesen:-))))

"Ne állj mögém, én nem leszek a vezetőd. Ne állj elém sem, nem foglak követni. Inkább állj mellém, és légy a barátom!"

.
.
.
.
.
.
.
.
.és szemből egy kamion közeledik:-)
akkor azért ennyi az ára!egyébbként nekünk volt suzunk 2-is a második hihetetlen hogy mit kapott és zokszó nélkül bírta szal én nagyon megszerettem 1,3as volt 70paci és ment mint a barom ahoz képest hogy 1,3as meg hogy szarok a suzukik...hát nálunk vhogy nem ez jött le és be volt fogva munkába is szal kapta az ívet rendesen (amúgy swift volt sedan...)
Persze, de ez import autó, nem esztergomi, ezért van belőle kevés!
Igen az, és az új ára 3.360.000,- és Japán, úgyhogy bárkinek jó vétel lenne!
Én már 2 éves kora óta hurcibálom....anno még simoval........

Oszt elkedett lovagolni és ugye megnőtt......a lába elérte a lábtartót - és ugye a kreszben ez a szabály....
3 éve vettem neki bukót, majd szép lassan protikat...........a lovaglás miatt pedig NAGYON jó a testtartása......pedig nem mindig CSAK 60-al megyek.-)))) és a válasza: "ÁLLAT volt:-)))"

Csak ugye a sárkány beszabályozza.....egy kis zsarolás, mézesmadzag.....stb....szóval nem mindig a motorot választja
gyártják még egyátalán a lianát?
:-) szép, liana? én elnem adnám..hasznosabb mint egy motor...bárhogy is fáj...;-)
Nekem 3 is volt az elsőt 22 e-ért vettem rákentem 3 kg gittet, haverral lefujtuk. Én imádtam a kocsit 60-nnál aszt hittem valaki meghuztas a magassági kormányt (persze nemrepült) hangosdabb volt mint egy IL-18-as. A fék: 100 m-el a sarok elött kellett szolni
Aztán vettem egy vadi ujat, prima volt. Késöbb nosztalgiábol vettem másodkocsinak egy használtat, oviskocsinak, rémálom volt, (közbe voltak jobb autoim is). Ugyan igy jártam a Suzuki Swiftel-1989-ben egy álom volt. Most meg egy 6 éveset átvehettünk volna aposomtol- no az is rémálom volt. Inkább a 18 éves medszsó az legalább nem zörög.
Markolat benzinnel szokás felteni... Befogod a külső végét, öntesz bele egykis tiszta (! tehát NEM olajos-keverék benzint) és feltolod gyorsan! Simán felcsúszik, elpárolog a benzin, és rajta lesz gond nélkül!
Hi mindenkinek!

Megyek végre haza, futólag sikerült még beleolvasnom a fórumba

Blue, a kofferod igencsak csini volt a moccon , rendesen sikerült meglepned, mikor közölted, hogy épp a házunk előtt állsz Szerencsére én sem voltam messze, így könnyen elgurultál a munkahelyemig Teljesen meg voltam lepődve... SZép kis mocc ez a Bandit, örülök, hogy még az első ezer km alatt láthattam... Bocsi a rohanásért, de egész nap pörgés volt itt bennt...

üdv mindenkinek, jóccakát annak aki már aludni készül
hát ez LOOOOL
Pedig leér a lába
Nálunk a férjem ment egyszer mocival a gyerekért az oviba,de nem adták oda neki,csak ha gyalog vagy kocsival megy érte.
én egyszer ültem polákba...olyan 10kmet utaztam benne...túléltem én is csodálkoztam rajta de még itt vagyok
Hát tetőtől talpig nő vagyok,hála az Istennek.
Én még oda is motorral:-)))
Háááát:-)

Ültem már kispolákba és a biztonság csak másodlagos volt.....
Az elsődleges? Az hogy nem kaptam levegőt:-)))))
végre egy nő:-)))))

az "alatta" is "uncsi"
Akkor helyesbitek:ovodába inkább kocsival megyek.
csak elhoztam a hétvégén vettem gondltam megmutatom a népnek
Akkor ha lehet választani,inkább rajta...
Vásárolni Én mocival szoktam:-))))

A tescóba meg hülyét kap az eladó mikor beállitok bukósisakkal és 1 full megpakolt kocsival.-))))

a kérdés: UGYE NEM MOTORRAL vagy
Válasz: ÁÁÁ csak megsétáltatom a bukómat
Kérdés: Hogy viszed el?
Válasz: Még Te is elférsz mögöttem:-)))))

persze a telszámát már nem adja meg.-(((((, vagy nem kérném el:-))