Ha ideiglenesen vonod ki a forgalomból, a biztosító nem hajlandó lemondani a biztosítást! Legalábbis a K&H nem tette meg, én megjártam velük! Az apriliat kivonattam, (1800Ft) hogy ne kelljen fizetni utána, úgyis lejárt a műszaki , és nem használom (ezért is nincs műszakija, és mert betelt a forgalmi, így nem fizettem 6000 Ft forgalmi, +3200 Ft műszaki azért, hogy álljon a garázsba) és nem voltak hajlandók megszüntetni a biztosítást! Így szépen csaltam, írtam haverral egy szerződést, hogy megveszi, egyet meg vissza 10 nappal későbbi dátumra, az elsőt bevittem a biztosítóhoz, és ennyi. A motor az enyém, az én nevemen van.
Egyébként kivonatod, és? Járod a bürokráciát mindíg? Meg nem mész vele, amíg le nem jár a kivonás? Szerintem butaság.... Pláne amennyire normális idő van... én ma is mentem volna, ha otthon vagyok...
Kell venni meleg kesztyűt, pl ha siettek, még van aKelomotornál az a Spool, amit Blue is említett, 3700 Ft, nekem tetszik, ma vettem. (már nincs minden színből nincs méret, így aki szeretne, menjen, nézze meg!-pl 10-esből nem volt szürke, így lett piros )
Köszi szépen a jó tanácsokat!Jelenleg Németországban kutatok!Az ottani árak joval hozzáférhetöbek!
A motor menettulajdonságai erdekelnének még!H gyorsul?Mennyire kezes stb?
Igazából nincsenek gyengéi, tipushibái. Tehát csak azt lehet nézni, amit általában kell.
A motorba sajnos nem lehet belelátni, a vázon meg nem sok mindent lehet nézni:Rozsda, esésnyomok, ilyesmi. A motornál max a füstölést lehet látni. Jobb egy tapasztalt szakival menni /nem magát annak mondó haverral!/, vagy "ismerős"mocit venni. Esetleg a neten is le lehet nyomozni.
Egyébként kivonatod, és? Járod a bürokráciát mindíg? Meg nem mész vele, amíg le nem jár a kivonás? Szerintem butaság.... Pláne amennyire normális idő van... én ma is mentem volna, ha otthon vagyok...
Kell venni meleg kesztyűt, pl ha siettek, még van aKelomotornál az a Spool, amit Blue is említett, 3700 Ft, nekem tetszik, ma vettem. (már nincs minden színből nincs méret, így aki szeretne, menjen, nézze meg!-pl 10-esből nem volt szürke, így lett piros )