Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ideiglenesen vonod ki a forgalomból, a biztosító nem hajlandó lemondani a biztosítást! Legalábbis a K&H nem tette meg, én megjártam velük! Az apriliat kivonattam, (1800Ft) hogy ne kelljen fizetni utána, úgyis lejárt a műszaki , és nem használom (ezért is nincs műszakija, és mert betelt a forgalmi, így nem fizettem 6000 Ft forgalmi, +3200 Ft műszaki azért, hogy álljon a garázsba) és nem voltak hajlandók megszüntetni a biztosítást! Így szépen csaltam, írtam haverral egy szerződést, hogy megveszi, egyet meg vissza 10 nappal későbbi dátumra, az elsőt bevittem a biztosítóhoz, és ennyi. A motor az enyém, az én nevemen van.

Egyébként kivonatod, és? Járod a bürokráciát mindíg? Meg nem mész vele, amíg le nem jár a kivonás? Szerintem butaság.... Pláne amennyire normális idő van... én ma is mentem volna, ha otthon vagyok...
Kell venni meleg kesztyűt, pl ha siettek, még van aKelomotornál az a Spool, amit Blue is említett, 3700 Ft, nekem tetszik, ma vettem. (már nincs minden színből nincs méret, így aki szeretne, menjen, nézze meg!-pl 10-esből nem volt szürke, így lett piros )
Jó éjt!
nem iyenre gondoltam!
ajjajj mi lesz még itt:)
Ezjó?
Hogyne lenne!

vmi olyan fotó nincs, amin egy helyes fickó motorozik? ez nekem túl erkolcstelen!
No, jó éjszakát Népek!
Elvermel a medvetest a puha ágyba! Holnap 4-kor kelésjáték lesz... mingyáittvan!

Minden fiúnak és leánynak jócccccakát!
előbújt az üregéből. kipislogok, és bújok is vissza rejekembe szundizni...
Kölcsibe a nővéremnél galádkodom! ellenőrizlek titeket!
Hahhh, egy Nyussz! Éjszaka... ritka vendég!
Nyusi! megkaptad a laptopot?

elképzeltem -t magam előtt tüllruciban....

Dzsoki! Te mekkora bizniszmen vagy! Csak ámulok! Megvan már az isteni nedűm?

Ennyire ne mááááá"!
Téged is becézzelek Te aranyos kis mézillatú Micimacim!
Olyan kezes mit egy MZ
Nagyon be vagy korlátozva
Köszi szépen a jó tanácsokat!Jelenleg Németországban kutatok!Az ottani árak joval hozzáférhetöbek!
A motor menettulajdonságai erdekelnének még!H gyorsul?Mennyire kezes stb?
Ha fölértél szoljál
Erik! Mit varratak beléd? Kezdesz nekem gyanús lenni!
Megvan a telefonszám, holnap hívlak, ma már nem akarlak zaklatni TE CZUKORPOFA!
Igazából nincsenek gyengéi, tipushibái. Tehát csak azt lehet nézni, amit általában kell.
A motorba sajnos nem lehet belelátni, a vázon meg nem sok mindent lehet nézni:Rozsda, esésnyomok, ilyesmi. A motornál max a füstölést lehet látni. Jobb egy tapasztalt szakival menni /nem magát annak mondó haverral!/, vagy "ismerős"mocit venni. Esetleg a neten is le lehet nyomozni.
5-öt sikerült lealkudnom hisz most igazán nincs erre pénzem!
Mosolyogtató?! Folyik a könnyem úgy röhögök a saját hülyeségemen!