Te tündér vagy!
Meg tudod előlegezni érte a 30-at míg ideérsz, vagy elutaljam a pénzt neked előre?
mindjárt megtudom a telefonszámot, és a címet és majd telefonon megbeszéljük a részleteket.
Szerintem kérdezd meg BViktort (Miskolci) vagy Dzsokit (Egri).......mert állításuk szerint Ők jönnek le a talipontra majd ami ugye TITKOS......és ha más naem akkor átveszem és Én elviszem neked....vagy add meg a címed és Ők is eltudják dobni ha csak beköszönnének nekünk
JA!
HEGYI KEMPING:-))))
És miért örülök neki? MErt véfgre mocizhatok a hétvégén:-)))))
Pénteken felkellek és le se fogok szállni róla.....
Aki ráér az csörenjen rám azt gurulhatunk egy picit (lassan 1000 - és ugye vasárnap még dolgom lenne)...vagyis egy 2-300km fér bele max
Láttjátok...meló 1000-rel....úgy, hogy még a kis ebédkémet is meló közben eszem - DE! GS500-as sapiban:-)
És még mindig itt vagyok......bár már csak 1 óra 25 perc és indul a bus......
Még szerencse, hogy van nálam hétféle macskaszőr, meg egy fej vöröshagyma.... Elviszem Neked valamikor.... De ha nem segít, akkor el köll mennyi szentöltvízért Szelére!
A GS után a Bandita fura volt az első 300km-en.....
Azóta MAJDNEM ugyan úgy megyek vele.......
majdnem....mert itt azért vigyáznom kell a gázadásra.....mert biza az ott van ahol kell......
Szóval Én is "féltem".....de 68.000km GS után nem volt egy nagy kunszt átülni.....
De jó nekem lent a bugyrosba......
Senkinek nem hiányzom - és a hivatalok is akkor eszmélnek fel a hiányomra amikor nem fizetek be egy csekket
Plusz ugye a rosszlányok nem épp északra tartanak:-)))))
A jók meg kicsit unalmasak már nekem:-))))
OK. Megdumáljuk és majd kitalálom, hogy mikor, hogyan.
Nagy mákod van tesókám! Én specc soha nem találtam GS tankot.................
A bandit fórumról:
Én 1000ft-al fizettem kevesebbat a Gs-ért - és még robogót sem kaptam pluszba:-)))))
Már meg is vizualizáltam kis csapkodó szitakötőszárnyakkal, tüllruhácskában!
Meg tudod előlegezni érte a 30-at míg ideérsz, vagy elutaljam a pénzt neked előre?
mindjárt megtudom a telefonszámot, és a címet és majd telefonon megbeszéljük a részleteket.
Gondoltam hogy ráharapsz:-)
Ugyan az a fokozat, csak ez mélyen lent délen....a másik meg ugye északon!
Istenkáromlás lenne:-)
JA!
HEGYI KEMPING:-))))
És miért örülök neki? MErt véfgre mocizhatok a hétvégén:-)))))
Pénteken felkellek és le se fogok szállni róla.....
Aki ráér az csörenjen rám azt gurulhatunk egy picit (lassan 1000 - és ugye vasárnap még dolgom lenne)...vagyis egy 2-300km fér bele max
Miskolcról kéne egy Gs 500-as tankot eljuttatni ide Pestre!
Láttjátok...meló 1000-rel....úgy, hogy még a kis ebédkémet is meló közben eszem - DE! GS500-as sapiban:-)
És még mindig itt vagyok......bár már csak 1 óra 25 perc és indul a bus......
Örülök, hogy gyógyulgatsz Tesvírem!
(piócásember)