Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban megmosolyogtató elképzelés.
No, ha találkozom egy rossz lánnyal, akkor ez nekem is nagy kérdés... Északra, vagy Délre induljak előbb!
Nehogy azt hidd!

A GS után a Bandita fura volt az első 300km-en.....
Azóta MAJDNEM ugyan úgy megyek vele.......

majdnem....mert itt azért vigyáznom kell a gázadásra.....mert biza az ott van ahol kell......

Szóval Én is "féltem".....de 68.000km GS után nem volt egy nagy kunszt átülni.....
Kösz:-)

De jó nekem lent a bugyrosba......
Senkinek nem hiányzom - és a hivatalok is akkor eszmélnek fel a hiányomra amikor nem fizetek be egy csekket

Plusz ugye a rosszlányok nem épp északra tartanak:-)))))
A jók meg kicsit unalmasak már nekem:-))))
Meg hát...!
OK. Megdumáljuk és majd kitalálom, hogy mikor, hogyan.
No, már baromi erősen vakarózok! Jók ezek az ajánlatok, de nekem még baromi nagy volna az 1250 ccm. Bááááááár...
30 pénz? egy tank?

Nagy mákod van tesókám! Én specc soha nem találtam GS tankot.................
Egy kis protekcióval még talán Te is felkerülhetnél! De nem akarok Neked rosszat...
Teddy!

A bandit fórumról:

Én 1000ft-al fizettem kevesebbat a Gs-ért - és még robogót sem kaptam pluszba:-)))))
Dzsokitündér!

Már meg is vizualizáltam kis csapkodó szitakötőszárnyakkal, tüllruhácskában!
A 250-es.
Te tündér vagy!
Meg tudod előlegezni érte a 30-at míg ideérsz, vagy elutaljam a pénzt neked előre?
mindjárt megtudom a telefonszámot, és a címet és majd telefonon megbeszéljük a részleteket.
akkot későn írtam be:-)

Gondoltam hogy ráharapsz:-)
Csak azt ne!

Ugyan az a fokozat, csak ez mélyen lent délen....a másik meg ugye északon!

Istenkáromlás lenne:-)
Szerintem kérdezd meg BViktort (Miskolci) vagy Dzsokit (Egri).......mert állításuk szerint Ők jönnek le a talipontra majd ami ugye TITKOS......és ha más naem akkor átveszem és Én elviszem neked....vagy add meg a címed és Ők is eltudják dobni ha csak beköszönnének nekünk

JA!
HEGYI KEMPING:-))))
És miért örülök neki? MErt véfgre mocizhatok a hétvégén:-)))))

Pénteken felkellek és le se fogok szállni róla.....
Aki ráér az csörenjen rám azt gurulhatunk egy picit (lassan 1000 - és ugye vasárnap még dolgom lenne)...vagyis egy 2-300km fér bele max
Meglesz.
Miskolcról, az időpont mindegy, de 1-2 héten belül!
Jó étvágyat BLEKK!
Mondok is egy Miatyánkot érted Főnök!
No, Ördög Bácsi! Akkor a pálmaágas csajok fogadjanak kegyeikbe, ha hazaért a fáradt "melóstest"!
Honnan, mikorra?
Tuda nekem valaki segíteni?
Miskolcról kéne egy Gs 500-as tankot eljuttatni ide Pestre!
Csak hogy sajnáljátok szegény ördög bácsit

Láttjátok...meló 1000-rel....úgy, hogy még a kis ebédkémet is meló közben eszem - DE! GS500-as sapiban:-)
És még mindig itt vagyok......bár már csak 1 óra 25 perc és indul a bus......
KÖSZKE!
Még szerencse, hogy van nálam hétféle macskaszőr, meg egy fej vöröshagyma.... Elviszem Neked valamikor.... De ha nem segít, akkor el köll mennyi szentöltvízért Szelére!

Örülök, hogy gyógyulgatsz Tesvírem!

(piócásember)