mikor vetted a bukót? mert ma összekevertek egy lánnyal, akinek nem volt a bukójához orrvédőrész, és ma mára ígérte magát, hogy beszalad érte...
Azt az akciósat vetted te is?
Piet: a múlt hét végén volt téma itt sok hozzászóláson át ez a kesztyű.
Amíg nem fagy rá a szmötyi az útra én nem szállok le a motorról. Nyilván nem vagyok normális ...
Én a Spirronál vettem a az új sapkámat . És múlt héten meg szintén Spool mancsvédőt szereztem, jó meleg ... És nem ázott be ...
HI! Ilyenkor motorozni? brrr. Még figyelmetlenebbek az autósok ebben a szutyok időben!
Zimacs: megnézted a Spool mancsvédőt a bótba? Én most szaladtam ki a Spirro-hoz, és jó volt az S-es szerencsére, pedig nem gondoltam volna. Meg egy Spool-nacit is felpróbáltam, és az is jó! Spool naci Remélem hamarosan leárazzák, mert a mostani nacim rövid, és kényelmetlen.
Autóval a városon át? Esőben? Áhh, reménytelen. A bkv-n meg túl sok az ember és az idegesít . A prémem 1ébként rendben van, tökéletesen megvédte a ruci
Menjünkmenjünk!
Hogy menjünk, ha Blue egyedül akar menni?
Majd legfeljebb követjük észrevétlenül! És csak akkor les majd nagyot, ha esik az eső, és "valaki" behúzódik a sátrába!
Mi annak idején (80-as évek közepén) ugy jártuk be Olaszországot hogy minden másnap szálltunk meg: Este vacsi után továbbmenés ésjazaka közepén leálltunk az ut mentén (Zsiguliban) alvás egy két óra, 6kor tovább egy kempingbe becsekkolás, 1 éjszaka ottalvás másnap tovább.
Félreértesz! Nincs azzal gond, hogy naponta szét-össze a sátor, csak talán picit kényelmetlen. Viszont többet látsz, mert minden nap máshol vagy. Vmit vmiért!
Sok a sátrazás? Naná:-) de ugye Horvátban nem láttom értelmét 1 helyen leragadni......és ugye a távok se akorák, hogy ne férjen bele egy sátorbontás és egy sátorépítés....
S főleg a szempont - FOGALMAM sincs merre megyünk be, ki, fel, le.....és főleg hol sátrazunk....
Vagyis ha a tenger melett döntök akkor azt tudom hogy:
Sátor, pénz, személyi, jogsi.....azt 6 nap múlva jövök......
ezért nem is nagyon csináltam bőveb itinert.....
A lényeg hogy végigszeretnék gurulni a tengerparton:-))))
No és ugye amit már jeleztem!
Lehet hogy nem is szólók senkinek csak ugy magánzóba lenyomom ezt 2-3 nap alatt és kész.....
tudod! Én nem az a csóka vagyok aki szeret egy helyben lenni ha motorozásról van szó
Azt az akciósat vetted te is?
Piet: a múlt hét végén volt téma itt sok hozzászóláson át ez a kesztyű.