Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor vetted a bukót? mert ma összekevertek egy lánnyal, akinek nem volt a bukójához orrvédőrész, és ma mára ígérte magát, hogy beszalad érte...
Azt az akciósat vetted te is?

Piet: a múlt hét végén volt téma itt sok hozzászóláson át ez a kesztyű.
Milyen az a mancsvédő?
Amíg nem fagy rá a szmötyi az útra én nem szállok le a motorról. Nyilván nem vagyok normális ...
Én a Spirronál vettem a az új sapkámat . És múlt héten meg szintén Spool mancsvédőt szereztem, jó meleg ... És nem ázott be ...
HI! Ilyenkor motorozni? brrr. Még figyelmetlenebbek az autósok ebben a szutyok időben!

Zimacs: megnézted a Spool mancsvédőt a bótba? Én most szaladtam ki a Spirro-hoz, és jó volt az S-es szerencsére, pedig nem gondoltam volna. Meg egy Spool-nacit is felpróbáltam, és az is jó! Spool naci Remélem hamarosan leárazzák, mert a mostani nacim rövid, és kényelmetlen.
Autóval a városon át? Esőben? Áhh, reménytelen. A bkv-n meg túl sok az ember és az idegesít . A prémem 1ébként rendben van, tökéletesen megvédte a ruci
Hát most így jártál!

Megy a kúrálás? (úgyértem:lábilag! )

Gyorsan írj valami jót a lábadról, hadd dobódjak fel!
A rendőrségi rész hogy áll?
Pedig épp üdvözölni akartam a keresztlányomat!
Hoppá!
esSO voltam, csak álcázva!
Szia!
Elázott a prémed?
Ernyő, autó?
Menjünkmenjünk!
Hogy menjünk, ha Blue egyedül akar menni?
Majd legfeljebb követjük észrevétlenül! És csak akkor les majd nagyot, ha esik az eső, és "valaki" behúzódik a sátrába!
Ázott macska jelentkezik ... Sziasztok!
Nekem is tetszik!

Menjünkmenjünkmenjünk!
Mi annak idején (80-as évek közepén) ugy jártuk be Olaszországot hogy minden másnap szálltunk meg: Este vacsi után továbbmenés ésjazaka közepén leálltunk az ut mentén (Zsiguliban) alvás egy két óra, 6kor tovább egy kempingbe becsekkolás, 1 éjszaka ottalvás másnap tovább.
Banyek! Ez azért már durva nekem! Igaz, hogy ehez hasonlót megcsináltam én is egy haverommal, anno vagy 30 éve, de ma már nem vállalnám be. Öregszem!
Félreértesz! Nincs azzal gond, hogy naponta szét-össze a sátor, csak talán picit kényelmetlen. Viszont többet látsz, mert minden nap máshol vagy. Vmit vmiért!
És ezesetben? (ha magánzóba vagy?)
Még sátrazni se kell:-))))

Mész...megálsz...mész...megálsz.....
Még szállást se (kellene) fizetni....hiszen a tengerparton is tudsz aludni 1-2-3 órát

Ha meg esik akkor irány egy panzió

1-2-3 éve olvastam egy leírást egy ilyen túráról......
Ha jól emlékszem Fazerboy írta....... nevetséges árért mentek ki a haverjával Horvátba

Várj megkeresem....hátha:

a link:
http://fazerboy.uw.hu/horvat2....
esSO

Sok a sátrazás? Naná:-) de ugye Horvátban nem láttom értelmét 1 helyen leragadni......és ugye a távok se akorák, hogy ne férjen bele egy sátorbontás és egy sátorépítés....
S főleg a szempont - FOGALMAM sincs merre megyünk be, ki, fel, le.....és főleg hol sátrazunk....

Vagyis ha a tenger melett döntök akkor azt tudom hogy:
Sátor, pénz, személyi, jogsi.....azt 6 nap múlva jövök......
ezért nem is nagyon csináltam bőveb itinert.....

A lényeg hogy végigszeretnék gurulni a tengerparton:-))))

No és ugye amit már jeleztem!
Lehet hogy nem is szólók senkinek csak ugy magánzóba lenyomom ezt 2-3 nap alatt és kész.....
tudod! Én nem az a csóka vagyok aki szeret egy helyben lenni ha motorozásról van szó
Turailag én is a sátras dolgok hive vagyok, mert az barátságosabb mint elzárkozni egy szobában, na meg olcsobb is.
ÁMEN!
gondolom, én is vicces ember vagyok, sokan nem is értenek meg mert komolyan veszik a poént
idén sok minden közbejött, de majd jövöre ha mindenki ugy akarja
Tényleg csak viccnek szántam!
nagyon vicces
Csak a mocira vigyázz, mert hajlamos vagy a túrák előtt 1-2 nappal széttaposni!