Nagyon jó kis nap volt ez a mai... Erik, örülök(ünk), hogy sikerült feldobnunk a hangulatodat, és hozzájárulni a gyógyulásodhoz , bár keveset beszéltünk, mert az unokád lefoglalt nagyon
Blue, várjuk a képeket, nagyon álmos vagyok, de addig nem megyek, míg nem látom őket... Bár a rózsaszín sapkás kép után már nem sok jóra számítok (mi történhetett még..)
Szevasz te Lokoto! Orulok, hogy latom mar javulgatsz, csak igy tovabb! Kuldeni akartam egy fenykepet a Blueval magamrol, de azert ennel szerenyebb vagyok! Gyogyulast, kitartast!
A GS csapatnak pedig csak ennyit uzenek: BUSZKE vagyok ratok, hogy ilyen remek csapat vagytok! (Es remelem meg en is idetartozok, es jovore ismet sokat tudunk majd egyutt gurulni).
(Pedig majdnem lementem am en is, ugyanis Magyarorszagon vagyok, es csinalom az uj irodank teljes informatikajat... Szoval mar nagyon ugy nez ki, hogy jovore - Triumphal ugyan -, de ismet csatlakozhatok!)
Mégegyszer nagyon szeretném megköszönni mindenkinek ezt a nagyfokú gondoskodást, azolnak is akik nem tudtak eljönni! Ezzel a lelkiállapottal csak gyorsulhat a gyógyulásom,úgy érzem a szívem túlcsordult a boldogságtól. Sajnálom, aki miattam megázott és összekoszolta a mociját, és remélem hogy mindenki épségben hazaért.
MÉGEGYSZER EZER KÖSZÖNET MINDENÉRT!
Hali!
Hát mi nem áztunk meg!
Mi felkínáltuk az esernyőnket útközben Bluenak,Bexnek és Janónak,de egyiknek sem tetszett a piros esernyő.
Erik!
Az összes csaj, aki körülötted van, tündéri. (Azért kiemelném a legkisebbet)
Remélem legközelebb már te fogsz rohangálni és a kávét szervírozni.
Jobbulást!
Nagyon jó kis nap volt ez! Jó volt végre újra Veletek, de jobb lett volna, ha más miatt talizunk...
Mellékelnék pár képet, ami közös munka eredménye. Készítők: esSO, Goliát és Dorcsi
Természetesen ugye mondanom sem kell hogy akinek képe akad az dobja el nekem mailben:-))))
Aki pedig nem volt ott, nem tudtott eljönni annak készül egy kis vidi (hamarosan:-)
Na mint főszervező főördög szeretném megköszöni MINDENKINEK aki bármilyen módon szerepet válalt a MAI "Kempingen"....
Akár részvételével, akár "támogatásával", akár mindkettővel.
Több ilyet azért nem szeretnék szervezni - szóval kérek mindenkit hogy legyen óvatos és a sok köcsög autós helyet is lásson, gondolkozon! S ha neki van elsőbbsége is, inkább lassítson le és engedje el a sok barmot.
Magam és családom nevében is kívánom Eriknek, hogy gyorsan és gond nélkül rendezödjön EÜ állapota, és az ügyintézés menete a moci helyreállításában.
UI.: Azért nem bírtam kihagyni az esőt:-)))) Az M6-oson utolért........
Üdv!
Az az igazság h én ezzel együtt vettem a motort, és azelőtt pedig jópár évig nem motoroztam. Így igazán nem tudom mihez hasonlítani. Mások azt mondják h 120 fölött már nagyon fúj. Sztem csak 140 felett. Elvileg, mivel ennek a tetején van egy plusz törés, így az átlagos "univerzális"-nál talán többet fog.
http://www.szon.hu/hirek/Orsza...