nem akarok hülyeséget mondani,de én is aug-ba vettem a muz-t és nekem se jött teljesítményes csekk,és ugy hallottam h ez egész évre be van fizetve a volt tulaj által...de csak tipp
Sziasztok!
Többen írtátok itt a súlyadót stb-it. Én aug. 11-én vettem a motort de még mindig nem fizettem semmiféle teljesítmény adót. Ez normális? Amikor megvettem kérdeztem tőletek,hogy kell-e tennem valamit miután megvettem a motort,de azt mondtátok csak várjam a csekket
Akkor most?
Hello mindenki, különösen Neked Erik!
Örülök,hogy gyógyulsz!
Mostanában keveset vagyok gép előtt,lehet tudni hogy történt a dolog? Már ha nem sértő a kérdés?
Mi sérült a mocin?
Mert itthon nem volt gyógytornász és úgy látszik én nem erőltettem eléggé.
Tudod mindíg úgy érzem, hogy szétszakad a varrásnál, de a doki ma megnyugtatott hogy nem fog!
Mert itthon nem volt gyógytornász és úgy látszik én nem erőltettem eléggé.
Tudod mindíg úgy érzem, hogy szétszakad a varrásnál, de a doki ma megnyugtatott hogy nem fog!
Ha elkezd rángatni, nyisd fel a tanksapkát. Lehet vákum képződik a tankodba, és nem engedi lefolyni a benzint rendesen. El van tömődve a szellőző. Nekem a bandit csinált ilyet.
Helló!
Ma voltam kötözésen, az új infók:
-szépen gyógyul a seb
-abokám mozgása kicsit romlott
-bal oldalt van egy kis rész, ami kevés vért kap
- házhoz járó gyögytornász azonnali felírása
Ha a vérkeringés mindenhol helyreáll, akkor megúszom a plasztikázást és fel kell készülnöm a fájdalmas gyógyulásra. Ha heverészem semmi bajom, nem fáj, csak hát így nem fog mozogni a bokám.
Marad a gyógytornával erőltetés, első könycseppig, naponta 3X
Hallihóó! Van egy problémám! Valamiért egyenletes gáznál meg néha kigyorsításnál rángat a motor. Úgy kezdődött hogy valamelyik nap motorozás közben kezdett el rángatni, azt hittem kevés a benya, átfordította PRI-re és megjavult. Pár nappal később ugyanezt eljátszotta csak teli tanknál. Karbikat szétszedtem, kifújattam kompresszorral. Kitakarítottam a benzincsapot is mind a kettőt (tiszta volt). Valmivel jobb lett de még most is volt h "behülyült". Karbiszinkront mióta nállam van nem csináltam. Valakinek valami tipp?
Ha nem javul beviszem csabára a Suzukihoz jövő héten.
Help! Kösz!
Többen írtátok itt a súlyadót stb-it. Én aug. 11-én vettem a motort de még mindig nem fizettem semmiféle teljesítmény adót. Ez normális? Amikor megvettem kérdeztem tőletek,hogy kell-e tennem valamit miután megvettem a motort,de azt mondtátok csak várjam a csekket
Akkor most?
általános szempillarezegtetés...
Gyógyulgass gyorsan!
Örülök,hogy gyógyulsz!
Mostanában keveset vagyok gép előtt,lehet tudni hogy történt a dolog? Már ha nem sértő a kérdés?
Mi sérült a mocin?
Eröltessed csak, ha attól gyógyul
Ez most mit jelent rá is tudsz állni? Vagy csak alevegőben mozgathatod?
Ha elkezd rángatni, nyisd fel a tanksapkát. Lehet vákum képződik a tankodba, és nem engedi lefolyni a benzint rendesen. El van tömődve a szellőző. Nekem a bandit csinált ilyet.
Régen jártam erre ,de olvasgattam a fórumot!
ERIK neked jobbulást!
Blue grat az új motorhoz! (Sikerült a szervizeseket elérni Esztergomban?)
miért romlott a bokád mozgása?
nyuff Remélem jobban és gyorsabban fogsz gyógyulni, mint mondják.
Ma voltam kötözésen, az új infók:
-szépen gyógyul a seb
-abokám mozgása kicsit romlott
-bal oldalt van egy kis rész, ami kevés vért kap
- házhoz járó gyögytornász azonnali felírása
Ha a vérkeringés mindenhol helyreáll, akkor megúszom a plasztikázást és fel kell készülnöm a fájdalmas gyógyulásra. Ha heverészem semmi bajom, nem fáj, csak hát így nem fog mozogni a bokám.
Marad a gyógytornával erőltetés, első könycseppig, naponta 3X
szöveg
Én első körben gyertyacserével próbálkoznék. Lehet ennyitől megjavul a hibád, ha nem, akkor érdemes továbbgondolkodni...
Köszi, már küldtem neki emilt.
Ha nem javul beviszem csabára a Suzukihoz jövő héten.
Help! Kösz!
A srác itt, az apróban is hirdeti magát. Ott tudsz neki üzenni is a kapcsolatfelvétel ügyében.
Hát sajna nem tudtam netezni, pedig jó lett volna. De most úgy tűnik lesz laptop, lesz tán net is!
(dörzsi)
Régen láttunk, hiányoztál innen a fórumról az elmúlt 4 napban
Erik, ííírj valamit hogy vagy, majd ígéretünkhöz híven meglátogatunk... Tudod, rossz pénz nem vész el...