Hát megpusztulhatna aki kitalálta ezt az óraállítást......még 7 sincs de mindenki ébren, hiszen a gyerköcök is hozzáálltak a 6:30 (jelenleg 5:30)-as kelléshez......
Sziasztok!
Micsoda álomszuszék banda. Én meg itt vártam az óraállítás elérkezését. Hát itt van.
Már a kávét is megittuk. Készülünk a kempingre. Tisztára nyaralási izgalomban vagyunk,de legalábbis nem tudunk aludni.
Kőszi a segitséget.
Ithon malyd le ecsetelem.
A deklihez nem akarok nyulni, mert garis a gép és nehogy azt mondják, hogy minek nyultam hozzá.
Voltam a kereskedésben monták, hogy majd leveszik, lehet, hogy csak mivel uj a motor csak valami zsir van ott ahogy felmelegedet és az látszik, vagy valami szimering. (Remélem nem az utobbi.)
Azt mondták ne tőrőljem le, és ne mosam le igy majd jobban látyák.
De nagyon minimális tehát nem csőpőg amint látad, csak nem száraz a dekli.
///Dolgozanak ha már garis a gép.///
És készülj hogy az 51-esen állni fogsz - ha szarul fogod ki - legalább 30 percet....
Én tegnap ott dekoltam vagy 20-at.....és a szembeforgalom eddigre (mire Én átértem) kb 800m-es lett
Akkor szólj mikor indulsz ajáról, hisz bármi előfordulhat.....
ráadásul lehet hogy Andi is jönne.......de ugye Őt se tudtam hova "tenni" hiszen neki 4 verziója van....
1., saját motor
2., velem
3., autóban veled (gondolom nem okoz gondott)
4., nem jön
Jelenleg Adonyban Iszonyat jó idő van...most voltam kint egy rövidgatyába meg pólóba kutyát rendezni, meg megnézni az új fényeket a garage-nál amit ma szereltem fel......(untam hogy sötétben van a gép:-)
Holnapra esőt mondanak, de ugye ki hisz már ezeknek? Szóval ha reggel úgy kellek fel hogy HAJRÁ, akkor OK... ha meg nem akkor is OK:-)
Most akkor mi van!? Teddy holnapi szülinapjára a Hiltonba nem mindenki hivatalos? Pedig még ki is kötötte h ajándékot ne vigyünk Ő áll mindent, és vihetjük a barátokat!
Akkor Apostag előtt hívlak. Ha hozzátok megyek, akkor kávézgatunk 9.30-ig! Ugyanis a másik érdekelttel tőled függővé lett lebeszélva, hogy délelőtt, vagy délután szerelünk! Tehát 8.00 körül recsegek...
Eldőlt. Kocsival kísérem a csapatot. Tökéletes tejföl van itt. Teganp is így kezdődött, és ma délre szakadt fel... papírkutyául nem vállalom a két kereket.
Blue-nak "támpont". 7.00-kor indulok. Tehát, ha úgy adódik, akkor 8.30-kor tudok hozzád becsengetni. 8-ig hívható vagyok, hiszen akkor hagyom el Apostagot és a hozzád vezető hidat. Remélem nektek szerencsétek lesz az idővel. Holnap találkozunk!
A tesco parkoló Pestről kifelé a jobb oldalon van. Ha a nullásról jössz vhol a dombon van kiírva a bevásárlóközpontok, aztán fel, le, jobbra, balra(vagy le, és fel, aztán balra, és balra, vagy jobbra és valamerre, vagy texo táblairányba) ott lesz e texó. Szal majd integetünk., amúgy is elég nagy parkoló
Illegálisan tartózkodik nálad 2 db trikó! Légyszives kempingezd el magaddal, mert valszeg szükség lesz rá!
Kucsi
Mivel jöttök?
Akkor tegyek be kvfőzőt?
Micsoda álomszuszék banda. Én meg itt vártam az óraállítás elérkezését. Hát itt van.
Már a kávét is megittuk. Készülünk a kempingre. Tisztára nyaralási izgalomban vagyunk,de legalábbis nem tudunk aludni.
Ithon malyd le ecsetelem.
A deklihez nem akarok nyulni, mert garis a gép és nehogy azt mondják, hogy minek nyultam hozzá.
Voltam a kereskedésben monták, hogy majd leveszik, lehet, hogy csak mivel uj a motor csak valami zsir van ott ahogy felmelegedet és az látszik, vagy valami szimering. (Remélem nem az utobbi.)
Azt mondták ne tőrőljem le, és ne mosam le igy majd jobban látyák.
De nagyon minimális tehát nem csőpőg amint látad, csak nem száraz a dekli.
///Dolgozanak ha már garis a gép.///
És készülj hogy az 51-esen állni fogsz - ha szarul fogod ki - legalább 30 percet....
Én tegnap ott dekoltam vagy 20-at.....és a szembeforgalom eddigre (mire Én átértem) kb 800m-es lett
ráadásul lehet hogy Andi is jönne.......de ugye Őt se tudtam hova "tenni" hiszen neki 4 verziója van....
1., saját motor
2., velem
3., autóban veled (gondolom nem okoz gondott)
4., nem jön
Jelenleg Adonyban Iszonyat jó idő van...most voltam kint egy rövidgatyába meg pólóba kutyát rendezni, meg megnézni az új fényeket a garage-nál amit ma szereltem fel......(untam hogy sötétben van a gép:-)
Holnapra esőt mondanak, de ugye ki hisz már ezeknek? Szóval ha reggel úgy kellek fel hogy HAJRÁ, akkor OK... ha meg nem akkor is OK:-)
Csak így tovább! (Előre!/ne a lenini úton/)
Igazad van a kecskét kifelejtettem!
Na ehhez gumicsizmát kell húzni, és akét hátsó lábát bedugni a csizmaszárba!
Így nem tud előled elugrálni!
Teddy!
akkor reggel recsegj rám hogy mi a szitu - és kinézek az ablakon hogy Én mit vállalok be.....
Ha jösz, ha nem - Én csak 9:30 után tudok indulni, mert a sárkány éjszakás és eddigre ér haza a melóból
Oké, nagyon köszi!
Aki nem tudja hova kell jöni az hivjon fel és elmondom 2 perc alatt!
Eddig jól ment a titoktartás ne az utolsó órákba szljátok már el magatoka!
Akkor tisztázzuk már végre: Az 5-ösön, vagy a 6-oson? Mert azért nem mindegy!
Blue-nak "támpont". 7.00-kor indulok. Tehát, ha úgy adódik, akkor 8.30-kor tudok hozzád becsengetni. 8-ig hívható vagyok, hiszen akkor hagyom el Apostagot és a hozzád vezető hidat. Remélem nektek szerencsétek lesz az idővel. Holnap találkozunk!
a 210 a megtett km-t jelenti ugye?