Van az adóügyi osztályon is egy "folyószámlád". Amin nyilvántartják, napi pontossággal, hogy meddig vagy adóköteles. Vissza nem kapod, csak annyival kevesebb lesz a következő befizetendő adód.
ez nem nagyon értem.
Idén már nem nyerek semit vele hiszen augusztusban kifizettem a félévi adót......tavasszal meg márciusban jött.....
Amit kifizettem már nem kapom vissza
Végülis a Busalánynak igaza van: minél nagyobb a teljesítmény - tehát az adó - annál inkább megéri.
Pl nekem sem jó, mert pár száz Ft a spór, viszont elmegy rá 2 nap.
Nagy ész ez a Maci.Anyagilag igy jobban járok.Igen,igy van.Nekem fél évre egy 20-as a telj.adóm,15 a bizti,és a cascóról még nem is esett szó.Én meg úgy gondoltam,minek fizessek?
Az ideiglenes 6 hónapig szól. 1800 Ft-ért. Utána automatikusan él a biztosítás. Tehát nincs baj vele. Viszont 3 hónapig újra forgalomban kell tartani (ez ugye nem gond), majd újra 6 hónapra van lehetőség. És a bizti automatikusan működik tovább. Utána kérdeztem, ezt hallottam.
Ha végleg kivonatsz valamit a forgalomból, vagy eladod a motort, vagy bármit, akkor 2 éved van arra, hogy vegyél másikat, és szintén megmarad a bónuszod.
Tömörprofesszor előadást hallotátok!