Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van az adóügyi osztályon is egy "folyószámlád". Amin nyilvántartják, napi pontossággal, hogy meddig vagy adóköteles. Vissza nem kapod, csak annyival kevesebb lesz a következő befizetendő adód.

Tömörprofesszor előadást hallotátok!
De ha előbb visszahelyeztetem,akkor be kell fizetnem a fennmaradó időszak árát.
Okm.irodában,kórházban,rendőrségen mindig jól jön az ismerettség.Szerencsére én kiépitettem ezen barátságaimat.Eddig mindegyik jól jött!
Kapaszkodj meg, visszakapod!
De megkapod.Időarányosan.1 hét alatt nekem kipostázták a pénzt
Hja, kérem! Így könnyű!
De hát egy motoros legyen is élelmes, és találja fel magát minden helyzetben!
?

ez nem nagyon értem.
Idén már nem nyerek semit vele hiszen augusztusban kifizettem a félévi adót......tavasszal meg márciusban jött.....
Amit kifizettem már nem kapom vissza
10 percembe került az okmányiroda,igaz igénybe vettem az ismerettségemet is.
Végülis a Busalánynak igaza van: minél nagyobb a teljesítmény - tehát az adó - annál inkább megéri.
Pl nekem sem jó, mert pár száz Ft a spór, viszont elmegy rá 2 nap.
És tudsz örülni a rosszidőnek
Bizony!

Ezt már nem reklámozzák......

Én ezért nem vonaton ki....hiszen a kivonatás 1800ft....

2 hónap alatt befizetek 5600ft biztit.....ha ugrik a bonus akkor meg 14000-ret....és ráadásul még nem is mocizhatok?
Nekem nem éri meg:-)
Nagy ész ez a Maci.Anyagilag igy jobban járok.Igen,igy van.Nekem fél évre egy 20-as a telj.adóm,15 a bizti,és a cascóról még nem is esett szó.Én meg úgy gondoltam,minek fizessek?
Az ideiglenes 6 hónapig szól. 1800 Ft-ért. Utána automatikusan él a biztosítás. Tehát nincs baj vele. Viszont 3 hónapig újra forgalomban kell tartani (ez ugye nem gond), majd újra 6 hónapra van lehetőség. És a bizti automatikusan működik tovább. Utána kérdeztem, ezt hallottam.
Ha végleg kivonatsz valamit a forgalomból, vagy eladod a motort, vagy bármit, akkor 2 éved van arra, hogy vegyél másikat, és szintén megmarad a bónuszod.

Így tudja maciesze...
Olyan sokat nem számit a bonus.Pár 100 ft különbség van a kettesem között meg a 10-es között.Akkor meg minek?
Nem okoskodni akarok, de azt tudod, hogy a 3 hónapnál hosszabb kivonás esetén ugrik a bonusbesorolás?
Elvileg ápr.15-ig vonattam ki,de 1800 pénzért bármikor visszahelyezik.Az tuti hogy ápr 2-án mocizni fogok,a szülinapomon.Ha esik,ha fúj,ha félméteres hó is lesz!
Lesz még olyan idő, de lesz ám! Megbeszélem a békámmal!
Már nekem is nagyon hiányzik a moccozás. Utoljára szept 23-án mentem vele, azóta semmi.
Oké,megbeszéltük.Én hülye meg kivonattam a forgalomból a mocimat a télre.Azt hittem kisebb lesz a kisértés...
"Magad Uram, ha szolgád nincsen..."
Csak életmentő szívességről lehet szó! A szolgáltatásért általában pé"zt kérnek, ez pedig ellenkezik az elveimmel!
Elvonási tüneteim már vannak.
Majd jelentkezem ha igénybe venném a szolgáltatásaidat.
Ajánlom magamat!
Az "Ajánlom magam!" a szöveged végéről lemaradt!