Akkor halmozottan "hátrányos helyzetű" vagy! Már-már szerintem alig lélegzel... Sürgősen tégy valamit... talán a motor kéznél van inkább, de egy jó telefonszám is lendíthet az éledbenmaradásodon!
Látom sokat termeltetek ebben a szutykos 4 napban! El is kezdem olvasni....
Blue: mi idén voltunk Plitvicében, megvettük a 110 kunás/fő belépőt, és a kutya nem kérte tőlünk. igazából sehol sem kértek tőlünk belépőt, hiába vettük meg. Szal, csak egy ötlet, h anélkül és körbe lehet slattyogni...
Kovácsék külföldre indulnak nyaralni. Már éppen a repülőtéren, a jegyellenőrzéshez közelednek, amikor Kovácsné felsóhajt:
- Bárcsak itt lenne velünk a zongoránk is!
- Elment az eszed?! - kérdi szörnyülködve a férje. - Minek kellene nekünk ide a zongora?
- Mert rajta maradt a repülőjegyünk...
Kééérem rendőrnéni, kééééérem! Hadd szabálytalankodjak még egyszer, és még egyszer... és holnap hol fog posztolni, mert ott is akarok, meg a motorján is!
Jó reggelt Népek!
Ma reggelre kettőt szánok nektek, nesztek:
"Az a probléma ami tíz nap alatt nem múlik el, nem is probléma."
ÉS (felbuzdulva a rendőrnénin...)
"Van aki facér, van aki nagyon facér, van aki él- hal a facér!"
No, ezek szellemében teljen a mai nap. Kinek így, kinek úgy!
Én még ütyködök valamit, mert a 3:30-as órás kellés holtpontja elmúlt (minden nap 18-20 közt vagyok ZOMBI:-).....igy még kukorékolok pár órát:-)....és amugy is..... tegnap töltöttem ébren 24 órát ébren....és mai is már ugye 20nál tartok:-)
Na ki dönt csúcsot? Ja a csúcsom 38 óra:-)
igaz 19 évesen:-)
Egy kép Teddynek-)))
Teddy! Kívánom hogy Baján ilyen rendőrnéni állítson le legközelebb.-)
Puszi csajok, és megint puszi!
(eygelőre csak olvasgassatok )
Akkor van még spré. Ki is kért eddig? Csak Dzsoki, vagy volt még valaki?
Dejó, milyen pörgés volt itt az elmúlt 2 napban!
Esélyem sincs visszaolvasni, csak délután...
Szép napot mindenkinek
Látom sokat termeltetek ebben a szutykos 4 napban! El is kezdem olvasni....
Blue: mi idén voltunk Plitvicében, megvettük a 110 kunás/fő belépőt, és a kutya nem kérte tőlünk. igazából sehol sem kértek tőlünk belépőt, hiába vettük meg. Szal, csak egy ötlet, h anélkül és körbe lehet slattyogni...
- Bárcsak itt lenne velünk a zongoránk is!
- Elment az eszed?! - kérdi szörnyülködve a férje. - Minek kellene nekünk ide a zongora?
- Mert rajta maradt a repülőjegyünk...
Jó reggelt Népek!
Ma reggelre kettőt szánok nektek, nesztek:
"Az a probléma ami tíz nap alatt nem múlik el, nem is probléma."
ÉS (felbuzdulva a rendőrnénin...)
"Van aki facér, van aki nagyon facér, van aki él- hal a facér!"
No, ezek szellemében teljen a mai nap. Kinek így, kinek úgy!
Nos igen:-) ez a veszély talán fent áll a hölgy felé:-)
Én még ütyködök valamit, mert a 3:30-as órás kellés holtpontja elmúlt (minden nap 18-20 közt vagyok ZOMBI:-).....igy még kukorékolok pár órát:-)....és amugy is..... tegnap töltöttem ébren 24 órát ébren....és mai is már ugye 20nál tartok:-)
Na ki dönt csúcsot? Ja a csúcsom 38 óra:-)
igaz 19 évesen:-)
Egy kép Teddynek-)))
Teddy! Kívánom hogy Baján ilyen rendőrnéni állítson le legközelebb.-)