Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhh ezt olvasva rendesen elszégyeltem magam... Mert hazafele igencsak kíváncsi voltam, mennyire tud fújni az a szél... Aztán 210 után nemnagyon volt 150 alatt a tempó
"Félrenyom" a macskamancs?!
kódfejtés: jlll=jééé
Jaja, olyan szép idő volt ma, nem is bírtam ki, mentem 1 kört Visegrádon . És nem is lassan, visszafele 1x-2x azt vettem észre, hogy már nagyon fúj a szél...jlll, 150
Ám, mondom, hogy reméynkedem..., hogy jól karmol! Kis kockázatot érdemes vállani!
A macska meg karmol, azt kifelejtetted ... Miérrt nincs itt ciccás szmájli ?
Én meg azt hittem , déli vagy! Itt fenn, a messzi északon 15 fok van, szép tiszta idő.
Én csak próbálkozom! A tyúk nem testszik, a csibe nem játszik, a kecske-birka meg illatos... mondom, hogy maradok a cicáknál! Vagy cicás vagyok!
Szerintem sem... ez az, ahol Szeged felé mennél... De Blue majd pontosít. Nem ismerem nagyon a környéket.
Sőt, én autóskempinges leszek. Akkor a köd van már most, mint állat...
Eriknek! Nála még a kecske is játszik!
Kössz a mélt!
Akkor ez most az, ahol szoktunk Bajára menet is talizni? Mert sztem nem.
És kinek vannak összehasonlítási alapjai ?
Éppen azt fejtegette Erik, hogy miként lehet megerkölcsteleníteni egy macskát, és egy tyúkot. Nos, én maradtam a macskánál, de esSO figyelmeztetett, hogy nagyon karmol. Én azonban hiszek abban, hogy csak ott, ahol kevésbé... kmmm...izzzé. Szóval ott, ahol jóóó!
Olvastam én , csak gondoltam, feldobom a labdát
Ment a mail.

És maradtam macskapárti!
Hosszú! Olvass vissza, úgy egyszerűbb.
A lényeg: a fiúk - persze csak a szigorúan frusztráltak - válogatnak a macska és a tyúk közt!
Attól függ, mit csinálsz velük
Azt, hogy mennyire karmolnak a cicák...
TükÖr... lassacskán csak megtalálom a betűket. Túl sok van belőlük

Van mindegyiken egy GS 500! Pont, mint a kétszázason a bicikli...
Teddy!
Nyomjál már légyszi egy privit a holnapi napról, mert "eltüntettem" véletlenül!
Visszaolvastam picit... Az a kék sárgombóc felszántott valami árokpartot? Fityeg az index, jobb tükür sehol.. szegény, xarul néz ki .
És mit is kell megkérdezni a macskáktól ?
Rossz topicba tetted!
Jajj, de szép képek, milyen jókor jöttem fel