Kitaláltam vmit!
Lehet, hogy mégsem adom ela GS-két, mert akkor kipicsáztok innen, mint illetéktelent.
Márpedig sehol, egyetlen topicban sincs ennyi csini fiatal motorosbuxa!
Fenét.....csak mint írtam a hétvégével épp nem lépem túl a keretett.....
Épp ezért pénteken már időt is kérek majd a Full Gashoz.....igy ha megvan az 1000-res szervíz akkor azért még szerintem felmerészkedek - hiszen igértél egy fóliás húsit:-)
màr nem azèrt, de èn semmi megbànàst nem làttam a sràcon:S mèg koszonni se tudott mikor bement az ozvegy, meg "elnèzèst":S:S ez milyen duma...meg nem tudja h mit rontott el...
Nincs megelepetés, csak gyűlik a sz@r az emberben, és amikor valaki túlcsordul, akkor jön mindenkiből csőstől a vélemény...
Most Blue nyitotta a csapot!
És a történetnek még korán sincs vége. Figyeljétek meg, hogy február végén, március elején újra előjönnek a farbával. "Kedves nézőink! Emlékeznek még a tavaly őszi riprtunkra..."; Majd az egy éves évfordulón újra beszélnek az özveggyel. És addig téma lesz, ameddig nem történik újabb tragédia. Az üresfejű, bocsánat, a civil (nem motorozó nép) meg tkeri rád a kormányt jövő tavasszal...
Én is úgy gondolom, hogy ezt felesleges volt újra bemutatni. Ám, ha már megszületett a riport, akkor valóban szolgáljon arra, hogy kicsit magunkba kukkantunk.
Na igen, én is elgondolkodtam, hogy vajh" milyen anyagi hátterei vannak a dolognak. A Mónikában és a Balázsban is 5000 pénz egy kamerák előtti megjelenés (legalábbis 2 éve még annyi volt), valamint ugyanennyi a tapsi-tapsi meg a füttyögés a helyszínen...
Szóval, amennyiben hatásosan rábeszélték a kamerák elé állásra a szereplőket, vagyis valamelyest vastagodott pl. a "szegény motoros" pénztárcája is ettől a gyomorforgató jelenettől... Háát. Hadd ne mondjak jelzőket ...
És ugye ezt tovább rontja az a híresztelés hogy aki kamera elé áll a média kérésére az általában nem üres kézzel megy el....... (pl a Mónikába állítólag 5000-ret fizetnek azért hogy leégesd magad.....szerintettek miért van annyi cigány a "müsorba"?)
Vhhááá, ezt láttam... Sajna vagy szerencsére (nem is tudom ) nem az egészet. A média az bizony ocsmágy egy képződmény , az biztos. Én mindenesetre 1. a srác helyében annyira szégyellném a pofámat meg a béna szerencsétlen életemet, hogy nem tolnám kamera elé a képem. 2. az özvegy helyében, ha találkozni is akartam volna azzal a fickóval, aki megölte a férjem, nem kamerák előtt teszem.
Szép dolog a megbocsátás meg a megbánás, de nekem így, ebben a tálalásban csöpögősen gusztustalannak és álszentnek tűnt...
És ezt nem tudom selymesebb hangnembe leírni! Kibaszott mód kiakadtam!
És most KIFEJEZETTEN erre a ribanc, kurva médiára vagyok MÉRGES
Május......
Hűűű mit csinál.... Hűűű ész nélkül megy.....Hűűűű minden motoros biztos ilyen.....Hűűűűűű
Vagyis mit csináltak? MÉDIAHÍR......a rossz hír a legjobb hír....... és jól a motorosok ellen hangolták a népet....és még ugye a motorost is a motoros ellen........
Én leegyszerűsítettem hogy a csávó egy fasz volt......de ez nem "gyilkosság" a szó szoros értelmében
MOST MEG?
Hát szegény csávó..... neki is gallyra ment az élete.....de hát ilyen mindenkivel előfordulhat.....azért lehet őt is sajnálni.......
Szóval az egész médiavilág menjen a jó édes kurva anyába!
Jó lenne ha 1 pontból közelitik meg a témát akkor azon is maradnának......mert ezt simán úgy hívom: KÉTSZÍNÜSÉG
Az 54-es az már XL. Viszont lehet, hogy azért rángat jobban a szél, mert bő a ruha, ergo van mibe kapaszkodnia a szélnek.
Ha frászt kapsz a nadrágodtól, miért is vetted meg?
Sztem a megoldás: 2 kabát!
1: normál/passzolós/motorozáshoz
2:6XL-es a bevásárláshoz /de ez már meg is van
Ha nagyobb méretűt veszel akkor a protektorok nem jó helyen lesznek. Pl.: a könyökproti nem a könyöknél fog védeni, a vállproti lecsúszik a felkarhoz stb. .......a térdkoptató meg a bokádnál lesz!
Az 54-es az M-es méret...... szóval tegyél hozzá 1-2-3db X-et:-)))
Nem ekkora vagyok, de ugye Én mindenből 1-el nagyobbat veszek, hiszen kell a frásznak egy olyan kabát ami csak 18 fokig használható, mert utána megfagysz:-)
Szóval ugy számolok mindig hogy egy pulcsi (vagy kettő) beférjen alá.......(no meg néha 1L tej is:-) de már vittem haza kabátban 2 kg kenyeret is:-)
A bőrruci meg ugye jól áll MAx rajtad.... de gondold el rajtam:-))) Kicsit vicces lenne:-)
Épp ezért nem hordom a Cordura nadrágot is, mert idegfrászt kapok a "répa" szabástól.......
Hi!
Bár nem vagyok oks, de csináltam már.
A hozzá való szerszámot befűzöd a lánc felöli oldalon úgy, hogy beakadjon valamelyik rugóstagon kialakított nyílásba. A kulcsnak feküdni kell az állító csavar teljes kerületére, különben kiugik a helyéből, és levered az ujjad, mint a szél. Szóval, ha befűzted, akkor a kulcshoz való hosszabbítót ráilleszted a kulcs nyelére és tekered. Alulról, ha ránézel a rugóstagra (le kell feküdni hozzá), látod, hogy melyik állásban van. A kis kallantyú a neki kiképzett helyen legyen, különben visszaugrik az előző, vagy következő állásba.
Vagy, a másik módszer, hogy lecsavarozod a motor jobb oldalán lévő hársó fékmunkahengert, és így csinálsz magadnak helyet. Ez csak két csavar, de legalább nem kened magad össze a lánccal. Próbálkozz! Nem egyszerű, de nem is nagy feladat, csak rá kell érezni. A kulcsot egyébként én függőlegesen szoktam betenni a lánc felől, és az állítócsavarnál fektetem el a kívánt pozícióba.
Jó munkát!
Bár itt a srácok nem így szokták, nekem a legjobban bevállt megoldás: a jobb oldali lábtartó két imbuszcsavarját kitekered, a konzolt felkötöd a segédvázhoz. Így "kényelmesen" hozzáférsz az állítógyűrűhöz. Mindkét oldalról látsz egy jelet alapból a négyes számnál, addig tekered a kulccsal és a hosszabbítóval a gyűrűt, amíg eggyel nagyobb értékre nem ugrik.
Remélem érthető volt, ha nem csak kérdezz bátran.
Lehet, hogy mégsem adom ela GS-két, mert akkor kipicsáztok innen, mint illetéktelent.
Márpedig sehol, egyetlen topicban sincs ennyi csini fiatal motorosbuxa!