Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap 10-töl mehetünk,mondj valami jót.
kopik
nézd a matrica alatt
Kőszi meg fogadom.
Kőszőnőm.
Kőszőnőm a tanácsot vigyázni fogok.
A fényezésel mi a baj?
bocs, dawntez...

ÉLJEN KIMI
Atya! Én mennék, de mire felérek.... Papírkutya lettem. 500 km-t már nem szívesen vállalok be ebben az időben.
Remélem néztétek az F1et! Kimi, Massa, Ferrari........ oh yeah!
elmentek

Gurulunk még e hétvégén?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, juppijéééééééééé! Szambát jár a maciseggg! ÍÍÍÍÍÍÍÍgy örülök a mai sporteredményeknek!
Talma!
Ferrari!
Raikönnen és Kubica! Whááááááááááááááááááááááááá!
Köszönöm szépen!
Ezt nem vitatom. Viszont nem neki szurkolok továbbra sem...
Júúúúúúúúj, de mennek a Ferrarik!
Barichello megvan
Az idei évi teljesítmény alapján Ő érdemelné meg
Kicsit ideges a kis angol ficek! Már-már elbakta a VB címet. Ha most villant egy nagyot a lágy gumival, akkor kalapot emelek előtte...
Szimpatikus, de nem neki szurkolok!
inkàbb 250es Banditot vegyèl nàlam...
akkor jó. maradok a gs500-nál
Szorítsatok Hamiltonért!
Ha 25kW van a forgalmidban, akkor nem leszel földbe döngölve...
mer ha mégis tehet akkor bebetonozzák a fejemet
akkor ha bővítem a gs500-asok táborát és bociszemekkel odanyomom a rendőrbácsi orra alá a forgalmit akkor nem tehet semmit ha csak nem okoztam balesetet?
Hi!

Nem gyanús, hiszen létezik a tipusból 25kW-os kivitel is.
hello.
volna egy kérdésem. neten hirdetnek gs500-akat olyan papírokkal hogy A-korl. jogsival is vezethető. A rendőröknek nem gyanús a 2db 250-es henger?
Van valakinek tapasztalata az ügyben?
KIs ismétlés nem árt. Aki még motorozik, az úgy is tapasztalt ebben, de azért jó olvasni róla.

Őszi motorozás
Hali!

A kiegyenesítést nem javaslom. Ki tudja, hogy mennyire gyengült meg az anyag, no meg csövet homokkal töltve is nehéz visszahajlítani.
A gyári kormányról nincs infóm. Viszont a LOUIS-ban lehet millió féle kormányt vásárolni. Nagyjából 8-10 ezer forint környékén vannak ezek. Vagy, OldPiet ajánlása szerint a Méray Motornál érdemes megnézni.

Példa a LOUIS-ból...

Méray Motor

Én nézelődnék itt-ott. De tényleg nem tudom az árakat...
Csuklya megvan. Mehetünk!