ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, juppijéééééééééé! Szambát jár a maciseggg! ÍÍÍÍÍÍÍÍgy örülök a mai sporteredményeknek!
Talma!
Ferrari!
Raikönnen és Kubica! Whááááááááááááááááááááááááá!
Kicsit ideges a kis angol ficek! Már-már elbakta a VB címet. Ha most villant egy nagyot a lágy gumival, akkor kalapot emelek előtte...
Szimpatikus, de nem neki szurkolok!
akkor ha bővítem a gs500-asok táborát és bociszemekkel odanyomom a rendőrbácsi orra alá a forgalmit akkor nem tehet semmit ha csak nem okoztam balesetet?
hello.
volna egy kérdésem. neten hirdetnek gs500-akat olyan papírokkal hogy A-korl. jogsival is vezethető. A rendőröknek nem gyanús a 2db 250-es henger?
Van valakinek tapasztalata az ügyben?
A kiegyenesítést nem javaslom. Ki tudja, hogy mennyire gyengült meg az anyag, no meg csövet homokkal töltve is nehéz visszahajlítani.
A gyári kormányról nincs infóm. Viszont a LOUIS-ban lehet millió féle kormányt vásárolni. Nagyjából 8-10 ezer forint környékén vannak ezek. Vagy, OldPiet ajánlása szerint a Méray Motornál érdemes megnézni.
nézd a matrica alatt
Kőszőnőm a tanácsot vigyázni fogok.
A fényezésel mi a baj?
ÉLJEN KIMI
Gurulunk még e hétvégén?
Talma!
Ferrari!
Raikönnen és Kubica! Whááááááááááááááááááááááááá!
Júúúúúúúúj, de mennek a Ferrarik!
Szimpatikus, de nem neki szurkolok!
Nem gyanús, hiszen létezik a tipusból 25kW-os kivitel is.
volna egy kérdésem. neten hirdetnek gs500-akat olyan papírokkal hogy A-korl. jogsival is vezethető. A rendőröknek nem gyanús a 2db 250-es henger?
Van valakinek tapasztalata az ügyben?
Őszi motorozás
A kiegyenesítést nem javaslom. Ki tudja, hogy mennyire gyengült meg az anyag, no meg csövet homokkal töltve is nehéz visszahajlítani.
A gyári kormányról nincs infóm. Viszont a LOUIS-ban lehet millió féle kormányt vásárolni. Nagyjából 8-10 ezer forint környékén vannak ezek. Vagy, OldPiet ajánlása szerint a Méray Motornál érdemes megnézni.
Példa a LOUIS-ból...
Méray Motor
Én nézelődnék itt-ott. De tényleg nem tudom az árakat...