A lentebbi hozzászólásodhoz...... ,hogy papirformailag 240 .Amit én mentem eddig az 212 volt az óra szerint,ment volna még csak abba kellett hagynom,mert le kellett mennem az útról.A fordulatot azt nem néztem így nem tudom,hogy az mennyi volt.De majd egyszer ( ez csak tavasszal ) kipróbálom.
De itt már kell ám kapaszkodni és kúúúúrvára figyelni.
És ha egyszer túléli, akkor erősen el kell kezdeni "szaporítani"! Lakáspojekt után, kiválasztásprojekt, aztán remélem "apamaci" projekt... Az elkövetkező 3 év tervei!
Olyan fajta. De az elmúlt két hétben csak egy pénztáros lánynak sikerült kellemes 2 percet szereznem. Kezdek veszíteni a varázsomból! No, majd rágyúrok a hobbymra, oszt ha nem vigyázok még idejekorán bekötik a fejem és nézhetek én is nagyobb (2 személyes) motor után!
Óvatos duhaj a Teddy! A biztonságos "szerelem" híve vagyok... inkább megállok, és ha még egy kávézó is van a közelben, akkor nézelődök kedvemre! (Jó esetben azzal, aki miatt megálltam... ritkán vannak jó napjaim mostanában. )
Logikus hát...
Csak nehogy úgy járj mint egy hondás cimbi - nézegette a hölgyeményt, jól megnézte, és a végén beröppent a buszra váró öregek közé a megállóba, és zakózott egy nagyot. Azok meg alaposan kiröhögték.
Logikus... ha nincsenek, nem tolják, de nem is nézik!
Addig jó ameddig ezer! Mindetmindet meg kéretik gusztálni! Csak van amelyikre több idő jut, némelyre pedig kevesebb. Ez sebességfüggő!
Dehogy... Ezer olyt látni az utcán, mint én...
Különben is, csak akkor jó a cicapopsim, ha tolom a motort, azt meg mindig megcsinálják a pasik helyettem, ha vannak a közelben
(Azért el tudom ám tolni egyedül is... )
Akkor te olyan vagy, mint ar aranyhal a körakváriumban... Forog körbe, és egyfolytában csodálkozik:
Jé, pöttyösbögre! Jé, fényképkeret! Jé, távirányító! Jé, perzsamacska! Jé, pöttyösbögre! ... stb...
Jogsi meg van máááá?
A lentebbi hozzászólásodhoz...... ,hogy papirformailag 240 .Amit én mentem eddig az 212 volt az óra szerint,ment volna még csak abba kellett hagynom,mert le kellett mennem az útról.A fordulatot azt nem néztem így nem tudom,hogy az mennyi volt.De majd egyszer ( ez csak tavasszal ) kipróbálom.
De itt már kell ám kapaszkodni és kúúúúrvára figyelni.