Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy Blue !

Jogsi meg van máááá?

A lentebbi hozzászólásodhoz...... ,hogy papirformailag 240 .Amit én mentem eddig az 212 volt az óra szerint,ment volna még csak abba kellett hagynom,mert le kellett mennem az útról.A fordulatot azt nem néztem így nem tudom,hogy az mennyi volt.De majd egyszer ( ez csak tavasszal ) kipróbálom.
De itt már kell ám kapaszkodni és kúúúúrvára figyelni.
És ha egyszer túléli, akkor erősen el kell kezdeni "szaporítani"! Lakáspojekt után, kiválasztásprojekt, aztán remélem "apamaci" projekt... Az elkövetkező 3 év tervei!
A nagy KESZTYŰTESZT! T-145 perc!
Olyan fajta. De az elmúlt két hétben csak egy pénztáros lánynak sikerült kellemes 2 percet szereznem. Kezdek veszíteni a varázsomból! No, majd rágyúrok a hobbymra, oszt ha nem vigyázok még idejekorán bekötik a fejem és nézhetek én is nagyobb (2 személyes) motor után!
A mai munkától?

Messze még a 22:00 - ugyanis Én akkor végzek......
De fekete táltosom itt vár rám kb 70m-re:-)
Attól tényleg félhetünk...
Úgy érte, kipusztul...
Ti is kipurcantatok a mai munkától?
Áááá!
Reméljük jó az ízlése Macinak, különben hamarosan kipusztulás az esztétikus csajok génállománya!
Amelyik tetszik neki azt leszólítja - amelyik nem az elüti:-)))

Ez a természetes kiválasztódás:-))) Csak a "MAci-szépe" éli túl:-)))
Te ilyen flörtölős Maci vagy..? Hű.. Te, most ez komoly, hogy leszólítod a csajokat motorozás közben (ill. 2 motorozás között) egy kávéra? ez tetszik
Óvatos duhaj a Teddy! A biztonságos "szerelem" híve vagyok... inkább megállok, és ha még egy kávézó is van a közelben, akkor nézelődök kedvemre! (Jó esetben azzal, aki miatt megálltam... ritkán vannak jó napjaim mostanában. )
Logikus hát...
Csak nehogy úgy járj mint egy hondás cimbi - nézegette a hölgyeményt, jól megnézte, és a végén beröppent a buszra váró öregek közé a megállóba, és zakózott egy nagyot. Azok meg alaposan kiröhögték.
Logikus... ha nincsenek, nem tolják, de nem is nézik!
Addig jó ameddig ezer! Mindetmindet meg kéretik gusztálni! Csak van amelyikre több idő jut, némelyre pedig kevesebb. Ez sebességfüggő!
Dehogy... Ezer olyt látni az utcán, mint én...
Különben is, csak akkor jó a cicapopsim, ha tolom a motort, azt meg mindig megcsinálják a pasik helyettem, ha vannak a közelben
(Azért el tudom ám tolni egyedül is... )
Még az is lehet, hogy letekeredett volna a kobakom a nyakamról?!
Hu-húúúú, arra GREX-re nagyon vigyázni kell... tud csalafintaságot csinálni magától!
Az enyém is meg van véve, de még a párocskámnál van, még nem láttam... De az már jó jel, hogy Neked bevált!

Szenilla effektus?
Téged mintha valahonnan ismernélek
Ez lemaradt:-)

Persze az eladó humoros volt:-)))
Direkt FULL feketét kértem, erre küldött kéket:-) (talán mert látta alul a levélnél hogy "BLUE"?)
Na meg indulásnál még megjött a csomag is.....

Nem tudom ki hogy van vele, de ez a SPOOL kesztyű JÓ!

Igaz hogy 1-2 helyen lehetne szűkebb, de az ujjai, a széle, hossza pont jó!

ÉS? És nem fázott benne a kezem eddig - de ugye a főpróba majd este lesz mikor már nem 8 fok lesz hanem csak 1-2:-))))))

Nagyon hasonlit arra amim volt (egy SHOX-os téli kesztyű)

JA!
Dzsoki:-) Azért volt meleg nyáron, mert ez biza Téli kesztyű:-)))))
Na megjött az első csekk

Báááááááááááááár:-)

27.000 helyet csak 23.000 az első csekkem
Főni!
Nekem teccik mind2 itiner.
Akkor te olyan vagy, mint ar aranyhal a körakváriumban... Forog körbe, és egyfolytában csodálkozik:
Jé, pöttyösbögre! Jé, fényképkeret! Jé, távirányító! Jé, perzsamacska! Jé, pöttyösbögre! ... stb...
Ne a sebességtől féljetek hanem a GPSemtől:-)))))
De mint mondom igencsak kemény.......

nem kell messzire menni....
A bandita átlagfogyijára 5-5,5L-et mondanak.....
Nekem jelenleg olyan 6,2 igaz ebből eddig 70% autópálya volt.............

Szóval tényleg nem egy nyerőgép, bár ahogy Old Piet mondaná - EZT HA MEGRÁNTOD AKKOR MEGY
Csak ugye a pénz is megy......