Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na pusz, dobbantottam!

( nekem kell otthonra net!)
HI!

Gratula a géphez! Aztán ügyesen és óvatosan, sok szép km-ert!

ömlesztve
dawntez: te vagy a 3. jelentkező. Szóljatok, ha kell még vkinek spré, lehet, h tudok hozni (sőt nagyon vszínű)

Dorcsikám:

Erik: gyógyújjá gyorsan!

Teddy:költözz közelebb!

Zimacs: na, nekem is be kellett ugranom egy pár dolgot elintézni, de mingyá szaladok is tovább!

Igen, a rossz utakról hallottam, de azért az a szépség ami arra van... Egyszer úgyis.
Nyuszi már járt ott utasként a régi övéjátékkal. Én még csak autóval közlekedtem. Sajnos csak a főutak elfogadható minőségűek. Bár, javítgatják, de nagyon sok meglepetés lehet az aszfalton sok helyen...
Egy óvatos túratempóval azonban szépen lehetne menni.
Jártatok már Erdélyben motorral...? Nekem nagy vágyam, hogy egyszer majd.....
Blue!
Két hétvégét hagyj szabadon légy szives a jövő nyárból! Az egyiken Őrség lesz, a másikat még kitalálom. A lényeg, hogy legyen 2 db péntek-szombat-vasárnapod csak úgy menni valakinek a túráján!
Nagyon remélem!
Ezügyben bízom benned!
Amugy készül a 2008-as NYÁRI PROJECT:-)))
El fogsz élvezni:-)))))
NEM!

Én sáskát csináltam és nem madarat:-)
Hahaha! Ezt pont Te mondod, aki a GS-ből majdnem ilyet csinált?
Se...sej-haj akácfa hullatja a levelét...
Mindent szabad, csak le kell mozogni! Vagy úszni, vagy a világ legnépszerűbb fedettpályás sportját kelletik űzni... állítólag ezek minden izmot megmozgatnak! Előtte, utána mehet a süti!
Velejéig gonosz!
No, majd látjuk! Jobb félni, mint megijedni.
Veszek is egy GPS-t, mert emlékezetből közlekedek, és a memóriám hasonló egy aranyhaléhoz!
Termelek... Konkrétan éppen valami süti betermelésén agyalok... Merthát szombaton dolgozni olyan frusztráló! Lesz még CiCapopsiból MacskaSeGG, már látom...
Na, hogy kapd be a ....(fülem)!

Leülök nagy nyugodtan a gép elé a reggelimmel, hogy szépen végigolvasom a termést. Erre milyen étvágygerjesztő kép fogad?!
Így helyes...
A KV nem mérgező... sőt! Csak módjával szabad kortyolgatni! De mikor olyan finom....
Termelj Ziza, termelj! Minden együttérzésem a dolgozóké!
Nem nagyon ijesztettél meg, hogy eljönnél, mert Pest alatt úgyis "eltévedsz"! Te csak addig vagy hitelesítve!
Oké, legyen MaciSeGG!
Most én is megkívántam azt a mérgező fekete löttyöt...
Beindult az ipar nálunk.
Majd néha sasolok!

Szia Csikó!

Szevas kisCsikó!
Tényleg ritkán dugod be az orrod ide...
A "házberendezés" ügyében majd kereslek a télen. Milyen programmal csináljam meg a "terveket"?
Nem finomkodni a hátsómmal! Ez valóban segg, nem úgy mint egyeseké! Gondoltam erre, de nem vagyok hozzá elég ügyes... így inkább bent kávézom ezután!
Arcpirosítós jó reggel már itt is megvolt Nektek is minden jót a mai napra!

Régen jártam erre, de tegnap volt 10 percem a tegnapi termést átolvasni... Termeltetek ám szépen, csak így tovább, jó olvasni...

Blue: Nekem a gyári Bridgestone-ról tapadásilag nincs feltétlen jó véleményem, de megszoktam... És erösen gondolkozok gumicserénél ugyanezen típusban. Mert sok jót én sem hallottam róla, de nincs másik guma, ami elszaladna majd 30000 km-t. És hát én azért megyek, nincs hangulatom szezononként 2 gumicserére:) Nem utolsósorban, ezen sem maradt majrécsík általában, tehát azért az a tapadás megvan ami kell.

Igyál kávét visszafelé, és kiolvad a macipopsi!
Jóóóóóó Reggelt!
Én szabadságos vagyok, és reggel a madárcsicsergős kávézáskor befagyott a sejhajom! Már jó, mert ülök rajta, vagy 10 perce...
Sziasztok melósok! Marádcsiripelős arcpirosítós jó reggelt!
Roland, gratula az új géphez!
A nap első gondolata Teddy után szabadon:

"Aki korán kell, nemhogy nem talál aranyat hanem baromi fáradt marad "

De sajna ez van.....irány a suli, óvi....én meg délben meló.....
Ha neked a Gyári Bridgestone jó volt esőben akkor nem próbáltad a "gagyi" heidenaut!

Én mikor megvettem a Gs-t alig vártam hogy lecseréljem a BT45-öst, mert egy szerencsétlenség volt.....
és jópár embertől hallotam ugyan ezt a véleményt.

Volt dolgom Pirellivel, Michellinel.......azokhoz a Bridgestone egy hulladék volt - épp ezért lepődtem meg hogy a sokak által LESZÓLT Heidenau is jobb volt mint a bridgestone