Nyuszi már járt ott utasként a régi övéjátékkal. Én még csak autóval közlekedtem. Sajnos csak a főutak elfogadható minőségűek. Bár, javítgatják, de nagyon sok meglepetés lehet az aszfalton sok helyen...
Egy óvatos túratempóval azonban szépen lehetne menni.
Blue!
Két hétvégét hagyj szabadon légy szives a jövő nyárból! Az egyiken Őrség lesz, a másikat még kitalálom. A lényeg, hogy legyen 2 db péntek-szombat-vasárnapod csak úgy menni valakinek a túráján!
Se...sej-haj akácfa hullatja a levelét...
Mindent szabad, csak le kell mozogni! Vagy úszni, vagy a világ legnépszerűbb fedettpályás sportját kelletik űzni... állítólag ezek minden izmot megmozgatnak! Előtte, utána mehet a süti!
Velejéig gonosz!
No, majd látjuk! Jobb félni, mint megijedni.
Veszek is egy GPS-t, mert emlékezetből közlekedek, és a memóriám hasonló egy aranyhaléhoz!
Termelek... Konkrétan éppen valami süti betermelésén agyalok... Merthát szombaton dolgozni olyan frusztráló! Lesz még CiCapopsiból MacskaSeGG, már látom...
Így helyes...
A KV nem mérgező... sőt! Csak módjával szabad kortyolgatni! De mikor olyan finom....
Termelj Ziza, termelj! Minden együttérzésem a dolgozóké!
Szevas kisCsikó!
Tényleg ritkán dugod be az orrod ide...
A "házberendezés" ügyében majd kereslek a télen. Milyen programmal csináljam meg a "terveket"?
Arcpirosítós jó reggel már itt is megvolt Nektek is minden jót a mai napra!
Régen jártam erre, de tegnap volt 10 percem a tegnapi termést átolvasni... Termeltetek ám szépen, csak így tovább, jó olvasni...
Blue: Nekem a gyári Bridgestone-ról tapadásilag nincs feltétlen jó véleményem, de megszoktam... És erösen gondolkozok gumicserénél ugyanezen típusban. Mert sok jót én sem hallottam róla, de nincs másik guma, ami elszaladna majd 30000 km-t. És hát én azért megyek, nincs hangulatom szezononként 2 gumicserére:) Nem utolsósorban, ezen sem maradt majrécsík általában, tehát azért az a tapadás megvan ami kell.
Ha neked a Gyári Bridgestone jó volt esőben akkor nem próbáltad a "gagyi" heidenaut!
Én mikor megvettem a Gs-t alig vártam hogy lecseréljem a BT45-öst, mert egy szerencsétlenség volt.....
és jópár embertől hallotam ugyan ezt a véleményt.
Volt dolgom Pirellivel, Michellinel.......azokhoz a Bridgestone egy hulladék volt - épp ezért lepődtem meg hogy a sokak által LESZÓLT Heidenau is jobb volt mint a bridgestone
( nekem kell otthonra net!)