Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak neked:-)

eltudom képzelni a sok csávót ahogy most kutatják , keresik mi az a Bikerweb:-)))
Gyorsan regiznek.....és már lógó szemmekkel keresnek téged:-))))

És? Légy büszke! baromi jó nő vagy! Legalábbis az Én értékrendem alapján:-)
Persze ugye meg kell nézni a témát:-)

PL összeakadtam a MO túrás barátosnőmmel ugyebár.....
Le is vadásztam a pacija adatait és minenhol azt találtam hogy jöhetne vigan velem, hisz a 100-120-at bírja a moci - csak épp ugye nem egybe 2-300km-er a menettávja, mert a fenék nem bírja......

Igen ám, csak ugye NAGY túránál már az épp észt is elő kell venni....vagyis érdemes e 2 motorral menni? és lazát diktálni, mert ugye fontos?
PL ha leviszem Plitvicére akkor ugye nekem ez a 3 nap = sacc 45.000ft neki meg 35000ft....
Akkor nem egyszerűbb 1 motorral felesben? és akkor mindenkinek csak 25000?
Nekem olcsóbb, neki meg kényelmesebb, gyorsabb
Hmm... Mi ez a reklám ?
De genyó vagy:-))))

Épp a nem motoros csajt kell szívatni:-)) Hisz a motoros azt mondja egyszerűen hogy MENJ.....Én megyek a sajátommal:-)
A média mindig hazudik, vagy féremagyarázza+ nem ért ahhoz amit leír!Ezért félreértig, rossz következtetést vonnak le.
Ezt a legkülömbözöbb szakmai témákban tapasztaltam.
Na ez egy jó meglátás, gondol az utasra is:). Az sv egy kínpad hátul, ezt határozottan kijelenthetem . De nem ez volt a fő motiváció, hogy 1 hellyel előbbre üljek ...
Hol látható?

Pl a bikerweben:-))))
És biza Én mondom!
Ez a csaj ................ nem csak a szeme szép:-)))) Én már jópár hónapja nézegettem:-)))

De ugye egy ördög kinek kell?
ÁÁÁÁÁÁ, csak gondolkodik az ész mindig. Az év elején szerintem senki nem gondolta, hogy a csapat fel átnyergel!
No, Főni! SV-m akkor lesz, ha motoros csajom lesz... ugyanis hátul rohadt kényelmetlen. Így egy nem motoros macskát nem szívesen kínoznék...
Sőt az SV1000-est megkapod a kisbandit árán, ez már vicc!
Láttam Főni!
Vakaromis a búrám ezerrel!

Még egy dolog a riporthoz. Végig arról szól, hogy 300-zal ment a srác...
És legyen így teljes a kép:
Ezen a szalagon van az, amikor 300-zal megy egy szakaszon. De nem a Mecsek pihenőnél. Az ütközés pillanatában 70-nel ment... és most gondolkozzon mindenki, akinek köze volt ehhez a riportfilmhez. Az a kurva 300-at legalább 20-szor halottam a filmben!

(természetesen az információim nem "megbízható forrásból származnak", mert a megbízható forrás még "nyomoz" ... )
egész pontosan 200-al olcsóbb mint a Bandita volt - és ugye neked az is tetszik......
(nekem is, csak nekem minden méretében kicsinek bizonyolt......ezért nem volt még tervben se)
Hol látható?

A plexi másik oldaláról a felfogatásról tudnál képet küldeni?
Címem az adataimnál. Valami hasonlót szeretnék, de még nem biztos, hogy rászánom magam.
Hmm... Mi az, mindenki nagyobb lóra akar tenni ?
Teddy!

Csak közlöm hogy most az SV is kib@szott olcsó .....
nézd meg pl. a www.amargo.hu oldalon....
Lassan tele leszünk "árulókkal", egyel több, vagy kevesebb... hmmm, nem számít!
Pedig máshol is látható!
Na igen, az az "elnézést" az rettenetes volt. Mondjuk mit is lehetne mondani egy helyzetben... A semmit az jobb lett volna. Én a csaj helyében nem vállaltam volna be ezt a dolgot. Rá sem bírnék nézni arra a halom szerencsétlenségre... Nemhogy mutogatni neki a páromról fényképeket kamerák előtt!
Amugy nekem ott kezdett kicsit sántitani az egész mikor a csaj felült a kawára ami kigyorsult......

Na most ha nekem meghal a nejem egy balesetben Én nem hinném hogy ilyenre vállakoznék.......
Mikor megvolt a 6-oson a borulásom akkor ugye jött a téma:
- motorozok vagy nem motorozok.......
Én motoroztam tovább - de azóta mint a vércse figyelek mindenre - és még ha nekem van elsőbbségem is - akkor is leállok.......
PL épp ezért nem megyek bele NORMÁL tempóval SE egy kanyarba - hiszen nem tudom mi és hol fog velem szembe jönni....

Én tanultam belőle!
Én ott maradok bármekkora a csattanás - a kocsi meg max megy a szervízbe kikalapálásra....
Ez kinek éri meg?

És ugye levagyok hurrogva sok helyen mikor ezt magyarázom.....
- ne tépd a száját
- vigyázz mert nincs már tapadás
- vigyázz mert ez, meg az....

a válasz: Nyugi tudom mit csinálok......

Azt eltelik pár nap, hét és jön a hír hogy rongyátörték a motorokat......mert X vagy Y.....

Sajnos ilyen volt Sayx esete is.... ezt az AKMT fórumon a mai napig megtalálhatja bárki.....
volt egy balesete.....majd 3 évet kihagyott.....vett egy Husángot.....szóltam neki......Ő le nagymamázott.....majd 2 hét múlva egy kocsi elcsapta....és a pár hetes Husáng totálkáros lett.....
Azóta ismét se híre se hamva a cimbinek.....

Épp ezért tölti el szívem jó érzés (és ez most csöpögősen érzelgős volt.....blááááááá:-) mikor írjátok másnak - hogy ÉN csak jószándékból, jó akaratból írok le dolgokat.
Na igen! Azok a szép barna szemek!
Naaaaa, fiúk!
Tucc mindent!
Csak nem megnézted Mociccah adatlapját?
Na meg ugye az ügyvéd is tehetett egy lapáttal a témára, hiszen igy a védence esélyeit nőveli......és ugyebár egy védőügyvédet úgy itélnek meg hogy hány "csatát" nyert.......
Hiszen te se választanál olyan védőügyvédet aki eddig minden pert elveszett:-)
ok, 09.52-nèl nem ùgy nèz ki mint aki koszon, de igazad van,nem tudom mi tortènt ott...