PL összeakadtam a MO túrás barátosnőmmel ugyebár.....
Le is vadásztam a pacija adatait és minenhol azt találtam hogy jöhetne vigan velem, hisz a 100-120-at bírja a moci - csak épp ugye nem egybe 2-300km-er a menettávja, mert a fenék nem bírja......
Igen ám, csak ugye NAGY túránál már az épp észt is elő kell venni....vagyis érdemes e 2 motorral menni? és lazát diktálni, mert ugye fontos?
PL ha leviszem Plitvicére akkor ugye nekem ez a 3 nap = sacc 45.000ft neki meg 35000ft....
Akkor nem egyszerűbb 1 motorral felesben? és akkor mindenkinek csak 25000?
Nekem olcsóbb, neki meg kényelmesebb, gyorsabb
A média mindig hazudik, vagy féremagyarázza+ nem ért ahhoz amit leír!Ezért félreértig, rossz következtetést vonnak le.
Ezt a legkülömbözöbb szakmai témákban tapasztaltam.
Na ez egy jó meglátás, gondol az utasra is:). Az sv egy kínpad hátul, ezt határozottan kijelenthetem . De nem ez volt a fő motiváció, hogy 1 hellyel előbbre üljek ...
ÁÁÁÁÁÁ, csak gondolkodik az ész mindig. Az év elején szerintem senki nem gondolta, hogy a csapat fel átnyergel!
No, Főni! SV-m akkor lesz, ha motoros csajom lesz... ugyanis hátul rohadt kényelmetlen. Így egy nem motoros macskát nem szívesen kínoznék...
Még egy dolog a riporthoz. Végig arról szól, hogy 300-zal ment a srác...
És legyen így teljes a kép:
Ezen a szalagon van az, amikor 300-zal megy egy szakaszon. De nem a Mecsek pihenőnél. Az ütközés pillanatában 70-nel ment... és most gondolkozzon mindenki, akinek köze volt ehhez a riportfilmhez. Az a kurva 300-at legalább 20-szor halottam a filmben!
(természetesen az információim nem "megbízható forrásból származnak", mert a megbízható forrás még "nyomoz" ... )
egész pontosan 200-al olcsóbb mint a Bandita volt - és ugye neked az is tetszik......
(nekem is, csak nekem minden méretében kicsinek bizonyolt......ezért nem volt még tervben se)
Na igen, az az "elnézést" az rettenetes volt. Mondjuk mit is lehetne mondani egy helyzetben... A semmit az jobb lett volna. Én a csaj helyében nem vállaltam volna be ezt a dolgot. Rá sem bírnék nézni arra a halom szerencsétlenségre... Nemhogy mutogatni neki a páromról fényképeket kamerák előtt!
Amugy nekem ott kezdett kicsit sántitani az egész mikor a csaj felült a kawára ami kigyorsult......
Na most ha nekem meghal a nejem egy balesetben Én nem hinném hogy ilyenre vállakoznék.......
Mikor megvolt a 6-oson a borulásom akkor ugye jött a téma:
- motorozok vagy nem motorozok.......
Én motoroztam tovább - de azóta mint a vércse figyelek mindenre - és még ha nekem van elsőbbségem is - akkor is leállok.......
PL épp ezért nem megyek bele NORMÁL tempóval SE egy kanyarba - hiszen nem tudom mi és hol fog velem szembe jönni....
Én tanultam belőle!
Én ott maradok bármekkora a csattanás - a kocsi meg max megy a szervízbe kikalapálásra....
Ez kinek éri meg?
És ugye levagyok hurrogva sok helyen mikor ezt magyarázom.....
- ne tépd a száját
- vigyázz mert nincs már tapadás
- vigyázz mert ez, meg az....
a válasz: Nyugi tudom mit csinálok......
Azt eltelik pár nap, hét és jön a hír hogy rongyátörték a motorokat......mert X vagy Y.....
Sajnos ilyen volt Sayx esete is.... ezt az AKMT fórumon a mai napig megtalálhatja bárki.....
volt egy balesete.....majd 3 évet kihagyott.....vett egy Husángot.....szóltam neki......Ő le nagymamázott.....majd 2 hét múlva egy kocsi elcsapta....és a pár hetes Husáng totálkáros lett.....
Azóta ismét se híre se hamva a cimbinek.....
Épp ezért tölti el szívem jó érzés (és ez most csöpögősen érzelgős volt.....blááááááá:-) mikor írjátok másnak - hogy ÉN csak jószándékból, jó akaratból írok le dolgokat.
Na meg ugye az ügyvéd is tehetett egy lapáttal a témára, hiszen igy a védence esélyeit nőveli......és ugyebár egy védőügyvédet úgy itélnek meg hogy hány "csatát" nyert.......
Hiszen te se választanál olyan védőügyvédet aki eddig minden pert elveszett:-)
eltudom képzelni a sok csávót ahogy most kutatják , keresik mi az a Bikerweb:-)))
Gyorsan regiznek.....és már lógó szemmekkel keresnek téged:-))))
És? Légy büszke! baromi jó nő vagy! Legalábbis az Én értékrendem alapján:-)