Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Tudom h jön a tél, de:

én ma nem bírtam a "véremmel" mentem Pest körül majd 100km-t, és csak annyira fáztam h meg kell keressem a sisak alá való "csukjámat".
Ha nem esik holnap, v kedden az eső lenne vkinek kedve egy 1tankos túrára? Mehetünk nyugatra v keletre is, esetleg félúton kereshetünk egy olcsó falusi termálfürdőt, stb.
Ötlet?
Ja!És ki lehet egyenesíteni valahogy?Sajnos nem értek hozzá.
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni abban, hogy kb mennyibe kerül egy új kormányrúd új gs500-hoz.?
Sajnos a moci az oldalára dőlt,és elferdült Előre is köszönöm!
Baljam!

És tényleg SEGÍTŐ SZÁNDÉKKAL írtam! nem beszólni, nem baszogatni akartalak - ezért tényleg ne haragudj!

De a piacot nem az eladó határozza meg, hanem a vevő - hiszen Ő fog vásárolni......
(Én épp ezért nem agódk hogy brutális áremelkedések lesznek - mert a vevő egyszerűen lemond róla és nem vásárol..............igy pedig ugye nem emelhetik az árakat - hanem csökkenteniük kell)
Gyógyulj emberkém - és vár rád is a hegyi kemping tavasszal:-)))))

Amugy nem mondtad neki:
"Dokikám az alkohol, a drog , a rock és a rendszeres nemi élet CSODÁKRA képes:-))))))"
Gratulálok! (ez most őszinte!)

végre egy emberke aki megérti azért amit írni akarok - és nem anyázással kezd:-)))

Baljam!
1., Bexinél volt a szitu ez..... ezügyben a csókával kéz a kézben bemész a bankba és ott NEKI külön HITELELBÍRÁLAT VAN (természetesen ez manapság nem gond - hacsak nem az hogy NINCS bejelentett állása, vagy épp egyébb törlesztése is van.....stb)
Tehát lehetséges, de nem 5 perc

2., A ZSÍR és kihangsúlyozom ZSÍR motor lehet hogy esetedben egy 100.000-al drágább, de specc ÉN a "ZSÍR" szót emelem ki magamnak - és szerintem más is......
Szóval Én sajnos GARANTÁLTAN inkább beáldozok 100.000-ft-ot és akkor ZSÍR motorom van....Én járatom be, Én borulok vele, Én karcolom össze......stb......vagyis minden ami ZSÍR ÚJ MOTORhoz tartozik.
Ha ezt tartod akkor felhozhatod akár azt is hogy ugye már nem kell megcsinálni a szervízeket se - vagyis ott is nyer az ember......

3., Kérdez meg bárkit! Akár GS, akár más.....
Az hogy mit adsz a motorhoz azt senkit nem fog érdekelni, csak AKKOR, ha GS-t akar venni MINDENÁRON és fontos neki a tartozékpaletta..... Vagyis az hogy neked cakk-pakk 85 ezredben van - azt nem fogja senki beszámolni épp azért amiért 1000-ft-ból is kihozható.....
ez ugyan olyan, mintha az egyik bolt úgy kinálná a motort hogy rajtavan....a másik meg hogy nincs.....
95%-a a vásárloknak (ha részletre megy) akkor is a csupasz motort venné meg - és majd egyszer talán megvenné hozzá a dobozokat.
Alapeset!
Megveszi a motort, de már nincs pénze ruhát venni........ Ha pedig nincs pénze ruhára, biztos nem dobozokkal fog inditani.

4., ÉN ha visszaolvasol 2-3-4 napot BRAHIBÓL tettem fel és úgy elvitte a rendőrbácsi mint a cukrot! Én meg lestem nagyokat! Hiszen álmodni nem mertem hogy 3 hét alatt nem lesz motorom!
Vagyis az is írva volt hogy biza ha tavaszig nem vitték volna el, akkor megcsináltatom a bibiket és BECSERÉLTETTEM...... hiszen kezdő pénzem nem volt egy újra....
Nekem MÁKOM volt - de óriási!
Ellenben ugye ha leveszed a 3 dobozom, a GPS-PDA, a Xenon, A fejdom, plexi....stb.....vagyis az összes extrát akkor valami 500.000-re jön csak ki! Ennyiért meg próbálj meg venni egy használható motort, amire nem kell kapásból költeni.
Bexi motorját is ezért vitték el, mert 500 vagy 550-ért árulta.......pedig neki is és nekem is volt még rajta tartozás....
De tényszerűen....
Én kértem volna 100.000-ret plusz volt még 36DB 20054ft-os csekkem...... ez ugye: 820.000 - és ime esSO példája..... 820-ért már nem kapkodnak utána (sajnos), pedig ha visszacsavarja a KM órát akkor nem mondod meg hogy nem tegnap hozta el a szalonból! Mert annyira TUTIN néz ki!

5., Írtam és most is írom! KIVÁNOM hogy sikerüljön az eladás vagy a csere! Hiszen nekem aztán végképp nem érdekem hogy ne sikerüljön.

De a végeredmény sajnos akkor is az marad! összeségében 1.338.000-ért nem fogod tudni eladni (szerintem)......Keres egy EUROTAX árlistát - és megláttod!
Ha sikerül az ÚJ motorod ELSŐ tankolását ÉN fogom fizetni! Tehát egy fél autót vegyél aminek legalább 40L-es a tankja:-)
Teddy!
Azt mondta a doki , hogy a jelenlegi állapotomban jól állunk!
Nem kényeztet el a biztatásaival,de azért néha elejt egy -egy olyat, hogy kész csoda hogy ilyen állapotban van.
:-))) Még nincs:-)))))
Ha minden igaz és igazak a hirek hogy a környékemen mindenki kerek 2 hétre kapta meg akkor Én 30-án mehetek érte

A sebesség meg nekem 8........
Ma pl. Én is és Andi is bejáratáson volt (az ővébe 600km volt tegnap)....szóval egy NAGYON laza 60-90 közt mentünk.....
ÉÉÉÉS BEvállt!

Tegnap este se fázott a kezem és ma se!
Szóval NAGYON megérte (nekem legalábbis)
Ja és a mociba tegnap óta beleszalad egy 200:-) szóval lehet hogy esSO-t is le kell mondanom, mert akkor már lassan túl is vagyok az 1000-ren.....
Nyuszika! FÁJÓ SZÍVVEL, DE LE KELL MONDANOM A SPRAYT:-(((( (Szóval akinek kell van még Nyúlnál egy Castrol!)

Az ok egyszerű....elmentem mocizni a MO túrás barátosnőmmel (DRZ400) és épp észrevettem hogy már igencsak száraz a lánc.....no meg még mentünk is.....
A 7-esen van egy Castrol kút ahol tudtam venni, így már le is van fújva a láncos....../2750ft/
Nemmálnaillatú Teddy!
Dorcsiszereti!
De lassan nagyon tudna örülni egy másik szeretinek!

használd inkább a Motul eper illatú olaját, az is jó
Szépjóreggelt mindenkinek!

Baljam, úgy vettem észre, hogy Blue tényleg segíteni akar a tanácsaival, általában mindenkinek, és persze ezt csak azért teszi, hogy több szempontból világítsa meg az ügyet. Természetesen nem kell parancsnak venned, de ne is haragudj rá, hiszen biztosan nem akart rosszat Neked! Remélem hamar összejön a cseréd, legyen sok sok örömöd az új gépben is!

Nekem is van meglepim, kettőtöknek is!
Nyuszi!
Kis meglepi, neked!

No, az egy nagyon komoly paripa. Remélem összejön neked a csere.
GSTeddy!

Lehet, hogy segítő szándékkal volt, csak azért esett kicsit rosszul, mert én nem akarok senkit átverni (távol álljon tőlem), és én tényleg úgy gondolom, hogy azért ez annyira nem rossz ajánlat!

Márkahűség!? Sajnos nem. Nagyon sokáig szemezgettem egy V-strom 1000-rel, és valószínű meg is vettem volna tavasszal, de most az unokatestvéremtől kaptam egy olyan ajánlatot, amit nem lehet nem kihasználni. Egy 2006-os (6000 km-es) Honda CBF1000 ABS-t veszek meg tőle, kb. 1.5 misiért.....
Jó reggele legyen az Népeknek!

Blue! Milyen volt az új szerzemény? Valóban téli a motyó?

Macs! Hajszálvékony a határ... ezért a fürdőkád egy nagyon jó barát!

Baljam! Szerintem segítő szándékkal volt a Főni hozzászólása... meg lehet fogadni, ám közel sem az egyetlen lehetőség. Mi lesz a következő kiszemelt? Maradsz márkahű, vagy másik után nézel?

esSO! Nálad hogy állnak az érdeklődők? Remélem, még csak azért nem adtad oda, mert Dorcsiszereti! Vagy olyat válogatsz, akinél jó kezekben lehet?

Erik! Neked pedig ismételten gyógyulós napod legyen! Mit mondott a doki a kötözésnél?
Kedves Blue_Devil!

Bár nem kértem, köszönöm a tanácsaidat!
Azért egy-két dologgal nem értek egyet!

1. A hitelátvállalás kurva egyszerű, kb 5 perces művelet!
2. Ha a zsír új motort hitelre veszed, akkor az ára nem 1.100.000, hanem min. 1.400.000-1.500.000!
(már pedig a GS500 nem az a motor, amit sokan kp-ra vesznek)
3. Csak a doboz+tartó 85.000 ! (Tudom, hogy a tied megállt kb 1.000 ft-ból, de ennek minden része eredeti suzuki, lehet vitatkozni, hogy ez jó vagy nem, de így van)
4. ha a becseréltetés, akkora biznisz lenne, akkor te is becseréltetted volna, nem pedig eladtad volna egy rendőrnek
5. ha a te tücsökfejű motorod megvették, akkor ezt is el fogják vinni (még akár ilyen feltételekkel is)
Ó, már értem. Maciillat... És mondd, hol a határ a maciillat és a maciszag között?
Javaslom, hogy szerezz be egy szupergyümölcsös málna illatú habfürdőt, és medvéhez illő módon abban csutakold medvetagjaidat tisztára! A medvehölgyek garantáltan "ennivalónak" fognak titulálni...
Elsompolyogtam én is a forró habok irányába. Loccs.
Isten ments, hogy át kelljen értékelni az életed! Elárulom, hogy a maciknak egyszerűen maciillatuk van! Viszont a maciillat nagyban függ attól, hogy honnan jöttek, vagy hová tartanak. Énmacinak jelenleg "frissítő zápor" illata van. Mert most jöttem ki a kádból a lazachalászat véget ért...
Viszont málnaillatot már régen "produkáltam"!
Én mindig azt hittem, hogy a Maciknak málnaillatuk van! Meg szeder. Gyermekkori tévhitemet zúztad porrá...
Jah, az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy van aki jön, s van aki nagyon nem... nagyjából 10%-os a hatásfokom! Tehát, vagy gyakrabban "szólongatok", vagy várom a sültgalambot! Most viszont beizzítom a téliesített autós "flörtgépet". Az eddig jobban bevált, mint a motor... szerintem a cordurás "illatom" nem olyan vonzó egy hosszabb gurulás közben!