Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok az új gépedhez
Fogadd meg az előttem szólók tanácsát, már nagyon hideg van ahhoz, hogy jól tapadjon a gumi.Csúszik!
Egyébként én nem tartom rossznak a gyári bridgestone-t csak fel kell melegedjen. Esőben pedig kiváló.
Szia!

A felnicsíkot boltban vettem , ha jól emlékszem 1900ft volt. Pro-Grip márka , 7mm széles 6m hosszú és fehér fényvisszaverős.
A bandit idom nekem 100e ft-ba került, a géppel együtt rendeltem.
GARTULA!

Amire vigyázz!

1., ne lépd túl az 5000-ret
2., a gumi SZAR! és most még hideg is van, vagyis nem melegszik be a guma - nehogy elcsúsz!
3., OLDALSZTENDER! Sajnos itt volt írva hogy szegény tesó megvette és rá 1-2 (?) napra eldöld a motor, mert a sztender nem volt teljesen kinyitva (általában a borulások 90%-a így történik)
4., TANKPAD! Mert sajnos a Gs fényezése is ugyan olyan mint a Bandité......

Hirtelen ennyit
Az idom amugy nekem is tetszik, de valahogy 112.000-ért mégse
Láttam - néztem.....nem tetszik...........

Ez a gép nem más mint egy burkolt Bandit GSXR köntösbe......
Ráadásul olyan a fejidoma mintha csőre lenne a lónak? Vagyis egy madár?

A youtube-on van videó is róla
Akkor nyitunk egy ÁRULóóóóóK topicot:-)
Baljam!

A hitelátválallás azért nem csak úgy megyen! szóval erre figyelj
Amugy ebben a formában - nem hiszem hogy bárkinek megérné hiszen zsír újat veszel
1.100.000-ért így a tied meg most 150+(18000*66)=1.338.000
Nem akarlak elkeseríteni de ennyit biztos nem fogsz érte kapni

Amikor megvetted a gépet úgy kell számolni hogy kapásból buktál legalább 200-at.......
És mivel most leviték az árát igy az új árából számolj le 200-at.....vagyis ÖRÜLhetsz ha 900-ért elviszik......

Probáld meg inkább becseréltetni!
Kőszőnőm. Vigyázok rá.
Gratulálok a pacihoz! Még emlékszem erre az "új" érzésre!
Vigyázzatok egymásra sokáig!
Sziasztok. Ma kora este átvettem a GS500F-et .
Kis kerülővel hazafelé, (Városi dugot elkerülvén) már benne van kemény ötven kilométer.
Hát nagyon jó volt végig vigyorogtam, igaz hideg volt de ez nem számit.
Igaz Max:80K/h-nál tőbel nem mentem mert ügye bejáratos, de igy is nagyon élveztem.
Nagyon örülők, hogy igy dőntőttem.
Roland.
Szép estét mindenkinek!

Igen Dawntez, eltűntem picit, dehát van ilyen ha az ember melóban nem ér rá, utána meg társasági életet él. Amúgy meg be-benéztem, csak kussoltam, mert nem volt miről írnom... nem sokat motoroztam szeptemberben az tény.

Erik, csini a csámpád, de remélem azért lesz még ennél csábítóbb is Gyógyulj hamar!

Mindenkinek kitartást, aki holnap dolgozik...
így igaz!
Akkor ez hogy fog tetszeni neked. 2008-tól kapható lesz a GSX-650F teljes idommal. Én kíváncsi vagyok rá, várom, hogy élőben láthassam!
Viszont rider25 félidoma se kutya! Van ízlése a palinak. A GS-t is szépen gardírozta!
Vazze! Ahogy mondtad... körben. A lényeg, hogy megvan! Basszus, páncélcsizmát veszek ezután...
Gyúrjál rá Atya, és kápráztasd el még jobban a dokit!
Szia Rider25!

Látom még a GS-s korszakodban tettél a moccra felnicsíkot? Ez milyen fajta, vagy vastag? És ez kb. mennyibe került? Neten vetted, vagy boltban? Csak azért zaklatlak ilyen kérdéssel,mert én is gondolkodok egy ilyen kis szépítgetésen.

Amúgy mennyibe kerültek az oldalidomok a banditra?
Őrületesen jól nézz ki ebben a színben ezekkel az idomokkal!
Lassan kikopnak a GS tulajok a GS topicból!
szép motor mindegyik de marha drága sztem.... még hasznaltan is.... de biztos ennyi az ára...a röhejes az h a cbf 250 is e körül megy hazsnaltan..talan 8 kiló...és egy (nagy)bandi alig több, persze 1-2 éves
naa, télre nem kell senkinek a vas áldom az eszem h nem gs-t vettem...nekem nem lenne lém cserélni
Sziasztok!
ELADÓ egy GS500! 2007-es, 6000 km-el (ami azt is jelenti, hogy frissen szervizelt). Sérülés, és karcolásmentes, tökéletes állapotban! Dobozzal együtt!

Ár: 150.000 Ft + hitelátvállalás (18.000 Ft még 5 és fél évig)
vagy: kp, de ezen még nem gondolkodtam, de meg fogunk egyezni.

Ha adtok e-mail címet, küldök még képeket!

E-mail: baljam@freemail.hu
Tel.: 06-20/361-3865
Az itt fórumozók közül is jópárral gurult már együtt ez a moci. Csak akkor még nem volt rajta ez a plexi.
Szóval ismeri szinte minenki.
Hello!

Ha ez tetszik nyugodtan megveheted mert semmi baja, még új motor és nagyon gondosan járattam be.
Nem fogsz benne csalódni.
De igen. Látom valaki figyel
Mondjak olyat ami nem kellene?

Az összes enduró, crossgép, rizsrakéta.........
Akartatok képet,hát tessék!
Üdv Mindenkinek!

Sájsze! Elmegyek két napra, és TI tegnap reggel óta több mint TÍZ oldalt termeltek. Én hazaérek fáradtan, és mire beríhatok elfárad a szemem az olvasástól

Üdv Erik! Gyógyulj gyorsan!
Szia Zimacs! Tényleg eltűntél mostanában, pedig szeptember közepe óta szinte minden hétvégén mentünk 1-et.
Grat Pagyag!
Nyuszi! MOST lecsapok a harmadik spréjedre! Pénzt viszem a hegyre. Remélem jól olvastam h a háromból még csak kettőre jeletkezett vki. Ha én lennék a negyedik... így jártam.
Esso: ne vezesd félre Bluet! mert
Blue: Igen én is ott vettem kesztyűt, de

1., kétszer ennyiért
2., nem spool, hanem vmi Hipora, vagy Schoeller (ilyen feliratok vannak rajta)
3., van ám rajta a bütykeimnél kemény protektor (egyetlen pozitívum)
4., Piszok meleg! (egyetlen plusz1 pozitívum)
5., ha már nem volt olcsó, legalább nem is JÓ, mert:
6., Azonos kis és középsőujjhosszúságú emberre tervezték
7., A tenyér külső élénél gyűrődik ha markolsz
8., Pont annyira bő a csuklómnál h se a kabát ujja alá, se fölé nem fér

és mindehhez még hozzájön, h alapból GYŰLÖLÖK kesztűt hordani (akár gyalog, villamoson, kocsiban, motoron stb)

Szép estét!