Nem a hazavitel a probléma, hanem a befizetendő 100e meg a 6X 24000.
Mint mondtam még az autómat is el kell adni, hiszen most nem keresek. A nyugdíjam beleolvad a családba, betegállományom meg nekem nincs!
A szentség az szentség! De, megette volna a fene, ha egy Devil nem lenne szentségtörő! Én is csak azért tartom magam a "szentséghez", mert 1750,- éert pakolják bele a Full Gasban. Tehát ez a legócccsóbb szentség! Tudod, a vallás legyen mindig tiszta és önzetlen!
Persze, én is istállószagút szertnék, ez a hitel az újra érvényes, de hát ki tudja mit hoz az élet!
Amikor majd venni akarok, akkor biztos nem lesznek ilyen ajánlatok.
Remélem összejön egy fél éven belül!
Próbálok optimista lenni a lábammal kapcsolatban, de hogy ilyen hitelajánlatot soha a büdös életbe nem fogok látni mégegyszer az tuti!
Blue!
Biztos,hogy részlet, de csak ha már felépültem egy kicsit,
Pont ez miatt vagyok rohadt pipa, mert most olcsóbban venném meg mint te a tied.
A jelenlegi akció így hangzik: 100e + 100 X 23999, de az akciós hitel helyett választhatsz egytúradobozkészletet, vagy egy Tetőtől talpig bőrrucit!
Ez már majdnem teljesen kamatmentes lenne!
Írok neki egy levelet azt VAGY LESZ vagy NEM LESZ
AZ EMBER ADDIG NAGYLEGÉNY, AMEDDIG VAN MUNKÁJA!
Hát nem tudod? Tényleg nem tudod?
BIZTOS HOGY NEM TUDOD?
Hát írj a jézuskának.-))))))
Mint mondtam még az autómat is el kell adni, hiszen most nem keresek. A nyugdíjam beleolvad a családba, betegállományom meg nekem nincs!
Nem kell még kérni se senkit:-))))
Mivel a lábad miatt és a közeledő tél miatt ugyse tudsz motorozni - tavaszra legalább már csak 95 db csekked marad:-)
Szerintem akad itt válalkozó szellem aki NEKED is szívesen hazavinné a gépet:-))))
Amikor majd venni akarok, akkor biztos nem lesznek ilyen ajánlatok.
Próbálok optimista lenni a lábammal kapcsolatban, de hogy ilyen hitelajánlatot soha a büdös életbe nem fogok látni mégegyszer az tuti!
Akkor újra helyesbítek. Castrol a Suzukival összenőtt márka...
Oszt mostmá téllegnemtudommivan!
És Te is újat akarsz?
Mert specc használtban is vannak jók és ha futja személyi kölcsönre akkor már jóval lejebb tudsz jönni az árakban.
Nézd meg a garipapirt:-)
alias szervízkönyv:-)
Az enyémbe végig az RS4 olaj van reklámozva, vagyis ez lenne a belevaló (a poén hogy ez full syntis:-)
Az is lehet hogy beállok vele szántani!
Biztos,hogy részlet, de csak ha már felépültem egy kicsit,
Pont ez miatt vagyok rohadt pipa, mert most olcsóbban venném meg mint te a tied.
A jelenlegi akció így hangzik: 100e + 100 X 23999, de az akciós hitel helyett választhatsz egytúradobozkészletet, vagy egy Tetőtől talpig bőrrucit!
Ez már majdnem teljesen kamatmentes lenne!