Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Unod a bundát mi
Én is írok neki, mert nekem egy egész bőrruhára vágyik a testem...
Szerinted nekem honnan lesz jövőre bőrkabátom?

Írok neki egy levelet azt VAGY LESZ vagy NEM LESZ
Sajnos ez b@szott nagy igazság.
Basszameg,hogy ez eddig nem jutott eszembe!?
Írok én is egy Teddy féle igazságot:
AZ EMBER ADDIG NAGYLEGÉNY, AMEDDIG VAN MUNKÁJA!
Vazzze.....

Hát nem tudod? Tényleg nem tudod?
BIZTOS HOGY NEM TUDOD?

Hát írj a jézuskának.-))))))
Nem a hazavitel a probléma, hanem a befizetendő 100e meg a 6X 24000.
Mint mondtam még az autómat is el kell adni, hiszen most nem keresek. A nyugdíjam beleolvad a családba, betegállományom meg nekem nincs!
Na láttod Erik:-)
Nem kell még kérni se senkit:-))))
A tiedről lemaradtam, így bepróbélkozok Eriknél! Szívesen be is járatom!
A szentség az szentség! De, megette volna a fene, ha egy Devil nem lenne szentségtörő! Én is csak azért tartom magam a "szentséghez", mert 1750,- éert pakolják bele a Full Gasban. Tehát ez a legócccsóbb szentség! Tudod, a vallás legyen mindig tiszta és önzetlen!
Ezért kellene most lépni:-)
Mivel a lábad miatt és a közeledő tél miatt ugyse tudsz motorozni - tavaszra legalább már csak 95 db csekked marad:-)

Szerintem akad itt válalkozó szellem aki NEKED is szívesen hazavinné a gépet:-))))
Majd előkapartatom a fiammal a motoros újságot amiben láttam és akkor tájéloztatlak!
Akkor Én megtörtem a szentségét Hiszen Castrolba egyedül láncspray-t láttod a papripa:-)
Persze, én is istállószagút szertnék, ez a hitel az újra érvényes, de hát ki tudja mit hoz az élet!
Amikor majd venni akarok, akkor biztos nem lesznek ilyen ajánlatok.
Nem rossz, valóban nem rossz! Még a végén én is elkezdek számolgatni... Melyik cég hirdeti?
Remélem összejön egy fél éven belül!
Próbálok optimista lenni a lábammal kapcsolatban, de hogy ilyen hitelajánlatot soha a büdös életbe nem fogok látni mégegyszer az tuti!

Akkor újra helyesbítek. Castrol a Suzukival összenőtt márka...
Oszt mostmá téllegnemtudommivan!
Ez tényleg jó ár!

És Te is újat akarsz?
Mert specc használtban is vannak jók és ha futja személyi kölcsönre akkor már jóval lejebb tudsz jönni az árakban.
Nema:-)))

Nézd meg a garipapirt:-)
alias szervízkönyv:-)

Az enyémbe végig az RS4 olaj van reklámozva, vagyis ez lenne a belevaló (a poén hogy ez full syntis:-)
Jó választás, jó ízlés
No, azzal már lehet is. Tudok neked munkát ajánlani, ha meglesz!
Akkor helyesbítek. Ez lenne a "gyári olaja".
Hát, lehet hogy egy kisebb autót elvontatna.
Az is lehet hogy beállok vele szántani!
Blue!
Biztos,hogy részlet, de csak ha már felépültem egy kicsit,
Pont ez miatt vagyok rohadt pipa, mert most olcsóbban venném meg mint te a tied.
A jelenlegi akció így hangzik: 100e + 100 X 23999, de az akciós hitel helyett választhatsz egytúradobozkészletet, vagy egy Tetőtől talpig bőrrucit!
Ez már majdnem teljesen kamatmentes lenne!