Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki költözzön már közelebb, vagy én megyek! De jó kis program volna jó idő esetén...
utána néztem ennek a motornak! Tökéletes! Gyönyörű és nagyon sok mindent tud, és mindenzt csupán 4misiért

De tényleg nagyon szép
Na, akkor innentől a Tiéd a döntés felelőssége!
Tudod: ha jösz, leszel; ha hozol eszel!
Viccet félretéve! Kaja lesz, sőt szállás is, ha úgy szeretnéd. Rajtad múlik. Meg az időjáráson.

Más. Te minden motorba szerelmes vagy!(nagyon helyesen) Mondj egyet, amelyik nem tetszik, v nem kéne.
Vazze - most tetszik Salma Hayek is.....azt 10 év múlva ki tudja mi lesz:-)

Vagy mondjam azt hogy most a haverom vagy 10 év múlva meg lehetsz az apósom is?

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ÓÓÓÓ

Hát nem is tudom esSO barátom. Megpróbálok majd időt szakítani rád:-))))))

Na viccet félretéve....kialakul!
Ha megyek akkor viszem a pólóidat:-))))) De ugye időjárásfüggő - hisz jégkocka nem akarok lenni

A messzebb?
Az amit írtam..........
50-el közelebb vagy- de ugye felmegyek azt elmehetünk valamerre attól még - főleg ha befogadsz.....hisz esetben nem kell hazarohanom..............így mehetünk még 1-200km-ert puszban is.

Pl megnézhetjük Ipolytarnócon a fákat, meg a felújitott kastélyt Szécsénybe
10 év múlva ez már a levesben lesz. Ez most szép, addigra lesznek még sokkal szebbek.
VAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZE

Szerelmes lettem megint:-)

10 év múlva ilyen mocim lesz
ISZONYAT SZÉPPPPPPPP
Hát az eleje nem igazán tiszta nekem. Mi az, hogy messzebb vagy, de 50 km-rel kevesebb a táv?
Egyébként kutya nem jó? feltétlen macska kell? Mert kutya van vagy 8-10 db itt a szomszédságban.
Egyébként nem tudok hozzá mit rikkantani, sem kiegészíteni: ez egy kész itiner!

Csak hogy hivatalosak legyünk:

Tisztelt Blue kapitány!

Ezúton kérlek, hogy tedd tiszteletedet nálam a jövő hét egy számodra alkalmas napján!

Így jó lesz? Kaját megbeszéltük. Itt is aludnál? Részemről nincs probléma/
Én inkább ugy lennék veled drága barátom hogy "MESSZEBB VAGY!"
Teddyt megjárom 330km-ből - Te pedig ugye igaz hogy 270-280km-re vagy, de akár el is mehetünk valamerre ..........és netán még rohanom se kell haza és csapunk egy kandúr estét:-) Csak macskákat szerezz:-)))

Na ehhez mit rikkantanál?
Akár meghivhatnál:-))) és csinálhatnál nekem fóliás esSO féle húsit is.-)))))))
No meg ha engem meghivsz akkor hivhatsz mást is ( csak nekik ne rendelj nőt:-))))))
Te most azt gondolod, hogy én udvarolni fogok Neked azért, hogy még kávét is főzhessek?
Szuverén ember vagy, oda mész, ahova akarsz. Legfeljebb nem lesz mustárod!
Ja és persze melóban vagyok megint
Bár ahogy fúúúúúúj a szél, jobb is...................
ÖMLESZTV E!

Nyuszi!
OK, csak ugye mig elmegyek Esztergomba, addigra nekem elment a haszon, hiszen oda-vissza 260km ami jelen esetben 13-15L benzin (vagyis közel 4500ft)

DOMEC!
Én is vinném máshova, csak ugye a Suzuki könyvbe nem áll jól az APRILIA pecsét:-)))

Teddy!
Bizony!
Tervek szerint 12.000-ig viszem a gépet szervízbe......... (ha addig nem találok olyan helyet ahol 4000-ért belenyomják a pecsétet, hiszen magam is megtudom csinálni......)
De addig muszály, hisze lásd Hápit....
12.000-nél eldurrant a hátsó telója......az meg nem 2ft

Amugy izibe bele kell nyomnom egy keveset szóval lehet licitálni ki a jobb haverom:-))))
Vagy Hozzád megyek jövő héten le egy kávéra, vagy esSO-hoz:-)

Jó lett a konzol!
Ellenben lehet hogy Nyuszi szívni fog ..... Én mikor eladtam Bexnek a konzolt (ugyan az a motor, csak az övé ugye májusi volt az enyém meg júniusi).....szóval NEM EGYEZETT SOK helyen!
És nem csak mm-ek....tehát 1-2 helyen újra kellett hegeszteni.....
Ezt azért számítsátok bele!

Zimacs drága:-)
Üdv a klubban:-))))
Ez ugye a melósok átka..... Én is nyomom holnap a délután, utána egy éjszakát, majd egy reggelt.....szóval nekem a 4 napos ünnep 3 napos melóval telik......

SCSABA
Gratula a választáshoz!
No meg a jogsihoz is! Majd ha meglesz!
Siess, mert pár helyről hallotam hogy ha ilyen marad az idő akkor bezony NOVEMBER 1-től tényleg vége a vizsgáztatásnak.....
Jó kis gép - nekem elhiheted!
Bár Én 100.000ft esetén INKÁBB az újat venném, amit ÉN járatok be és ismerem minden mozdulatát!
De nem rábeszélésképp esSO mociját Én is tudom ajánlani, mert nagyon pattent - főleg mióta megcsináltuk neki a telóolajcserét!
És ugye Ő add hozzá még extrákat is (pl konzol, dobozok)

Ha meg részletre veszed akkot totál mindegy, hiszen a bankoknál most jó hitelek vannak.......
Ugyan annyi a kamat a személyi kölcsönömre, mint a banditra.......tehát tök mindegy.
Ezesetben Én tényleg inkább egy ismerős gépet vennék - hiszen 100-asokat nyersz vele (nyersz hiszen nem kell anyit felvenni hitelbe)
Én azért vettem újat, mert személyi kölcsönöm már van - tehát nem kaptam volna egy banktól se....

Ja...hogy fekete kell:-))) (esSO így jártál )
No de Én akkor is ezt ajánlom neked!
Személyi kölcsön - és onnantól BÁRMELYIK gépet megveheted

Nyuszi!
KIS ALAKTRÉSZ! ÉS CSAK JÓ HELYEN!
Hisze emlékezzzzzzz
1., gáztolattyú 8000
2., Ülészár 8000
3., Hátsó teló 63.000
4., feszszabályzó 36.000
5., szimering 6500 ! (van 3db eladóm -. nem kell senkinek?)
Szóval a fentartása olcsó, de ha gebasz van azért itt is vannak ám árak!
Csak Neked!

Jó hétvégét!
Azért, majd muti a protkót élőben is ám! Szééép!
A mappád sem semmi! a szívecskét külön nekem ragasztottad rá? De édi!

Pusszantás mindenkinek erre a 4 napra! aztán nem sokat termelni a hétvégén!
Nyuszi!

Megígértem, hát tessék! És nézd csak meg, milyen cuki kis mappám van!

Ezt nekem nem kell magayráznod! Hidd el, énis jól körülnézek, mielött veszek valamit!

Szóval Kiszel Tündike gáz? Szerintem is
Aztán csak óvatosan! Nyuccínó fog várni érkezésed időpontjában, mint vasárnap is!
Ilyen nekem is kell... ! Tökjó!
Az én drágámon az idióta előző tulaj olyan ordenáré módon csinálta meg.. Szétcseszte a fényezést is a dobor csavarjaival! Szegény moccra nem figyelt eléggé!
Teddy, majd kikérdezlek erről priviben, mert most rohannom kell...

Nyáúúúúúú!
Csak keményen meg fogom kérni az árát a szerelésnek! Azt hiszem majd nyuccinóra vágyik a testem! Dekódolom a köznek: Nyuszi féle capuccino!
Persze, hogy megyek. Így van tervezve. Dolgom is lesz arrafelé, így kötödik a kellemes a hasznossal!
Most megyek Nyuszi egyet kerülni. Megtankolom a pacit, és beleverek egy rövid karikát. Holnapra komolyabb esőt mond a békám, mint ma volt... kihasználom az időt.
Hát meglátjuk. Köszönöm a segítséget, majd jelentkezem.
Sziasztok
Te tényleg elmentél ma motorozni? Én is akarok! a stopmotoros óta nem ültem motoron!

Nos, Koma, hát ez nekem nagyon tetszik! Kíváncsi vagyok Zümin hogy fog mutatni! Akkor meglátogatsz jövő vasárnap? szereljük fel....
Bizonybizonybizonyám!