Egy kis segítséget kérnék. Valaki leírná, hogy pontosan, hogy kell állítani a GS hátsó rugóját feszesebbre...
A kulccsal amit adtak, szinte hozzá sem férek...
Valami okos ember leírhatná, egy teljesen laikusnak
Okulásként szolgáljon ez a video, és az eset mindenkinek!
Amit még hozzáfűznék:
"Zsolt jó motoros volt, több gyorsulási versenyen indult, tudott 300-zal motorozni... egyenesben."
"Ismertem a motorom, és jól tudtam kezelni..."
"Nem gondoltam, volna, hogy ez velem is előfordulhat..."
Szabadon idéztem a filmből.
Vigyázzatok magatokra Népek! És, itt újra beírom az egyik bölcseletem: "A túlzott magabiztosság az orrabukás előtti érzés!"
Tanuljunk belőle! Mert magunkon kívül még rengeteg veszély leselkedhet ránk.
Ja még egy szerintem egy komplett bőrszerelés jól is néz ki- nejem szerint is ,mindaddig mig le nem veszem
Szoval nem kell ugy kinézni mint egy elcsigázott pecás
Na jó az 58-as azt nem tudom hány x? Az enyém 54-es és jelentősen alá tudok öltözni
Ugy írsz mintha bőrkombi fent nem védene csak a lábad. Egyébként a nagy bölcsesség: a szél mindenütt egyformán fuj: ugy lent mint fent
Egyébként az enyémen a maximális a szélvédelem ugy lent mint fent robogon kivűl(meg GoldWing autokon kivül)egyiknek sincs olyan széles spoilerja stb. Hidd el percek kérdése és mindenütt egyforma hideg tud lenni akár van szélvédelem akár nincs.
Nem, de Én alul jól érzem magam.....és mint irom felül cibál a szél, amit nem szeretek.
Igy is tudok menni, csak ugye nem szeretem - és mig ha a lábam esetleg tropa is - még élek.....de egy esetleges Gerinctörés.....nyenya.....
Szóval nekem most csak kabi kell....
Persze megvan az is:-)
CSak ugye hibádzik hozzá 120.000ft:-)
Nekem ez tetszik nagyon-nagyon Hopsz, nem tudok belinkelni... Szóval, a Nagyvasnál forgalmazott Calvatti overall az, ami elnyerte a tetszésem. Bár ez nem kabát, és Blue aztat keresgél...
Miért a te méretben nincs?
Miért csak kabát kell? A lábadat nem kell védeni? Nekem az fázik először(térdem)
Ráadásul itthon csak egy kabát kerül (majdnem) annyiba.
1., kicsit nagyobb vagyok mint TE:-((( így igencsak kevés hely van ahol kapok
2., most végképp nincs kess, hiszen jön a pénzköltös időszak (szülinapok, mikulás, karácsony, áremelések)
3., Nekem csak kabát kell majd
Blue a Louisnal van 200EUR-ért Probiker börkombi, reguláris. 2 részes, ha nekem nem lenne most vennék egy olyant, jól néz ki.
Nekem van egy Thermo-regencombi overalom. Nekem nagyon bevált simán feljön az utcai ruhára, vagy a börruhára és még 5-10 fokban se fázom benne. Asszem 35 EUR.
Ezügyben sajna már az első úton hazafelé megtapasztaltam.....
Sajna a plexi elég alacsony igy a mellkasomra visz mindent - és biza a téli cordurával igencsak tol a szél.
Persze az előnye is megvan, hiszen alacsony (120-as) tempónál is érzem hogy "száguldok":-)))))
De az tény hogy azért tartani kellene a forgatókönyvet - hiszen a Cordura 150-ig ajánlott....utána egy estleges csúszásnál már kevés a cordura a leírások alapján.
Erről van egy vidi is a WILD oldalon egy régebbi "széles út" magazin (hir tv) videón
Az eladó mutatja a cordurát és a bőrt....hát van különbség.
Szóval a terveim közt most a lépcsők:
1., egy új proti ing (olyan mint hápié)
2., Dobozok
3., Esőruha (most találtam a fenti boltok kinálatában, hogy van 8XL-es is...csak ugye 16 ropi)
4., bőrkabát
Mi van főnök? Szar a bandi?!
Az a Csepel-szigeti bolt most nagyon akciós, érdemes benézned. Én már jártam náluk, eléggé el van dugva a bolt. A térképgéppel lehet, hogy még a Dunában is leszel. A Te méreted nem hétköznapi, sztem találsz beragadt kabátot magadra.
Ja hogy miért muszály?
Mert az én hab testemet épp mellbe vágja a szél, ugyanis alacsony a plexi......
És mivel mellbe vágja - igy a válamon cibálodzik a cordura
Egy kis segítséget kérnék. Valaki leírná, hogy pontosan, hogy kell állítani a GS hátsó rugóját feszesebbre...
A kulccsal amit adtak, szinte hozzá sem férek...
Valami okos ember leírhatná, egy teljesen laikusnak
Előre is thx