180 a kényelmes? Hát Blue először a 200-at célozta meg Ezek után a 180-ra aszondom kényelmes Nem tudom mit tud a Bandit, de majd Blekk Devil beszámol róla remélem, ha lesz jó sok km benne...
Hehe, rögtön de javu-m támadt a 2x-i mondatok miatt, és nem tudtam miért.. Aztán be kellett látnom hogy a cavington elönyösebb lenne, mert olyan a memóriám mint egy halé... 3 mp-ig emlékszem, azután már csak a de-javu élmények ragadnak magával...
Hehe, igen, amikor rutinból vizsgáztam, az oktatóm meg a vizsgabiztos azzal voltak elfoglalva, hogy milyen a hátsóm, amikor tolom a motort. Nagy parával begurulok, ezek meg ezen témáznak! Kiakasztóak a pasik!
Azt hiszem őt még nem ismerem...
De persze, tudom hogy nem szégyen, én se toltam neki a kanyarokban hazafele. Főleg, mert egyszer megcsúszott a Heidenau a fenekem alatt, és nem akartam még egy ilyet..
Azoktól félek leginkább, akik nulla rutinnal próbálják bebizonyítani, hogy milyen májerek! Isten óvjon tőlük mindenkit! Főleg, mert egyszer megcsúszott a Heidenau a fenekem alatt, és nem akartam még egy ilyet..
Plitvice jó gondolatnak tünik. De ha Blue kényelmes 180-akat megy, szégyenemre, inkább másik útvonalat választok, és majd aszondom, neklem arrafelé jobban tetszik a táj
Nekem igencsak komolynak tüntél.. Bár töredelmesen bevallom Cicapopsi tekerte rendesen a fejforgatos sisakot . Teddy fejforgatós Grexe lehet meg is bolondult volna Na ezért most biztosan kapom majd a beszólásokat
Persze ez csak ÁLOM egyenlőre......meg kell élni elsőre is......hiszen ha lenyomok évi 3-4 nagyobb (2-3 nap) túrát akkor valóban nem marad nyárra semmi...........
Tehát nagyon bekell húznom a féket.
Bár ezt már tudtam és épp ezért mertem megvenni 100 hónapra a banditát, hiszen ebbe nem lesz 3 év múla majdnem 70.000km........ (pedig de jó lenne:-)
Szóval az a GYÜJTÉS nálam lesz:-) hiszen a pályától 20km-re lakok..... így aki mégse jönne le, vele tudunk találkozni a velencei pihenőnél majd (ahol idén az évadnyitó volt....)
Az MINDENKINEK megközelithető GYORSAN....igy nem kell hajnalban kellnie........
gyüjtés van de keményen!
Havi 5 ropit teszek félre má 2 hónapja.....igy a túrára összejön ebből kapásból 60 ropi.....azt a 20-30-at eg már hozzá tudom valahogy hitelezni
Plitvice szerintem olyan értelemben célszerű hogy M7.....
Vagyis ott tevődik össze a mag, hiszen Bajától Letenyéig igencsak menni kell a faluk közt
Mi reggel 7-or indultunk és 2 nagyobb megállóval voltunk lent délután 5-re - gaz nem téptünk mint a messzes, de ugye ezt észben is kell tartani, hiszen nekem már nem gond a 200-se:-) he he he de a csapat nagy része 100-120-al beéri szerintem
Ezzzz nagyon komoly! Bár nem tudom mit enged majd a költségvetés... nagyon beleástam amagam a lakás-ház projektbe. Lehet, hogy nem telik majd rá ennyi... De messze van még, és addig akár a lottón is nyerhetek!
Feljegyeztem Főni! Az egyik 3 napost iktasd be az Őrségnek... a másikat már betöltötted Plitvicével! Én vevő vagyok rá! Akár úgy is, hogy előző este lekarikáztok Bajára, vacsizunk egyet, aztán indulhat a 3 nap! Így már ki is van küszöbölve a csapatösszeszedés problémája, hiszen indulásra mindenki itt tud lenni. Vazze, ez már a vég. Már a jövő évi túrákat bújjuk!
Szia Zimacs! De régen láttalak, de látom elemedbe kerültél az elmúlt pár nap alatt Ezt az oldaladat rutinpályán nemigen ismerhettem meg, ott mindig olyan komoly voltál...
Jövöre már muszáj lesz gurulnod velünk valamerre, és ott nem fogadjuk majd el a kifogásokat..
Blue: még nem sikerült a linkeket megnéznem, de ma mindenképp idöt szakítok rá, mert érdekel...
Most nézegettem a tavalyi képeket és oda vissza kell még mennem 1x legalább:-))))
Tavaly tavasszal voltunk és BAROMI jó volt, mert ugye TELE volt vízzel minden....... szóval lehet hogy ezt ismét tavasszal megejtem......3 napos túra keretében......
Semmi más.........lemegyek......szombat tavak......vasárnap haza
Nyáron? 2008-ban a szabad hétvégéim:
április 19-21
Május 24-26
Június 28-30
Augusztus 2-4
szeptember 6-8
ENNYI......
és ugye ez se 100, hiszen ebből 1 lemegy a NAGY túrámra.....a többinél meg ha nem tudjuk elajándékozni a csajokat akkor annyival csökken megint.....
Nem megyek állatul ezután se, hiszen a gázkarral egyenesen nő a fogyasztás is.....
De persze, tudom hogy nem szégyen, én se toltam neki a kanyarokban hazafele. Főleg, mert egyszer megcsúszott a Heidenau a fenekem alatt, és nem akartam még egy ilyet..
Azoktól félek leginkább, akik nulla rutinnal próbálják bebizonyítani, hogy milyen májerek! Isten óvjon tőlük mindenkit! Főleg, mert egyszer megcsúszott a Heidenau a fenekem alatt, és nem akartam még egy ilyet..
Tehát nagyon bekell húznom a féket.
Bár ezt már tudtam és épp ezért mertem megvenni 100 hónapra a banditát, hiszen ebbe nem lesz 3 év múla majdnem 70.000km........ (pedig de jó lenne:-)
Az MINDENKINEK megközelithető GYORSAN....igy nem kell hajnalban kellnie........
Szerinted Nénynye hol tanult meg KIRÁLYUL motorozni?
Ha nekem nem hiszel kédezd meg őt:-)
FULL rutintalanul eljött velem fel a Tátrába......(nem szégyen, Ő is tudja, katasztrófális volt:-)))))
De a 2-3-4. túrán már kente neki.....
Tavaly az évadzárón együtt gyaláztunk le egy Gigxert....a Velencei tónál......pedig neki akkor még csak egy 250-es CBF-je volt.....
szóval a rutin a motorozással együtt jön
gyüjtés van de keményen!
Havi 5 ropit teszek félre má 2 hónapja.....igy a túrára összejön ebből kapásból 60 ropi.....azt a 20-30-at eg már hozzá tudom valahogy hitelezni
Vagyis ott tevődik össze a mag, hiszen Bajától Letenyéig igencsak menni kell a faluk közt
Mi reggel 7-or indultunk és 2 nagyobb megállóval voltunk lent délután 5-re - gaz nem téptünk mint a messzes, de ugye ezt észben is kell tartani, hiszen nekem már nem gond a 200-se:-) he he he de a csapat nagy része 100-120-al beéri szerintem
Én is remélem, hogy összejön a guriga...
Csak Beardön és rajtam volt csizma-bakancs:-)))) A többiek meg áztak:-))))) mert a járdák is víz alatt voltak:-)))
Jövöre már muszáj lesz gurulnod velünk valamerre, és ott nem fogadjuk majd el a kifogásokat..
Blue: még nem sikerült a linkeket megnéznem, de ma mindenképp idöt szakítok rá, mert érdekel...
Most nézegettem a tavalyi képeket és oda vissza kell még mennem 1x legalább:-))))
Tavaly tavasszal voltunk és BAROMI jó volt, mert ugye TELE volt vízzel minden....... szóval lehet hogy ezt ismét tavasszal megejtem......3 napos túra keretében......
Semmi más.........lemegyek......szombat tavak......vasárnap haza
Nyáron? 2008-ban a szabad hétvégéim:
április 19-21
Május 24-26
Június 28-30
Augusztus 2-4
szeptember 6-8
ENNYI......
és ugye ez se 100, hiszen ebből 1 lemegy a NAGY túrámra.....a többinél meg ha nem tudjuk elajándékozni a csajokat akkor annyival csökken megint.....
tessék egy hirtelen kis terv