Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most a lányom a szépfenekűnővér, csak ezt nem tapizom!
Nyuszek!
Így fog festeni...
Azért mindig van nálad is smikkészlet, ugye?

Arról nem is szólva, h most megy le a moci ára, lehet, hogy lesz vmi tuti szalonos gs-akció. Most frankón lehet alkudozni, mert vagy 6 hónapig nem hasznélod a mocit, de ez idő alatt sokat esik az értéke. szentem most ősszel újat már ne vegyél pont emiatt. a használtra meg ALKUDJ!

mondja a csacsogó macskabanda egyik tagja...
Mit mondjak a szipkámról?
Gyógyul a kötés alatt!
Majd holnap megnézem a kötözésnél,hogy mi újság és megintejúvolom a dokit is!
Az egyetlen jó, hogy érzem hogy megvan és most már tuti hogy meg is marad!

Kimaradt egy T- betű a megegyezünk szóból!

Én is szeretnék majd arrafelé mocizni, tetszett nagyon, amikor nyáron kocsival ott voltunk!

Na jó... Mondd a bankszámlaszámodat. De a jelszót is! :)
Nekem úgy tűnik, hogy ez a gép rider25-é volt. Nem?

Nemtom, a pasik úgy látszik szeretik ha csacsogunk. Csacsogás nemegyenlő minuszíkú!

Csaba, én is alkudnék abból az árból... Már csak azért is, mert az új se olyan drága, és ugye ha kijön a gép a szalonból, azonnal esik egy nagyot az ára. Szerintem lesz az még kevesebb is. Vigyázz, papírok, alkatrészek meglegyenek!
És persze nem árt körülnézni valóban.
De az kék. Lánykám azt mondta, hogy csak feketét vehetek. Bár neki is kék motorja van... Sosem fogom megérteni a nőket.
De nem agitálok. Majd eldöntöd. A lényeg, hogy esSO végzetesen beleesett egy DL-be. De két motor nem fér a "garázsba"...
Hát nem is tudom... Kissé bizonytalan vagyok... Vagy nem?
Lehet, hogy 1040-ért inkább újat kéne venni? Törlesztőrészletben nem lehet nagy különbség.
ne is mondd..., múltkor úgy gyakorolt Erik lábtornát, hogy az ágy végébe ültetett engem, és letolt a sérült lábával az ágyról.
Megegyezünk ! Dezodor vs. bor.

Újfaluban nem jártunk, csak Miskolc-Hejce-Boldogkővár-Szerencs megállóink voltak. Nagyon szép arrafelé, főleg Hejcét szeresssük évek óta. Az utak is megfelelőek. Jövőre is elmegyünk, akár a társasággal szervezetten is.

Várom már ezt Mountain C.-t! Hiányzik a sok hülyeség! Azé" látom itt nyomjátok rendesen...

Nekem megérne egy-két autókázást, ha tudnék spórolni párszázezret! (de ha sok a lé, akkor megadhatom a bankszámlaszámomat is )
Szerintem esSO szívesen elviszi Esztergomba. Hiszen a leánya ott tanul. Maximun vonattal mennek haza...
Azért mondtam, hogy annál mégmégmégsokkal! Lehet, hogy a kórház hátráltatta így is... egy igazi "biorobot" a barátunk. Újranőnek az alakatrészei pikk-pakk!
Erik! Esetleg egy aerobik Norbival? Gyógytorna gyanánt? A tegnapi fotón lévő pózban világbajnok vagyok tornából!
Ha mindenképp használtat szeretnél, akkor szerintem még érdemes körülnézni a "piacon". Nagyon sok olyan gép van, amit 1-2 százassal kevesebbért meg tudsz venni, olyan állapotban, mintha ÚJ lenne! (ezért a tanácsért felárat számítok ) (én is 5 évesen vettem, de olyan mintha most g(b)urult volna le a szalagról. Érdemes körülnézni, és jó helyről megvenni, ahol vigyáztak rá. nagy gáz nem lehet ezzel a géppel)

Amúgy meg tényleg ott van Esso gépe is, a mocija "sorsa" végigkövethető ezen a fórumon is valamilyen szinten.
Hát ez itt van helyben. Egy fiatal páré volt, kinőtték. Lecserélték egy Banditra.
Tényleg jó karban van. Csúszás nyomot nem látni rajta. A motorja meg nagyjából most járódott be. Új ez a motor.

Én azért esSO ajánlatát is megfontolnám... hátha "összeházasodhat" az új szerelmével, ha lecsapsz az ő GS-ére. No, annak is van gazdája. Jó karban tartja... (És itt sincs nyoma elfogultságnak! )
Tényleg jobban hiszek a hölgyeknek :DD
hát, ha esetleg vki eldobja, és pótolni kell valamit. más is lehet olyan sügér, mint én. dobálózzzzik a mocijával!
Érdekes, mert Erik angyon szépen gyógyult a kórházban! Itt vmi turpisság lehet! Remélem otthon többszörösen ilyen gyorsan fog gyógyulni! Tegyél fel fotókat Erik!

Pusza
Köszönöm a bátorító szavakat, és a jótanácsokat, na meg a jókívánságot is! :)
930 a vége, azt mondták. Újonnan ebben a kereskedésben vásárolta az első tulaj, végig itt szervizelték (Esztergom). Szerintem jó. Nem ez lesz az első motorom. Csak utcaiból. Alighanem megveszem... Bár a fiam szerint ronda. Neki csak az YZ tetszik :)
Amúgy a vadiújat 1040-ért adják.