Négyzetesen gyorsoljun a felépülésed. Húúúú, bakker nagyon jó hogy hazaengedtek. Az a kórházas izé nem tesz túl jót az embernek. A "szépfenekűnővér" nem jár kiküldetésbe?
Nekem is tetszik a kicsike. Nyuszi jóóól szólt, valsz nem hagy ott sehol, keveset eszik, és állítólag igénytelen, mármint jó értelemben. A szerelő haverok hozzáértő véleménye mindenképpen segít, és úgy még az árból is könnyebben alkudhatsz. :) Határozottság, céltudatosság!
A vizsgákhoz meg KALAPPAL!
Szevvvvvvvvvvvvvvvva Erik nagymester!
Már aszt hittem, hogy visszavittek a kóriba, hogy nem jelentkezel.
A staneclit is jól áztasd ki!
Azért írhatnál a szipkádról vmit.
"Szimpatikus társaság!"
Üdv! szerinted mit fog mondani egy gs-fan-banda? Vedd és vidd! Nem kell sokat agyalni, ha megfelelőnek találod az árát. Elméletileg ez a mocc nem hagy ott sehol. Esetleg vigyél vkit, aki ért a gépekhez, hogy ő is megnézze, nem lát-e vmi hibát, vagy a hangján hall-e vmit.
Sok sikert! Aztán nem eltűnni és néma olvasóként a háttérben maradni!
Szia!
A képek alapján van gazdája.Bár egy év alatt nehéz tönkretenni. Bluenak is 3 évébe került! Azért én egy kicsit drágállom.
Ha esetleg egy picit idősebb, tehát olcsóbb gép is megfelelne, az enyém is eladó.
Ez olyan idős, mint az enyém. A kilométer is nagyjából passzol. Így kívülről jónak néz ki. Baja meg nem lehet, hiszen GS. Szép a paci. Alkudj belőle egy 50-est. Vagy írják át a nevedre ebben az árban, és akkor egy év alatt bukott a motor 250 ezret az új árából. És új maradt ennyi idő alatt.
Nyuszi azé" adta az ötletet, mert neki már van majdnem egy órás hómvideója... Nakig protektorban. sőt, mindenkit hátulról filmezek, ha motoron ülök! Még N.Tibit is...
Ez pedig csak mánia lehet. Amiröl tegnap témáztunk este... olyan igazi női mánia!
Egy ideje olvasgatlak már benneteket. Szimpatikus társaság vagytok :)
Most egy kis segítségre lenne szükségem. Vén fejjel beültem az iskolapadba, mert kéne nekem is A kategóriás jogosítvány. Már a rutinnál tartok. Hát... nem egyszerű. A jogsihoz persze motor is kell. Egy GS-re gondoltam, hátha azzal én is elbírok. Nagyobbat nem mernék bevállalni elsőre. Kinéztem egyet, mi a véleményetek róla?
Köszönöm!
Na hát ez nagyon kedves, köszönöm szépen
De azon dolgozom ám éppen,
hogy lefoggyon a macskahátsó szépen!
Abban a protektorseggű nagrágban még nagyobb...
Nem, még nem téliesedünk, még reménykedünk.
Igen, tervezem az idomcsinosítgatást, de még nem most, úgy gondoltam, hogy a kezdeti döcögős időszakra inkább így hagyom. (Gondoltam rá pl, hogy ráragasztom, hogy ZiZi-Rider! )
Macskamancsis fázik, bizony...
Rossz dolog a hidegiszony...
Akkor a hétvégén láblógatós gonosz nyusz nem is monnya meg, h mit fog csinálni!
Nos, asszem én is megnézem ezt a kesztyűt ma a Spirronál, mert fázósak a nyúlmancsok, és jó lenne egy melegebb kesztyű. Meg egy nyárit is kinéztem. Mert akkor melege van. Mik vannak...
Nyuszi! Milyen alkatrész? Nem kell hozzá csak olaj, meg szűrő, meg fékbetét...