Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Izé, szóval el is felejtettem
Maci, tényleg, én el is fejeljettem, hogy te is délen leledzel! Persze, ha úgy alakul, jelzek, remélem még egyszer összejön az idén!
Helló Nyusz Igen én is hívtam őket, kékből nincs S-es, a többiből van. Holnap remélhetőleg sikerül beküldeni érte a pasit, merthogy én persze holnap is áldozok a sztahanovizmus oltárán délutánig...
jah az előzmény mellé ment...
hja...elvileg készen állok én is .....
Tiszta sor! Én is csak a garancia miatt fogom még az elkövetkezendő években szervízben szervízeltetni a moccot. Amúgy Blu oldala alapján már minden menne otthon is
Most jut eszembe, hogy "TITULUSRA" vágyom! Én akarok lenni a DEVIL déli helytartója!
Indulok is a Pokolközi választásokon!
Ziza! Ha jössz, akkor jelezz a ZIWIWEN! Kedvem szokott lenni néha egy karikára, és ha ráérek éppen, akkor krülhetünk egyet. Úgy is meg akarom mozgatni a déli népeket. Hiszen Technoidról és régen hallottam, Ironedet még nem is láttam, ahogyan PIGIGS is csendes mostanság... és vannak még sokan Tolnában, Baranyában, és Somogyországban!
Naja...
Itt a csapat nagy része otthon szerel. Kivéve a garis gépeket, vagy nagyobb javításokat. Ezért volt problémás Blue-nak a szervizkutatás. A GS-e már magától megcsinálta otthon a nagyszervizeket! Ha lejár a gari, az biztos, hogy ritkán megy a pacija majd szakműhelybe. Ahogy az én GS-em se nagyon fog.
jó mondjuk akkor a kereket nekem kell kiszednem
hát azt én is a helyi gumishoz vinném természetesen. 1sör meg egy ezresből megoldja
értsd rá, kereket csak nem cserélek!
Kerék csere? Vagy gumi?
Jah és annyira ne offoljak, respect GS500... Ezen kezdtem a "nagybetüs" életet.
Naja ez is benne van persze, de én nem a garira gondoltam!

Pl fullgasba kerékcsere ha jól emlékszem 3000 vagy felette, legalábbis bogláron, az apriliába meg 2000ért csináltattam. De persze nem azt mondom, hogy az ilyet, mert valszeg én is yamahába fogom vinni a gépemet a komolyabb service dolgokért, de amit lehet azt máshol, vagy jómagam...
A mihez képest: "a többi szakszervizhez képest".
Hiszen egy garis motornál aranyat ér a bélyegző. Tehát, rá vagy kényszerítve, hogy legalább kétszer annyit fizess, mintha otthon megcsinálnád. Hiába jó minőségűek a motorok (szintén mihez képest: "a klasszikus pacikhoz képest"), azért csak gépek, és Murpy óta tudjuk, hogy a mi elromolhat, az el is romlik! Tehát kell a gari, nagyon kell, mert fájhat egy apró sz@r cseréje is, de nagyon. (ez is barokkos vala )
Szóval, az elfogadhatót arra értettem, hogy a legolcsóbb márkaszerviz (eddig). Ami elérhető Blue-nak emberi ésszel. Mert még az is lehet, hogy Nyíregyházán olcsóbb még egy százassal a dolog... de ugye nem megy el az ember szervizeltetni. Legalábbis a normális!
Ööö, ezzel lehet nem nagyon értenék egyet. Okés, a minőség, de elfogadható ár... hát mihez képest!
Bud az esztergomi Jó-dobronya Suzi szervíznél szervízeltette az sv-t és meg volt velük elégedve. Vitte az olajat, meg ami kellett, és előtte ki is cserélték. vmi 5000ftot kértek a végén.
Én is rájuk csörögtem a bótra, h van-e kis méret (amolyan jányos), és azt mondta a csajszi, h viszonylag nagyobb méret az S-es is, ami pedig a legkisebb ebben a kategóriában. Meg kell próbálni. szép barokk körmondat!
Jah ez volt a GS-em 1000-res szervíze még szeptemberben.
Jah Boglári FullGas is jól dolgozik és minden kis hülye kérdésemre szívesen válaszoltak a szerelő srácok.
És tényleg nem kapkodták el a dolgot alaposak voltak az egy óra alatt.
Sziasztok!

Tökjó hogy itt mindig ilyen pörgés van...
Blue, köszi, én is rendelek kesztyűt.. A nyári már bizony kevés, és azért még megyek pár kört az idén Mohács környékén... ! Ennyiért megéri szerintem.
Ja ja!

A full Gas 1 órát számol fel (ami reális)

kell 3,6 = 4L olaj (12300ft - CATSROL)
szürő = 3600ft
meg 4500ft a munka.......

Vagyis nem 17 hanem 20400ft........akkor se 27
Vazze eldobom az agyam!

Full syntis olajjal a Hollósnál a szervíz 27.000ft
Amargonál 21288ft
Ez rögtön 6000ft!

full-gas Fehérvár 17000 ! Ez már MINUSZ 10!