Kérdezd meg a FULL-GAS-t. Szerintem náluk alapfeltétel, hogy elfogadható áron csinálják a szervizt. Legalábbis eddig ez volt a tapasztalat és az infó. A szekszárdit testközelből tudom, a többiről csak ezt hallottam.
Tudtok egy JÓ és olcsó szervízt?
Mert most ugyan telefonálgatok, de az 1000-res szervízre eddig 24-27 ezreket hallok, ami ugye számomra KÖZRÖHEJ, hiszen kell 4L olaj, meg egy szürő....ami kb 10.000ft sincs
A lényeg hogy SUZUKIS szervíz legyen hisz kell a pecsét a szervízkönyve
Hahhhh! Elállt a szemerkélő eső! Ha ilyen szél marad, akkor egy óra múlva száraz lesz az aszfalt! Lehet, hogy előcsalogatom a "kis drágám" a garázsból!
Megbizniszelhetjük a bartellt! Akkor a 3 üveg borocska egy spréért cserébe? Bakker, mekkora táskát kell vinnem a kempinges gurulásra? nyuff
Állítólag az az új módi,h a cigányok felgyújtják ott a házakat, h elüldözzék a nemcigányokat....
Hát tudod tesókám, a röpke életem alatt akadt dolgom már picit idősebbekkel is (volt anyámkorú is)......és bizony ha nem is szépségben, de tudásban (gondolkodás, komunikációs készség....stb) NAGYBAN verik a mai csitriket.....
Hiszen nem kell messzire menni.......
Nézz meg egy mai korban hozzám illő csajt .....
Buli, buli, buli......semmi konkrét terve nincs a 90%-ukank......ja de! főleg hogy Menő legyél, kess, trendy....stb.....30-35 évesen meg kapkodják a fejüket hogy HOPPÁ már a kutyának se kellek.......
Most nézegettem épp a tözshelyeimet......
Már 35-ig se kell várni..........
22-30 éves 1-2 gyerekes csajok vannak ezrével....
Miért is?
Ja persze a bemutatkozás: SZia, IMÁDOK BULIZNI........
Láttom.......be is kapta a legyet.............most meg a kutya se áll vele szóba - hacsak nem 1-2 numera erejéig, hisz valljuk be! A férfiak 99%-a nem képes más gyerekét felvállalni! Én se tudnám, pedig szeretem a gyerekeket....de más kölykével nem tudok és nem tudnék annyira türelmes lenni mint a saját lányaimmal. Ez minden emberben és állatban benne van......erre nem vagyunk beállítva
Szóval természetesen VAN felső korhatár:-))))
Kiszel Tünci még beleférne- ha nem Kiszel Tünci lenne:-))) Mert az a nő...............hát nem is tudom minek nevezem:-)))))))))) De GÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ
Egy beszólásra beugrottam. Erre fusssa csak mostanság.
Nyuszkó! Tudnál nekem is szerezni Castrol lándezodort? Bartellben lerendezhetnénk a Hegyi kempingen a lőre ellenében.
Blue! Nem rég vettem 3 pár ilyen Spool téli kesztyűt. Nyárra biztosan nagyon meleg, de jól esett már a vasárnapi zimankóban. Hosszabb tapasztaltról nem tudok még beszámolni, mert nem állt módom/unkban sokat viselni még, de szerintem ennyiért megéri és nem is néz ki rosszul.
Itten van néhány kép a vasárnapi zempléni gurigáról! Jó vót!
Akkor legközelebb a Hegyi Kempingen személyesen! Addig is csók mindenkinek!
(Olvasgatni azért igyekszem a fejleményeket.)
Ha lent 1950ft a spary és azon is van már HASZON, akkor a Bp-i (eleve drága) helyen is van rajta....
Ez sima üzlet.....és ugye a motorosnak MEG KELL VENNIE........így a kereskedők, beszálítók annyit tesznek rá amennyit akarnak!
Ergo - épp ezért nem lehet a GYÁRTÓTÓL vásárolni, hiszen nem menne át 10 kézen a bót....szerintem ennek az előállítási, gyári ára nincs több, mint 500ft...........csak ugye szállító, nagyker....szállító....kisker....áfa-béta.....haszon....stb..
..és máris ott van a cucc hogy 3000ft........
PL?
Kanizsán 1950
Nyuszi 2000
A másik: 2300
és láttam már ugyan ezt 3200-ért is árulva.....
Ha Nagykanizsán rátesz a csóka 250ft-ot.....akkor az ucsó mennyit? nem kevesebb mint 1500-at!
Ezt írtam tegnap is.....
A PNA 39-től 46-ig van...... nem egységáras......pedig ugyan azt kapod csak épp nem ugyanannyiért.
Ezügyben a nevetséges hogy az emberek legtöbbje mit cinál?
Elmegy a bótba és vásárol ész nélkül.......és mivel ezt csinálja - így a kereskedők is ezt tudják csinálni.
Ha a vásárlók 99!%-a körbenézne hogy hol a legolcsóbb, akkor rákényszeritené a többi céget is hogy ugyan annyiért áruljék - igy a csóka (pl: ÉN) nem menne el 20km-ert mert ott olcsóbb még a benzinkötséggel együtt is
bocs, én abból indultam ki, hgy a legtöbb fórumozó Bp-i, vagy környéki, akinek mondjuk könnyebb Pesten megvenni, vagy tőlem kérni egy-egy túra alkalmával.
Nem Budapest a világ közepe? Egy világ omlott össze bennem!
Most ébredtem a második éjaszkai álmomból. Húúúúúú, de jó vóóóóót! Édes szabadság... szeretem! Ehhhh. Olyan álommanó járt nálam, hogy csak na! Nem minden bokorban terem ilyen!
Látom megélénkültetek Feleim! Helyessss! Ma egész nap csak "dögleni" fogok. Hiszen esik, így a tervezett kertészkedésem elmarad!
Dehogy haragszom! De tudod, nem budapest a világ közepe És könnyen elképzelhető, hogy GS500 tulaj sok van a környéken, sőt, az sem elképzelhető, hogy jártok arra akár munka, akár más okból kifolyólag
Cendben megjegyzem, nekem sokkal közelebb van Nagykanizsa (70km) mint bp(200km)...
Nem titok, csak nem tudom. A Barátom hozott múltkor egy párat, miután kellett néhány fórumosnak. Megmondom őszintén, hogy nem igazán érdekelt, és nem kérdeztem rá.
Nem lopott áru, vagy ilyesmi. Bóóóti.
Blue: De Te Dorcsiba vagy szejelmes! a múltkor azt vallottad neki, meg a faterjának is!
Igenis értettem! Amúgy nem vagyok sértődős fajta, veszem a lapot, ha van mit venni rajta, és nem szánt szándékkal és rosszindulattal megy a beszólás. De ez azt hiszem érzékelhető volt az utóbbi lassan másfél év terméséből.
Castrol-t legjobb áron a www.olajbolt.hu -n lehet kapni(1950Ft), sajnos ez akkor éri meg igazából, ha elmész érte személyesen, viszont tudtommal csak Nagykanizsán, és Letenyén lehet személyesen átvenni. Esetleg ha sokan összefogtok, és rendeltek jópárat, akkor megérheti máshonnan is, vagy túrát kell szervezni Kanizsára, és megvenni
Egyébkéént Kelomotor 2300 Ft
Tudtok egy JÓ és olcsó szervízt?
Mert most ugyan telefonálgatok, de az 1000-res szervízre eddig 24-27 ezreket hallok, ami ugye számomra KÖZRÖHEJ, hiszen kell 4L olaj, meg egy szürő....ami kb 10.000ft sincs
A lényeg hogy SUZUKIS szervíz legyen hisz kell a pecsét a szervízkönyve
Megbizniszelhetjük a bartellt! Akkor a 3 üveg borocska egy spréért cserébe? Bakker, mekkora táskát kell vinnem a kempinges gurulásra? nyuff
Állítólag az az új módi,h a cigányok felgyújtják ott a házakat, h elüldözzék a nemcigányokat....
Boldogkőújfaluban voltatok?
Pusszantás Zsuzsinak is!
Remek kis hely - és a vár is nagyon cépp:-)))))
nem hiába.....ott is jártam:-)
Hiszen nem kell messzire menni.......
Nézz meg egy mai korban hozzám illő csajt .....
Buli, buli, buli......semmi konkrét terve nincs a 90%-ukank......ja de! főleg hogy Menő legyél, kess, trendy....stb.....30-35 évesen meg kapkodják a fejüket hogy HOPPÁ már a kutyának se kellek.......
Most nézegettem épp a tözshelyeimet......
Már 35-ig se kell várni..........
22-30 éves 1-2 gyerekes csajok vannak ezrével....
Miért is?
Ja persze a bemutatkozás: SZia, IMÁDOK BULIZNI........
Láttom.......be is kapta a legyet.............most meg a kutya se áll vele szóba - hacsak nem 1-2 numera erejéig, hisz valljuk be! A férfiak 99%-a nem képes más gyerekét felvállalni! Én se tudnám, pedig szeretem a gyerekeket....de más kölykével nem tudok és nem tudnék annyira türelmes lenni mint a saját lányaimmal. Ez minden emberben és állatban benne van......erre nem vagyunk beállítva
Szóval természetesen VAN felső korhatár:-))))
Kiszel Tünci még beleférne- ha nem Kiszel Tünci lenne:-))) Mert az a nő...............hát nem is tudom minek nevezem:-)))))))))) De GÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ
Egy beszólásra beugrottam. Erre fusssa csak mostanság.
Nyuszkó! Tudnál nekem is szerezni Castrol lándezodort? Bartellben lerendezhetnénk a Hegyi kempingen a lőre ellenében.
Blue! Nem rég vettem 3 pár ilyen Spool téli kesztyűt. Nyárra biztosan nagyon meleg, de jól esett már a vasárnapi zimankóban. Hosszabb tapasztaltról nem tudok még beszámolni, mert nem állt módom/unkban sokat viselni még, de szerintem ennyiért megéri és nem is néz ki rosszul.
Itten van néhány kép a vasárnapi zempléni gurigáról! Jó vót!
Akkor legközelebb a Hegyi Kempingen személyesen! Addig is csók mindenkinek!
(Olvasgatni azért igyekszem a fejleményeket.)
Gondolj bele!
Ha lent 1950ft a spary és azon is van már HASZON, akkor a Bp-i (eleve drága) helyen is van rajta....
Ez sima üzlet.....és ugye a motorosnak MEG KELL VENNIE........így a kereskedők, beszálítók annyit tesznek rá amennyit akarnak!
Ergo - épp ezért nem lehet a GYÁRTÓTÓL vásárolni, hiszen nem menne át 10 kézen a bót....szerintem ennek az előállítási, gyári ára nincs több, mint 500ft...........csak ugye szállító, nagyker....szállító....kisker....áfa-béta.....haszon....stb..
..és máris ott van a cucc hogy 3000ft........
PL?
Kanizsán 1950
Nyuszi 2000
A másik: 2300
és láttam már ugyan ezt 3200-ért is árulva.....
Ha Nagykanizsán rátesz a csóka 250ft-ot.....akkor az ucsó mennyit? nem kevesebb mint 1500-at!
Ezt írtam tegnap is.....
A PNA 39-től 46-ig van...... nem egységáras......pedig ugyan azt kapod csak épp nem ugyanannyiért.
Ezügyben a nevetséges hogy az emberek legtöbbje mit cinál?
Elmegy a bótba és vásárol ész nélkül.......és mivel ezt csinálja - így a kereskedők is ezt tudják csinálni.
Ha a vásárlók 99!%-a körbenézne hogy hol a legolcsóbb, akkor rákényszeritené a többi céget is hogy ugyan annyiért áruljék - igy a csóka (pl: ÉN) nem menne el 20km-ert mert ott olcsóbb még a benzinkötséggel együtt is
Esik? Itt szépen süt a nap. Akkor pihizzél!
Az én álommanóm rossz fej volt, nem hagyott aludni! Ilyen nem is kell több.
Simi Gianninak!
Nem Budapest a világ közepe? Egy világ omlott össze bennem!
Most ébredtem a második éjaszkai álmomból. Húúúúúú, de jó vóóóóót! Édes szabadság... szeretem! Ehhhh. Olyan álommanó járt nálam, hogy csak na! Nem minden bokorban terem ilyen!
Látom megélénkültetek Feleim! Helyessss! Ma egész nap csak "dögleni" fogok. Hiszen esik, így a tervezett kertészkedésem elmarad!
Én minden nőt boldoggá akarok tenni......persze 18 év kor fölött
Cendben megjegyzem, nekem sokkal közelebb van Nagykanizsa (70km) mint bp(200km)...
Elemében vagy!
Drágaság: nem nekem kell eladnod magad... Én már megtaláltam a jó partimat! Bár, azért motorozhatna Zs is... az lenne az igazán tuti!
Pöri? nyammm
Nem lopott áru, vagy ilyesmi. Bóóóti.
Blue: De Te Dorcsiba vagy szejelmes! a múltkor azt vallottad neki, meg a faterjának is!
főzök is, mosok is.......van még egy ilyen univerzális pasi a világon?
Szóval jó party vagyok:-)
Már szeletem a pörihez a zödséget:-)
Igenis értettem! Amúgy nem vagyok sértődős fajta, veszem a lapot, ha van mit venni rajta, és nem szánt szándékkal és rosszindulattal megy a beszólás. De ez azt hiszem érzékelhető volt az utóbbi lassan másfél év terméséből.
Egyébkéént Kelomotor 2300 Ft
Ha bármi olyat írnék ami zavar-megbánt-megsért azt NÉZD el nekem......veled kapcsolatban semmi iylen szándékom nincs
Hisz szejetlek baby