Szerintem jó az 1000 Ft-os autós is. Majd a szakik megmondják a tutit.
Én a doboztartót házilag oldottam meg. Némi lapsvas és gömbacél segedelmével. Blue is házilag gyártotta, esSO is, Erik is, Góliátnak, Darázsnak és Hápinak Monorack van, ha jól tudom... és a sor végtelen. Ki-ki a legjobb megoldást választotta, ami jó neki. Az tény, hogy nem nagy dolog összedobni egyet. Télen lesz rá idő bőven.
igen -igen néztem,hogyan oldotta meg a banditon.... én is valami hasonló megoldást keresek és talán a kormány környékén szeretném valahol elhelyezni. Ki tudja mikor merül le a mobil, meg igazából egy gps nekem is tervben van. Talán a télen felszerelgetem. Csak vhogy kevés a hely,illetve arra akartam rájönni,hogy hová lehet elrejteni a kis dugaszt. És erre van speciálisan motorra való vagy jó a sima egyszer szivargyújtó amit a kocsiba árulnak?
Jah még a doboztartóról szerettem volna kérdezni. Amit a vaterán árulnak, szerintetek megéri az árát? vagy elég tartós? mert olcsóbban nem talátam GIVI-t sem sajna. A srác aki csinálja,nagyon dícséri. Tapasztalat esetleg van ezzel kapcsolatban vagy van valamilyen más megoldás?
Nincsbocsánat!
Erik a farokudomot fúrta meg az akksi környékén. Nem kell sokat kábelezni, és még jól is mutat. Blue a kormányra tette... másnak asszem még nincs a szűk környezetemben.
Viszont a nagy ötlet a vízmentesítésre. A hagyományos fotofilm doboza vízmentesíti a kütyüt szorult helyzetben. Természetesen Blue találmánya!
Bocs,hogy így bele a témába.
Csak egy kis kérdés van. Szeretnék szivargyújtót tenni én is a GS500-ra. Van valakinek tippje ,hogy hova lehetne elrejteni. Szabad rákötni közvetlenül az akksira?
Köszi a segítséget előre is! Bocsi,hogy off-oltam a jelenlegi témát
"Férfi : Rendelek magamnak egy pizzát. Kérsz te is valamit?
Nő : Nem.
Férfi : OK.
Nő : ...vagy mégis?!
Férfi : Na mi legyen akkor?
Nő : Nem tudom.
Férfi : Nem tudod, hogy akarsz-e valamit enni?
Férfi : Éhes vagy?
Nő : Nem tudom, talán igen.
Férfi : Mit értesz azalatt, hogy talán...?
Nő : Azt, hogy nem vagyok biztos benne.
Férfi : Ha én éhes vagyok, akkor észre szoktam venni.
Nő : Talán később éhes leszek.
Férfi : Ok, akkor rendelek neked is egy pizzát.
Nő : És ha később mégse leszek éhes...?
Férfi : Akkor otthagyod.
Nő : Az pocséklás.
Férfi : Akkor becsomagoltatod és megeszed holnap.
Nő : És ha holnap nincs kedvem pizzát enni?
Férfi : Pizzát mindig lehet enni.
Nő : De nem nekem.
Férfi : Akkor keress valami mást.
Nő : De most nem akarok mást.
Férfi : OK, akkor mégis egy pizzát kérsz.
Férfi : Akkor nem kérsz semmit.
Nő : De.
Férfi : Megőrjítesz!
Nő : Miért nem rendelsz magadnak addig is valamit...?
Férfi : Ahogy gondolod...
Nő : Rendelj magadnak egy sonkás pizzát!
Férfi : De én nem szeretem a sonkát.
Nő : Én viszont igen.
Férfi : Azt hittem, hogy MAGAMNAK rendelek...?!
Nő : Persze, hogy magadnak rendelsz.
Férfi : Akkor minek rendeljek Sonkát...?
Nő : Ha esetleg megéheznék akkor ehetnék belőle.
Férfi : És?
Nő : Azt hiszed, hogy megeszek valamit amit nem szeretek?
Férfi : Hogy-hogy TE - megeszel valamit?
Nő : Miért ne?
Férfi : Egy pillanat... tehát én rendelek magamnak valamit, azért, hogy te ehess valamit ha esetleg később megéheznél...?!
Nő : Pontosan.
Férfi : És akkor mit eszek én?
Nő : Az is lehet, hogy nem leszek éhes...
Megjegyzés:
A legfelsöbb Bíróság felmentette a férfit a gyilkosság gyanúja alól és a vádat önvédlemre változtatta meg..."
Jaaa, hát nem barátpasira gondoltam megszaggatás címén! Azokra vigyázni kell! Olyat, akiből lehet ez-is, az is! És, ha semmi nem lesz, akkor sem mély a seb... Mondom eztet én, aki nem így működik! De ezzel az elmélettel tisztában vagyok!
Volt egy idevágó "gondolatom" ma... nemjutessszembe...
Bizonyám, úgy elkapta az traktoros öreglányt, hogy csak lestem Természetesen csak barátságból.. Így megy ez egy bizonyos kor fölött?
Hát tudod Teddy, ha egy pasit "megszaggatok", és utána mégse lesz belőle semmi, akkor utána már nem olyan ám az a barátság.. Jól meg kell aztat gondolni...
Én sem gyűlölöm a nőket... sőőőt! De az Öreg Indián a motorjához volt hűséges, ha jól emlékszem csak ezután jött a NŐ! Igaz, előtte is le a kalappal! (Csak úgy a film alapján gondoltam ezt...)
Ezért kell szaggatni őket, hogy kiderüljön, melyik is az, amelyik nemcsakbarátésúgyisjójáték!
OKé, elnézést, természetesen vannak kivételek (amelyek erősítik a szabályt? )
Najó, nem vagyok férfigyűlölő, akármennyire is divat mostanában, a legtöbb őszinte barátom pasi! Bizony, bevallom! Valahogy barátként megbízhatóbbak...
Én a doboztartót házilag oldottam meg. Némi lapsvas és gömbacél segedelmével. Blue is házilag gyártotta, esSO is, Erik is, Góliátnak, Darázsnak és Hápinak Monorack van, ha jól tudom... és a sor végtelen. Ki-ki a legjobb megoldást választotta, ami jó neki. Az tény, hogy nem nagy dolog összedobni egyet. Télen lesz rá idő bőven.