Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

passz...... hirtelen kell egy, mert ugye a LOUIS járat nem nagyon akar beindulni.....a jelenlegi kesztyűm megf megszolgála a 3 évét.........rongyá van szakadva a tenyere......

Szóval hirtelen ez volt a "legoccóbb"
Jó reggelt Szeretembanda!

Na végre, már megint van pörgés, ahogy látom, ehhez a nagydumás Macskák-Cickányok kellenek!

Nos, pusszantás mindenkinek, első körben!

Erik: juhúúúúúúú. Na, hány órát áztál a fürdőkádban?

Dorcsi: fotóm?

Blue: van még láccccspréééé, asszem még tán 3 flakon... Ha esetleg kő még valakinek így a téli szezonra, az recsegjen, küldjön postagalambot, füstjeleket! (Castrol spré, egy Bethlen Gáborért adom)
Dawntez vett olyan kesztyűt, már megbánta!
Nyuszika!

1 flakon LÁNCPRAY rendelés alatt lenne ha lennél szíves szerványolni nekem:-))))
Átadás-fizetés a Hegyi kempingen

AMUGY!
Aki kesztyűben gondolkodik!
Most a SPOOL kesztyű 3700ft a KELO-nál!
Én tegnap előtt rendeltem egyet és elküldik utánvételel......
Tehát nem tudok szöveget szerkszteni.
Az első kép az SHAD SH 42 33000-ért
A második kép a LOUIS-os MOTO DETAIL 42 l-es doboza, ami most akción kívül 17-18000. Akcióban 13-14000 szokott lenni.
Próbáltam jobban látható képet keresni, ám azért itt is ki lehet bogarászni, hogy a két doboz ugyan az.
Imet SH 42 MOTO DETAIL
33000 17-18000/ db
(most nem akciós)
Jó reggelt!

A dobozokat jól nézzétek meg! Ugyanis a SHAD SH42 az speciel ugyan az, mint a LOUIS-os Moto Detail 42 literes doboza (két matrica különbséggel). A lous-os dobozon is minden SHAD (kulcs, platni...). És árban van köztük 20 ropgós ezres. Ahogy én értelmeztem a hirdetést, a tartók 7-8-tól indulnak. Oszt határ a szokásos 30 ropi. Nézzetek utána jól!
Egyébként ez a doboz klassznak tűnik. Oldalra, és hátra is szerelhető, jó nagy és masszív. Ha a LOUIS-ból rendeled, akkor 40-ből megvan a 3 db. Konzolt meg gyártasz hozzá, mondjuk egy 10-esből!

(Blue, ez nem mind neked szólt, csak a te hozzászólásdra klikkeltem... Neked ezek a dolgok nem újdonságok, pláne nem a házibarkács, amiből hasznos kütyü lesza végén!)
jah így már tiszta bocs így estére már le is vagyok lassúlva. El is teszem magam holnapra. köszönök minden tanácsot és írom a mailt.
NYEMA

a tartó egy sima LEMEZdarab..... azt majd keresek a szemétbe:-)))
Azt meghalitom neked "L" alakra és kifurom.....

Ha megnézed a müszerfalad akkor két oldalt egy-egy kromos kis gömbfejű csavar tartja a kormáynkiflin.
Ennek alul 1-1 anyája van........abból 1-et kicsavarsz (bármelyik oldalra teheted) és oda teszed

SEMMIT nem kell módosítani!
Hát írtad, hogy a tartó meg is van hozzá és egy kormány melletti csavarhoz kell hozzá csavarnom.
Azt gondoltam hogy azért ahhoz egy kis módosítás kell a hozzá kapott tartón!
Melyik tartót?
Ja...
Igen szerintem kifutt - hiszen mikor vettem? 3 hete?
Akkor kb 20 boltban volt, most meg ahogy néztem már nem sokban......

Legalábbis 39-ért!

http://www.olcsobbat.hu/szorak...
Itt 39-től 46-ig árulják
Olvasd el ezt:
http://forum.pdalink.org/index...

én ez alapján tettem fel az iGO-t - meg mindent....... (film, zenelejátszó, képnézegető, jegyzettömb...stb)
Vagyis a SIMA PNA-ból egy kis PDA-t lehet varázsolni
gondolom azért a tartót egy kicsit meg kell törnőm vagy vágnom vagy valami, vagy ezt is egy lapos vassal kell megoldani?

Gondolod,hogy kifut a GPS dolog? Bár az is igaz,hogy nem akarok 50ezreket rákölteni gps-re.Lehet hogy most megrendelem.
Mio map szoftverem van egész eu és usa kanada. Az szerinted elfut rajta? Igo tipusú szoftver.(elvileg)
BCS:-))

Ford szám melett:-)))) Már megszoktam hogy a BAnditán jobb oldalt a KM óra van
Akkor rendeld meg! Mert ahogy láttom ez kimenő árú - és ÉN nagyon meg vagyok elégedve vele eddig! Ha 2 hét akkor 2 hét....

Ez után már csak 53 környékén van cucc........

A cumót természetesen megcsinálom neked.......hiszen kapok hozzá minden Adonyban - egyedül FBS ragasztót kell vennem pluszba, de ugye az meg ugyis kell
A többit majd megbeszéljük mailben (akmt@freemail.hu)

Tartó is lesz hozzá - igy a müszerfal oldalán a kormányhoz rögzitő csavarhoz feltudod tenni...(alul van az anya, azt leveszed, felteszed majd a lemezt - és visszateszed az anyát) - igy a KM óra mellett fog látszani:
Igen - igen én ezeket bőszen olvasgatom! És a videókat is megnéztem NAgyon jók és hasznosak! Hálás is vagyok érte! Sok mindent megtudtam a gépemről... Már én is kitaláltam eg tartót,bár lehet hogy nem lesz elég stabil, meg kell keresnem hozzá egy műanyag hegesztőt. Én a kormányra szeretném ráerősíteni, nem bánom ha egy kicsit beletakar a km órába.
Plexit már fel is szereltem a "taz"-ra. (motoromra)
Ja amugy az UTOLSÓ SUFNI GS-re:

http://akmtmedia.extra.hu/manu...
PDA-PNA tartó
hát nagyon kedves a felajánlás,hogy összedobnál egy ilyet. Ha tényleg nem esik nehezedre és van rá időd akkor elfogadom a felajánlást. Dobj egy bankszámla számot az agyag@pannonmail.hu-ra és befizetem a pénzt,meg elküldöm a címem. Persze ha csak tényleg nem vagyok szemtelen ,hogy elfogadom a felajánlást.

A pixmaniára panaszkodnak az emberkék,hogy 2hét mire kiküldik az árut. Bár nekem most a gps nem sürgős annyira. a terv,hogy tavasztra legyen majd meg... Persze addig még akarok hátsó dobozt meg magamnak egy motoros gatyeszt...ami szintén 20 - 20 e ft...
Keresztapu!

Végre! Örülök, hogy hazaengedtek! Már hiányoltalak innen nagyon!
Bébikével nem sokat szaladgálni! Meg sehovase! Majd a család körülugrál! Nincs is ennél jobb! (én már csak tudom... )

Millió puszi Nektek! Gyógyulgass!
Doboztartó?

Alapesetben ugye vegyél.....
Ha jól olvastam akkor most minden tartó (SHAD) az IMETNÉL 7-8000-től van (Üllői úton)

Amugy meg? szerintem nagyon szívesen segít neked bárki........
Én sajna már nem, hiszen ahoz kellene egy minta motor.... és a felszerelésnél ugyis kell a tiéd is, hiszen a két fület MEG KELL HEGESZTENI! Különben eltörik!

GPS ügyben meg ERIK mesterhez fordulj!
Ő iszonyat szép ki állványt csinált neki, bár ÉN ezeseten már tennék fel egy plexit, hogy ne a PNA szedje össze a bogarakat
A promociós csomag 46 ropi és BAROMSÁG!

1., a gép kell
2., a hálózati csati? minek? Vag ymotoron töltöd, vagy autóban, otthon meg PC-vel USB-n
3., Zseb tasakot meg varratsz édesmuteroddal
IGen, ha simán ráteszed akkor is tölt! hiszen nem a generátorról megy, hanem az akkuról...
IGY nehogy rajtahagy valamit mert reggelre nem indulsz:-))))

Én egy méreted csővet ajánlok neked........A diafilm ugyanis rövid.
Ha gondolod nagyon szívesen megcsinálom neked, és elpostázom............azt az alapanyag árát meg elutalod.... nekem most sacc 1500ft ból kijött............

Amugy lehet venni kupakosat is!
pl:
(képen)
de ez már alapból 1800ft a Bázismotornál.......plusz bizti, plusz, kábel

GPS?
Én az AQUA-tól rendeltem........ha ott nincs akkor be kell menni a boltba
Specc most a PIXMÁNIÁNÁL van 39900-ért
http://www.pixmania.com/hu/hu/...

Telepités ügyben szintén tudok segíteni, hisz ehhez nem kapsz semmit!
Most egy OBIS - napelemes kerti lámpa csövét használtam:-)))))

Amugy a vizmentesítés továbbfejlesztve (nem tetszet a Banditán a paraffa dugós megoláds:-))))

1., Végy egy kólás kupakot
2.., PVC vágóval vágd ki belőle a meneteket
3., fúrd meg középen felül

a szivargyújtó tetejéről csavard le a fekete foganytút.....a kúpakot tedd rá a menetre.....és a fogantyút csavard vissza.......
Mutatós, szép, és esztétikus......... jobb mint a paraffa dugú:-)))
Hogyha az akksira közvetlenül rákötöm,akkor akkor is tölteni fog ha nincs gyújrás a motoron?
És a beázásnak semmi más védelme nincs,mint a diafilm dobozka? Elég az?

Blue, a gps-t személyesen rendelted a cégtől? mert én a honlapjukon nem találtam meg a T920-ast. Vagy esetleg van ott egy ismerősöd aki ennyiért tudta Neked adni?