Gyengéden az ujjaim közé veszem, ajkaimhoz emelem, nyelvemmel finoman kitámasztom, óvatosan ráharapok, és ha jól csinálom, kijön a mag.
- Kérsz te is szotyit?
Nagy és vastag, megőrülök érte, hogy a kezembe, a számba vegyem! Pedig tudom, hogy nem szabadna, talán meg fogom bánni, de nem érdekel, úgy vágyom már..
- ...arra a hamburgerre!
Ugye, várod, hogy belédhatoljak, hogy a nyelvem a testedhez érjen, és együtt elmenjünk? Akkor fűzz meg, hogy járjak veled!
- Jó cipőd leszek, ígérem!
Szeretem a számba venni, ajkaim és nyelvem gyűrűjébe fogni, és szívni, míg a számban nem érzem a kiáramló nedvet.
- Ez a szívószál.
Amikor odanyúlsz, én jobban szétnyitom. Remegek, bár tudom, gyengéd leszel.
És ha kiveszed, csak ámulok, mekkora volt bennem!
- Nem is kellett volna úgy félnem a foghúzástól!
Csak itt rizsáztok ennek a szépségnek - Én meg tudtam hogy láttam már e szemeket valahol.....és ugye nem vagyok fent sok helyen......
csak a :-)
NLC, Love, Lovebox, Bikerweb, Erintes......stb:-)
szóval alig mozgolodom keresvén a következő Bluenét:-)
És ugye mivel engedélyem van rá (ezt a haverjaim tudják mit jelent) szóval szabad:-)
csak a gond, hogy a mai nők, lányok, csitrik - nem igazi kapcsolatot keresnek, főként csak unják magukat és egy balek kell nekik aki unalomüzést hajt végre:-))))
Én meg ugye B vagyok mint BLUE és nem mint balek:-) szóval az első randin összeáll a kép:-)
Meg fox lepődni... De nem nagyon írtak .
Én viszont szólni fogok a bikeres adminnak, hogy valami toborzói címet szórjon szét ... Főként Blue-nak, ő kotyogta ki az oldalt ...
további lopások Vikócától:-)))
Gyengéden az ujjaim közé veszem, ajkaimhoz emelem, nyelvemmel finoman kitámasztom, óvatosan ráharapok, és ha jól csinálom, kijön a mag.
- Kérsz te is szotyit?
Nagy és vastag, megőrülök érte, hogy a kezembe, a számba vegyem! Pedig tudom, hogy nem szabadna, talán meg fogom bánni, de nem érdekel, úgy vágyom már..
- ...arra a hamburgerre!
Ugye, várod, hogy belédhatoljak, hogy a nyelvem a testedhez érjen, és együtt elmenjünk? Akkor fűzz meg, hogy járjak veled!
- Jó cipőd leszek, ígérem!
Szeretem a számba venni, ajkaim és nyelvem gyűrűjébe fogni, és szívni, míg a számban nem érzem a kiáramló nedvet.
- Ez a szívószál.
Amikor odanyúlsz, én jobban szétnyitom. Remegek, bár tudom, gyengéd leszel.
És ha kiveszed, csak ámulok, mekkora volt bennem!
- Nem is kellett volna úgy félnem a foghúzástól!