Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apafej!
Az élet ekkora ziccert csak egyszer ad! Erről lekéstél! És még csak azt se mondhatod, hogy énrajtam múlott volna! Hiszen mutass nekem a földön még egy ilyen apát, aki az egy szem féltőn óvott lányát betuszkolja a sátradba!? De ezúton üzenem a lányos apáknak, hogy nyugodtan megtehetik Mivel nem tudsz kárt tenni beléjük!

Az baj, ha nem otthonról jössz, mert az esetben esetleg elhozhattad volna a trikóinkat is.
TITOKTÚRA!
!

!

Hegyi Kemping:

-BEX
-BLEKK (Blue)
-Nyuszi
-Teddy
-Dzsoki;Zsuzsi

Csak mert én is mondam neki, és a te hsz-edről jutott eszembe!

Nekem is volt fogszabim, de engem nem zavart semmiben! Sőőőőőt, kimondottan hiányzott, amikor levették!
1., ez mért nekem írtad
2., Jöhet a kép a szejelmemről:-)))) Mert sajna a sátorban az is egy zavaró tényező volt:-)))))
REMEK!

Nem hiába......a férfiak azok KEMÉNYEK MINT A BETON:-)))))

Bár Eriknek nincs is macskája, és nem is az anyával él:-)))) De attól még kemény a csávó:-)))))
És? Hajcsatt is volt?

Nem tudodm miért, de ha Erikre gondolok ez az első ami eszembejutt.....HAJCSATOK
Én is mondtam Eriknek, h szívesen viszem egy körre!

Dorcsi-bébi! Azonnal nézz okosan, és vigyorogj egy nagyot, fogj egy fotóáppárátot, és kűggyé fogaszabályozástalan fotót! Csiporogtak a madarak a kórházban...

Hahó Banda!

Voltam Eriknél, mindenkit pusszant. Nagyon jól nézett ki, jókedvű volt, és összevissza ugrált az ágyban, már "csak" kötés van a lábán. Kivették az uccsó csövet is! Nagyon meg van elégedve a dokija a páncienssel! Jó beteg, gyorsan gyógyul, pikk és pakk felépül!

Csak mint írom - ha itt beszéljük meg bárkivel akkor az már nem TITKOS......vagyis nem mondhatod azt a megjelenő Stüszi Gáspár Adalbertnek: "Sorry most te ne gyere"

Ezért van EMAIL, meg telefon, MSN, SMS, MMS
És ez minden ismerősőmnek szól! EMAILEK!
Nem azért vannak hogy ne olvasatok:-)))))

Sajnos ebből most Erik kimarad, bár a Banditával már tudok utast vinni:-)))))))
má óvastam, azé reagáttam eztet!
akkó szójjjá be!
Elküldtem még egyszer CSAK NEKED VAZZE hogy örülj..............

Ezt terjeszd TE is.....a lényeg hogy ez nem NYILT Túra vagyis nem akarom hogy boldog-boldogtalan VADIDEGEN is ott legyen ezért nem írom ki nyiltan, hisz azt MINDENKI olvassa-látja.....

Érted már VAZZE...
No most menj gyúrni inkább
Olvasd el a mailed azt utána anyáz.....
OK vazze, csak ugye ha megyek akkor nem biztos hogy itthonról indulok.....
vagyis ha épp Érden kap el a gépszíj hogy menjek, akkor hogy irjak be itt neked?
Hogy szoktad mondani? Kabbe?
természetesen azért egy megbeszélés nem árt, akár itt a fórumon is lehet
A listát MÁSOLJÁTOK! Hadd iigykedjen az aki ilynekor már nem akar motorozni:-))))

- BEX
- BLEKK (Blue)
- Nyuszi
- Teddy
HEGYI KEMPING jelentkezők:

- BEX
- BLEKK (Blue)
- Nyuszi

- BEX
- BLEKK (Blue)
- Teddy
OK!

Most készül lassan a konzol project (csak a szomszéd jelentkezzen)
Hátulra csináljuk egyenlőre a tartót, mert ott doboz nem lesz, ellenben tatyó igen - és anyám adott egy FRANKÓ tatyót......Anno utazótáska volt:-)))) De egy kis módosítás és rá se lehet majd ismerni:-))))

Az tuti hogy ha magyek akkor előtte azért csörgök

- BEX
- BLEKK (Blue)
Blue!
Örülök, hogy ízlett! Bár én szivesebben olvastam volna azt, hogy a gyerekek ették meg előled, de így sem baj.
Azt tudod, hogy én a határ mellett lakom. Ergo az első faluban odaát szoktam venni. Kb 1km. Van kisebb-nagyobb kiszerelésben, az én választásom a literes kisvödör.
Tehát nyugodtan jöhetsz érte bármikor, mer titthon tengetem napjaimat egész hónapban. Nincsen csak 49 nap szabim, és az új szabályzók miatt ki kell vennem. A maradékot meg kiírják 2005-re visszamenőleg. Nesze neked dolgozó !
Úgyhogy akármikor jössz, engem itthon megtalálsz ebben a hónapban.
Király volt:-).....volt, mert Én kb 3x ettem belőle és a drága kollega meg bezabálta amit kint hagytam az asztalon anno......
Szóval ilyenre majd vevő lennék......de csak úgy ha megmutatod melyik boltban vetted:-)

Ergo elmegyek érte-))))

A jövő héten hogy vagy otthon?
Mert elméletileg Én elkezdem pörgetni az órát úgy kedden......azt utána megint satu meló miatt egészen a jövő hét utáni hétvégéig..... (26-27-28)