Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10022100
És ennek mi a cikkszáma? írd be légyszi, mert amiket Én találtam az nem ennyi volt
NO, ezt mar orommel latom, hogy megy a ficerges! Gyogyulas-gyogyulas!

A turara en is nagyon szeretnek menni, de ugy nez ki, iden mar koltozunk haza, bar meglehetosen eldontott kerdesnek tunik... Szoval valamilyen "mas" formaban fogok reszt venni a "turan".

Pedig most van ketto-harom csodalatos Triumph paripa a piacon, a penz nagyresze is megvan... es megse. Almaimban mar tervezgettem, hogy az egesz telet a garazsban toltom, es szepitgetem...
50 EUR a Louisnal,krom és univerzális
Nekem meg ingyen volt........hiszen Én vagyok a licenszadó - ráadásul az alapanyagot is vittem

Ellenben ugye ha VALAKInek kell, akkor ott már van alapanyag ár, rezsi ár, és ugye munkadíj is.......
Természetesen ha magadnak csinálod akkor kijön 1500-ből - feltéve hogy van és tudsz hegeszteni, van szerszámod...stb....stb....stb

Szóval specc Én vennék egyet - ugyan úgy mint érdekelne jófajat bukócső is, de valahogy 20-30.000-ret még ha megéri se fogok kiadni érte, hanem keresek egy ismerőst aki tud csővet hajlitani, és megcsináljuk együtt.......igy az is kifog jönni 1-2000-ből
A miénk 1500 volt...

Na, akkor most mi lesz?
Lehet 70+én 80 kg=150kg
Te 50+X=?
És te meg vagy másik 70?

Akkor nyertem:-))))

Tegnap hoztam meszet......50kg:-) no meg ÉN:-)))))
szóval übereltelek:-)
Nos akkor teherbirásban már csak az én robogom a nyerőbb 1m-es vasakat szállitok, eddig a max 70 kg volt
A másik fele hogy most meginformáltam a mestert, hogy hogyé adná.....és 7 ropit kérne érte......
Aki ennyiből vesz magának egy TARTÓS, STRAPABÍRÓ top Case-t annak benyalok:-)

Én legalábbis 20.000-nél olcsóbbat nem találtam...........

Az is szmorú, hogy a 3 dobozos tartó 50-70 közt mozog - Én meg kihozom majd egy 10-esből......
GARANTÁLTAN:-))))))

Ellenben ez szándékos, hiszen ugye ez is fentlesz állandóra - és ha NEADJ isten borul a gép, akkor nem sérül, hiszen ez az első ami leér............
Ez lesz a motorod legerősebb része, ezen még malteroszsákot is szállithatsz
Goliat álneve a KISCSIKÓ.....mert még kölyök a csávóka:-)))))

Szóval a NAGY BETÜS "CSIKÓ" le van számodra védve:-)

És kész a project-))))
Már a festék is megszáradt rajta:-)
A tatyó is itthon van, szóval holnap felteszem
Sziasztok!

Bár a fórumot csak hellyel-közzel van időm követni, ez itt most szemet szúrt....
Nem is voltam külföldön....sajnos....vagy lett még valaki, aki Csikó álnéven fut? Már most mondom, hogy nem járulok hozzá!

Nyussz! Az igaz, hogy se kuty, se macs, de paci igen, sőt nej gyerekkel

Ha már vagyok, akkor Blue főnök: új mocchoz gratula, sok-sok baleset- és rendőrmentes km-t hozzá!

Eriknek jobbulást, bár még keresem, mi is történt vele

Üdv: Csikó
Hegyi Kemping:

-BEX
-BLEKK (Blue)
-Nyuszi
-Teddy
-Dzsoki;Zsuzsi
-dawntez
-budmyke, + dr. Szöszi
-kisCsikóó
Hegyi Kemping:

-BEX
-BLEKK (Blue)
-Nyuszi
-Teddy
-Dzsoki;Zsuzsi
-dawntez
-budmyke, + dr. Szöszi
Nyuszkó!

Amint lesz nálam gép, igérem, nagyon okosan fogok nézni! . És küldök - csak Neked - egy ilyen mosolyt!
Azt azért nem állítanám, hogy hiányolom a "vasamat"! Csak még mindig furcsa...

Hegyi Kemping:

-BEX
-BLEKK (Blue)
-Nyuszi
-Teddy
-Dzsoki;Zsuzsi
-dawntez
Sziasztok, ma is voltam apumnál, mint minden nap. Ma már szinte dekázott a rossz lábával.
Mikor ott voltam meg is próbált felállni a mankóval, kicist még billeg, de bele fog jönni.
Volt bent nála Nyuszi is, is vitt neki kabalasünit. A neve még nincs meg, de extreme ötleteink már vannak rá.
Itt is van pár kép, hogy nagyon virgonc. Remélem minnél elöbb hazaengedik szerény kis hajlékunkba.
Elméletileg csütörtök vagy pénteken jöhet haza.
Jócakát mindenkinek! !
Ne feldjétek Blue is lányos apa . .
Vazzzzzze:-(((((

16cm 15x15ös zártszelvny miatt és kb 40 perc hiánya miatt ma nem lett kész a project......

A szomszéd eldobta az agyát mikor tálaltam neki az elképzelésemet.-))))))

Ilyen állatul kinéző konzolt még nem csináltam:-)))) és Ő sem:-))))

Mocsok jól néz ki:-)))))

szóval holnap folyt köv:-), azt közöltem is vele hogy mivel lesz idő lehet hogy keresek valami laposvasat (abból kb 2x 20cm kellene) és akkor az oldalkonzolokat is megalkothatjuk:-) hiszen az nem nagy idő már:-)
Pontosan:-))))))
Megoldjuk a pólógondodat is:-)))))
Vigyázzzz vazze! A cukrosbácsik is így kezdik... Ez volt a mézesmadzag! Most minden lányos apa kűűűűdi a kislányát a Főni sátrába... nyugodtan! Aztán meg habzsol a "mocsok"...
Bocs, eltévesztettem: nem beléjük, hanem bennük