Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma reggeli reggeli:

"A derűlátó és a borúlátó egyformán hasznos tagja a társadalomnak. A derűlátó feltalálja a repülőgépet, a borúlátó meg az ejtőernyőt."

És egy alapigazság még:

"Minél jobb, annál jobb!"
Jó reggelt!

Nekem is hasonló aggályaim voltak vele kapcsolatban, mint Blue-nak. Én is sokat gondolkodtam egy ilyen kütyü megvételén. Aztán nyáron (40 fokban, 60 fokos betonon), egy vezetéstechnikai tréning alkalmával sikerült kifeszítenem a GS-t. Egyesben, kettesben ment ilyen körülmények között majdnem 3-4 órát. Az ég világon semmi baja nem lett, sőt az olajat sem tudtam láthatóan megégetni. A kütyü, meg biztos "üvöltött" volna, hogy forró a vére a motornak... mert, ha már van, akkor nézi is az ember. És, ha a pirosban van, akkor meg is áll a gazda. Ahol pirosba kerülhet a mérő, az talán egyedül a főváros, amikor a dugóban araszolsz...
Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy ezek a mérők be lennének kalibrálva. Tehát, 60 Euroért mutat valamit, a fene se tudja, hogy mit.
Azért, ha találsz valami jó szerszámot, akkor feltehetnéd ide! Hátha változik az álláspontom...
Hali

Ilyen valóban eddig csak LOUISOS ismert.......
DE Én specc nem ajánlom - hisz kidobsz az ablakon 60 eurót.. vagyis kb 15.000ft-ot a semmiért............hiszen az olajhőfok max az indulásnál érdekel bárkit - ekkor meg ugye egyszerűen ráteszed a kezed a blokkra..........

Én is sokat vacciláltam rajta, de épp amit leírtam - ezért nem vettem sose
Naná, hogy okosan néztem... Tudok én máshogy is nézni?

PótZH nincs, de talán, így utólag, annyira nagyon nem lesz gáz, remélem! Aztán majd egy hónap múlva, a következő órán kiderül! (áldott jó dolog ez a sok szünet, és a tanár nő betegsége... jövőhéten alhatok )

De sebaj, a következőre majd még többet tanulok... Jövőhétre...
Hi!

Én is csak a Louisost ismerem. Sajnos nem tudok segíteni.

Remélem, szerencsével jársz!
Hello!

Csak a louis-nál láttam. Ha mégis jó az akkor a cikkszámot is meg tudom keresni.
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem:
Suzuki GS500-ra szeretnék olajhőfokmérőt vásárolni, és nem találok Suzuki-hoz valót.
A kérdésem az lenne, hogy tudna-e Valaki valami oldalt ajánlani (a Louis.de-n kívül), vagy valami címet adni, hogy hol juthatok hozzá?

Előre is köszönöm!

RenegadE
Ez saját tapasztalat?
Az tény hogya főnik nem szeretik ha okosabb vagy mint ök
Sőt az egész társadalmi élet arról szól hogy ki az okosabb (és a másikat rá"vegye" hogy dolgozzon helyette)
Penge vagyok a témából, csak a Főninek ne mondd el!
Izzzzzzééééé... töklüke!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Töklökenyúl!
"Magas fizetést szakképesítés nélkül azért kell kérni, mert sokkal nehezebb úgy elvégezni egy munkát, hogy nem tudod, mit kell csinálni..."
Ja én se használom, mert ponty nem fér bele a buxámba a kártyatartó részbe.
Hát én rég kidobtam azt a tartót.

Látom sebtében vetetted ezt a pár sort!
Ejnye bejnye

.
Elméletileg ugye a Kárgyás jogsinak van egy tartója.......

Ha kinyitod akkor az első OLDAL: A FONTOS TELSFONYZSÁM ROVATOK........

Nekem ide volt felírva a vércsoportom, az asszony száma, az anyám száma, és az orvosom száma

Egyedül a Pszichiáterem száma nem fért fel sehova
Ma is belecsurant egy kevés a Banditába:-))))))
A Simson esetében lehet hogy a trailer drágább mint a motor értéke.
Viszont sulyos sérülés esetén amotoros ugyebár nem tud telefonálni senkinek, esetleg a rendőrők, mentők, tüzoltok megteszik? hiszen nyilván kikeresik az adatait ?
OK, de nem tudok belépni.....gondolom valaki bent van (1x csak 1 lehet bent)

Baleset?
Esetemben a rendőrők voltak ott amig másodapósom le nem ért az utánfutóval........
Gondolom ha nem megy senki, akkor meg a rendőrők hivnak egy trélert és azzal viszik haza, vagy egy telephelyre.......
Akkor Goliattól le tudod tölteni, komának meg nem kell feltolnia a Te ftp-dre.

Balesetre visszatérve. Ha nem tud senki ismerős jönni a mocira vigyázni, akkor simán az út mellett hagyják a cuccokat?
Simo VS BMW

Ez se gyenge:-)
JA! ESTÉRE.....ez a szó kimaradt az agyamból
Nyuszika

Köszesz
Teddy!

Ha a HELPCSAPRA - akkor valami nem kerek, mert ott nincs semmi csak Dawntez 6-ai képei