A 2-es a legszebb jegy, a többi csak hiúság kérdése! (Csak apa meg ne hallja... ) Nem aggódni, mindig vannak kellemes meglepetések! Maximum nem lesz megajánlott jegyed félévkor és majd a vizsgán villanatasz! Esetleg egy pótZH?!
Köszi a sok sugárzást! Igazából sajnos nem nagyon sikerült a dolog, egyelőre így érzem! Mérges vagyok nagyon, mert sokat tanultam, de a pontozás nagyon durva... És azért mindent nem írtam le... De mindegy! A lényeg, hogy a sugárzást érzékeltem! Nagyon köszönöm!
Nem a súlyot igyekeztem kihangSÚLYozni, hanem azt, h veszélyesnek tartom, hogy bárki bármilyen gépre felülhet. Minimális tudással akár egy 180 pacis gépre is felülhetsz. És ott azért már nem árt, ha nemcsak a bajszát tudod húzni. Ennyi volt, amit mondani akartam.
Tamás ftp-jén fent van a Stopmotoros napról készült vidi. Gyorsan dobtam össze tegnap, mert már égett a búrám, hogy mindig halogatom... A vasárnapi felvételt ma-holnap készítem el.
A 2-es a legszebb jegy, a többi csak hiúság kérdése! (Csak apa meg ne hallja... ) Nem aggódni, mindig vannak kellemes meglepetések! Maximum nem lesz megajánlott jegyed félévkor és majd a vizsgán villanatasz! Esetleg egy pótZH?!
Látod, van lehetőség vagy ezer!
Köszi a sok sugárzást! Igazából sajnos nem nagyon sikerült a dolog, egyelőre így érzem! Mérges vagyok nagyon, mert sokat tanultam, de a pontozás nagyon durva... És azért mindent nem írtam le... De mindegy! A lényeg, hogy a sugárzást érzékeltem! Nagyon köszönöm!
majd ha lesz pár percem, megírom Blekk-nek mélben!
Amúgy jó reggelt Mindenkinek!
Nem parázni, puskázásra nem időt fordítani, csak "nézzzzzzéokosan" a kérdésre, és jön a válasz! Úúúúúúúúgy szorítok, hogy nagyon!
Nyuszi, Góliát, Hápi, T.Darázs!
Tamás ftp-jén fent van a Stopmotoros napról készült vidi. Gyorsan dobtam össze tegnap, mert már égett a búrám, hogy mindig halogatom... A vasárnapi felvételt ma-holnap készítem el.
Töltsétek, nézzétek!
Régeben volt róla szó. A Hiflofiltro olajszűrő dobozában van 2 db tömítés!
Ma elhoztam a szűrőt, 4l olajat, és 2 gyertyát a Nagyvasból 8780Ftért.
Jobbulást Eriknek!
Miért akarod eladni a gépedet?
Mit tervezel venni utána?