Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szívesen...jó sokáig tartott............hiszen kedden adtam fel
Már nem kell! Kiböngésztem!
Halóhaló!
Extra sürgősen! Van itt valaki pesti, vagy környékbeli?
Hol a rákban van a Merényi? A cím már megvan - Gyáli 17-19 - de azon belül? Traumatológia?
Egyáltalán, jól tudom?
Sürgős lenne, mert Erikhez mennék, de legkésőbb 1-kor indulnom kéne!
Üdv mindenkinek.eriknek mielöbbi felépülést !
blue f@sza az uj géped.
Nem hiszem el komolyan hogy ennek így kell lennie! Dani nekem most szólt Goliat mi megyünk ma be MINDENKÉPP! Kitartás! Neketek is!
Hali.Elöször is jobbulást a Faternak.
Gratula az uj pacikhoz.
Blue megjött a posta mégegyszer KÖSZI.
Igen, elég erős a fater.
De nem kávézik, hanem az a hamutáljuk. Az a kis pohár. Jóéjszakát, majd holnap jelentkezem.
Blue/Blek!

Emmá döfi! Legalább 100 000 km-t vele!
"Erős a fater, nem hagyja el magát."

ez a lényeg! tavaszig rendbejön. Addig meg ti a motort rendbehozzátok. Aztán GYÍ!
Hi Libli!

Csak most olvasom/látom, hogy mi történt a fateroddal! Biztosan gyorsan felépül!
Azért nagy arc, ahogy már ott staubol, kávézik a műtét után! Fel is hívom.
Anyának add át üdvözletünket!
Sziasztok.
Most értem haza aputól. Egész jól van, még poénkodik is, mikor úgy van kedve.
Nagyon szar így látni, de Várja a látogatókat, mert unatkozik. Ani jól van,és tarja bennünk a lelket. A család is jól van.
Elvileg két hétig lessz bent, de nem biztos. Attól függ, hogy rendesen van-e a lábában vérkeringés, mert ha nincs, baj van, de ilyenekre nem gondolunk, csak pozitívan. Felépül, és motorozik tovább.

Azt mondta a doki, ha nem lett volna rajta a csizma, nem lenne most lába. De szerencsére mindig megfelelően felölktözik.
A sarokcsontja letört, és összecsavarozták. Lehúzták a talpáról a bőr, mint egy zoknit, de a műtét után összavarták. 2 órás volt a műtét. De már jobban van. Ma még odakellett tolni az ablakhoz, hogy rágyújthasson. Íme egy kép.
Erős a fater, nem hagyja el magát. Ezt hápi is tanusíthatja.

Ui.: Köszönjük a jókívánságokat.
Eriknek mielőbbi gyógyulás kívánunk.
Üdv!
Én is itthon!
KÖSZI a túrát mindenkinek!

A mátrázásból GoldWing szendvicses határsértés lett, sok csíkos emberrel.

A képeim az ftp-n
Hápika!

Egyem a szíved, egy kicsit bőbeszédűbb is lehettél volna! Légyszi pótold! Mikor mehet haza? stb,stb
Egyébként vártam, hogy jöttök gurulni Koxival.

Ratesz!
Jó újra "hallani a hangod"! Jelentkezhetnél többször is! Vedd vissza a GS-t!
Hápi!

a pénteki action áttolódik hétfőre, mert a drága vizsgabiztos tegnap áthuzta a keddet és szerda lett belőle.....így pedig 3 munkanap az HÉTFŐ vagyis 15.-e
Szóval pénteken ne várj..........
Köszi
Halihó!

Bent voltam az Eriknél
Sz.r látni egy fekvő embert, úgy vettem észre, hogy mentálissan egész jól van.
A bal lába tropa, achilles nem szakadt- ez tartotta a lábfejét :( kapott négy csavart a bokájába ( ha platina megvan az új moci ára ).
Jobbulást nagypapi!

Háp
Affene, reméltem hogy itt ilyesmi nem történik.

Mihamarabbi gyógyulást!
Szep joszag! Grat!

Az utszakasz is ismeros...
Koszike, bar meg nem vagyok itthon, csak van ra esely.

Hat nem tudom, en a Triumphbol a 675-osrol hallottam negativabb hireket, de a 955i-rol kifejezetten jokat. Engem az erdekelne. Egesz konkretan a RS Sprint 955i... Itt nemetben neztem a hirdeteseket es lattam 196e km-es futasteljesitmenyu modelleket is, amik 90e korul voltak generalozva, ami azert elfogadhato teljesitmeny. Kb. a GS is ekkor igenyel nemi reparaciot.

A Ducirol meg annyit, hogy a cimbim 60e km-nel adta el ugy, hogy nem kellett a blokkhoz nyulnia. ST2-ese volt.

Szoval en batro vagyok, remelem nem nyulok felre...
Szia!

Üdv újra itthon!
Nem tudom mennyire vagy befolyásolható, de a Triumph-ról semmi jót nem hallani mostanában, ellenben a Ducatit sokan istenítik...Esetleg BMW...
Sziasztok! 100 ev utan ismet itt. Es mit latok? ERIK! Nagyon szomoru lettem! Ahhhhhhh... Mielobbi gyogyulast!

A masik dolog: GRATULA AZ UJ GEPHEZ! Aztan nem csak egyenesben hasznalni am!

Es vegul a 3.: eladtam a GS-t - vagyis a felesegem. Elment az a voros villam, igy talan kicsit konnyebb volt, mintha ott lettem volna. Nagyon megszerettem, nem tagadom, egyik kedvenc mocim volt, pedig tudjatok voltak erosebbek, nagyobbak, szebbek...

Ami fontos, hogy kedden lesz cegemnel egy nagy bejelntes, amirol elvileg meg nem tudjuk pontosan, hogy mi lesz az, de azt rebesgetik, hogy Magyarorszagra koltozunk. Ha ez igy lenne, akkor nem kellene masik kocsit vennem, es ismet mocitulajdonos lehetnek... hat nem lenne rossz! Persze jatszok a gondolattal, hogy mi legyen a kovetkezo, de azert meg elhatarozas nincs. Olyasmire gondoltam, hogy europai mocit vennek............ lestek, mi? Szeretem a kihivasokat, meg aztan KI KELL, hogy probaljak egy ilyen gepet. Jelenleg ket vonalon gondolkodok nagyon: Triumph vs Ducati. Tudom-tudom, olasz, meg szar, meg csorog, meg minden, de ugy erzem itt az ido, hogy megerezzem milyen is egy europai moci lelke... Persze ez meg az elobb emlitett dolgok miatt erosen kerdojeles, de hatha.

Es ami meg fontos; ha otthon lennek, ujra talalkozhatnank!
Sziasztok!

A képek, ahogy ígértem:
Helló!

Együttérzésem!

Jobbulást Eriknek! Ani hogy van?

Amint kiszabadulok erről a hétvégi symá-s rendezvényről, megyek látogatni.

üdv....