Kérdés: Tervez valaki/valakik hétvégére csoportos gurigát?
Tudom el vagyok veszeve, de nagyon el vagyok havazva. Az AKMT-t sem nagyon tudom olvasni. Egy napom lenne most, amit kihasználhatnék. Jó lenne egy kis közös túrácska.
A mustárról jut eszembe! Megkóstoltátok? Netán ízlett is? Ha nem, nyugodtan megmondhatod, mert nem az én készítményem, ezért meg sem haragudhatok érte, ha nem tetszett.
Én is tankkímélő megoldásként vettem meg a jelenlegi tanktatyóm. Ezt fel tudom szíjazni az ülésre is. Pl. a Mecsekben is ott volt a seggem mögöt.
Jah, és most szólt a festő, hogy kész van a konzolom a dobozhoz! Így már én is minimum 42 literes vagyok! És a Nyuszi is, hiszen az övé is szerelésre kész!
Így a szezon végére kész is lett!
(Az idomfestés 5 ropi... (az a bizonyos 50 Ft-os terület... soha többet nem lesz hegesztés, ha festett cucc van a pacin. Tanulópénz, benyeltem... pics.ba! )
Tanktáska? és specc leszokóban leszek, hiszen nem akarom szétkarcolni a tankot.......és ugye a kamerát nekem is hasonló helyre kell majd tenni, hiszen ez nem fér el sehol....
PL?
A GPS tartót ugye szét vágtam, igy megmaradt az alja - a cuppanós kör része (szélvédő felfogató)....
No most erre feleszkbálok egy menetet és oda mehet majd a fényképezőgép - igy menet közben is tudok fényképezni:-))))))
A kameratartó ismét állványból lesz - ezt ismét meg kellett VATERÁZNOM:-))) ami már kész is - és már a csomagot várom...........
De ugye itt a TÉL.....lassan..... szóval van idő profira alkotni mindent
A progi meg ugye mindig tudd újat mutatni.....mindent Én se tudok még
Rengeteget törtem rajta a fejem, és millió prototípust gyártottam, mire ennyire kialakult a technika! Hálás vagyok érte a "múzsámnak"! Bár, egy bajom van vele.. a mi neked is volt. Hova tegyem a tanktáskát?!
A videovágó progit még tanulom, de baromira élvezem, hogy én is tudok vidit csinálni! Ügyesmaci!
Köszönöm az elismerést! (Hónapokon belül "szolgáltani" szeretnék a BHMS-nek! Addigra professzionális szintre fejlesztem magam!
Értelmezem:de ebből nem az következik hogy egy ismert utszakaszon nagyobb valószinüséggel lehetnek meglepik.Max ott nem figyel annyira az ember- és ez tényleg baj.
Biztos a mustárostubust is középpen maricskulod
A majdban benne van hogy nem ma csinálod Nekem is kéne szintén ablakcsere után kijavitani a falat, de majd
Ismerős utszakasz nekem pl Batta-Adony közt a 6-os amin nap mint nap és néha nem is csak 1x megyek.......
PL?
A MOL mögöti részen az új aszfalt után van/volt egy szakasz ahol az új aszfaltnak vége.....
Itt 1 pici szintkülönbség volt vagyis simán egy 90-100-al lehetett "ronygolni"......
Azt jött egy délutános müszak......hazafelé vak sötét......
Rongyölok......és majdnem akkorát estem mint állat, mert a szintkülönbség után - délután mikor dolgoztam - a munkások kimartak egy nagy darabot igy a 1-es bucka után (2cm) csináltak egy 15cm-erst is.........
Rá 2 nappal?
Én megek felfelé a melóba.....a merci mögöttem döngett.......
Elkezdek fékezni, mire az dudál mint az isten haragja, kitép mellém......és akkorát csattan mint állat, mert a csávó nem tudott erről a döcenőről......
A fékezésem átment VÉSZFÉKEZÉSBE, mert a merdzsó beszállt elém, leírt egy fél kört és a csávó arcán a halálfélelem nyilvánult meg - Én meg beleröhögtem az arcába anyázás közepette hogy SZERINTED MI A KURVA A....-ért fékeztem?
Azt szépen továbbmentem.....
De ha most erre jársz nappal - akkor is látszaht féknyomokat....
6 hónapja nem jártam ebben a topicban. Itt aztán van pörgés!
Látom, hogy a motort is lecserélted.
Gratulálok az új géphez, és balesetmentes közlekedést kívánok!
Ezért lehet szopatós a kérdés!
Nálunk annyira "buziztak" ezekkel a kérdésekkel, hogy a féknél meg kellett tanulnom: "a fékkar útjának külső kerületén mérve 10-30 mm-en belül fel kell keményedni a féknek" . Mondtam is az oktatómnak egy cifrát...
Ezek a kérdések még a fatengelyes világból maradtak... úgy látszik, van ami örök!
(Mondjk, senkivel ne forduljon elő, hogy 3/3-nál kezd keményedni... )
No, ez má" igen!
Csak akkor bocsánatos a "vénanemmegtalálás", ha a szépfenekű ápolónőnek remegett meg a keze... , amikor atyád lehengerelte a szövegével!
Halihó!
Voltam apumnál, és azt vettem rajta észre, hogy már sokkal jobban van. Hoztam is pár képet. A lábára azt mondta az orvos, hogy ennek nem így kéne kinéznie, de + értelemben. Jobban gyógyul, mint a doki várta. Csináltam két képet, amin látszik, hogy nem találták meg elsőre a vénáját, és ahol már látszik, hogy jobban van.
Itt vannak a képek, majd holnap jelenkezek.
Jóéjt mindenkinek.
A gitáros csóka "funtwo" és fogalmam sincsen kicsoda... Eredetileg Nyussznak töltöttem fel, oszt fennmaradt véletlenül. De ha tudom hogy ekkora örömet szerzek neked vel, hidd el, má" korábban szóltam volna
De régen jártam már erre De látom van élet Csak időm nincs visszaolvasni, bokros teendőim lefoglalnak rendesen...
Tegnap majdnem felborítottam egy motorost Benéztem holttérbe, aztán utána 1 mp-el visszapillantóba (igen tudom a sorrendnek fordítva kellett volna történnie), neki ez idő alatt pont sikerült is holttérbe kerülni, és kezdtem volna az előzést, akkor hallottam meg a hangját és rántottam vissza a kormányt... Szégyenlem is magam, csóka rázta is rendesen a fejét... nem számítottam rá, hogy 40-es táblánál valaki majd jön 80-al (Yamaha R1).. jött, de szerencsére nem lett gond belőle.
!