Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne parázz! A nagy döggel együtt megjön a tudás is hozzá! Mondhatnám: vele jár!

Nézz csak szét a világban. Legjobb példák a választott képviselőink. Előtte aranyos emberkék,(?) megválasztásuk után egyből milyen okossá válnak! A tv-n keresztül osztják az észt, hatalmas arccal, pedig semmivel sem több az agyuk, mint előtte volt.
Például!

De most beszartam egy kicsit... Erik esete elgondolkodtatott. Magamba szálltam, és ha most lenne annyi birodalmi kreditem, akkor sem vennék nagyobbat.
(na jó, esetleg egy 100 lovast... de szigorúan önkontrollal )

Elég a GS.
Ez igen! Gyönyörűen megfogalmaztad, hogy nincs pízed egy nagyobbra!
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!

Csak úgy világítok holnap a sok sugárzástól!

Ügyesen Dorcsi!
Nem vagyok álszent, de meglátásom szerint a lóerők növekedésével egyenes arányban növekszik a "kritikus helyzetek" és a "kekeckedő autósok" száma... amit a lóerőkkel lehet megoldani. Ki érti ezt?!

Egyszerűbb, ha mindenki a tudásának megfelelő motort választ. Van, akinek 4 LE is rengeteg...

Én szeretek "okosan" motorozni, persze egy kis mókától sem rettenek vissza, de ott már szerencsejáték is van bőven. Olyankor csak utas az átlag motoros a paciján! Szóval, elég az öcccázas... egylőre... a maciésznek.

Ha pedig a tudás még elmarad, de a teljesítmény megvan, akkor ez lebegjen a szemek előtt (ilyeneket reggel szoktam írni):

"A túlzott magabiztosság az orrabukás előtti állapot!"
majd "sugárzunk" sok sikert
bizony:-))))

a Bandita tele közel 245kg - és IGAZÁN érezni!
Drágaságaim!

Holnap reggel az érettségimhez hasonló DRUKK-áradatot várok! Életem első ZH-t fogom megírni... (illetve fogják megíratni velem... ) Szóval negyed9től 10ig folyamatos energiadömping érkezését szeretném érzékelni! Persze csak akkor, ha "bokros teendőitek" közepette tudtok rám is időt szakítani!

Előre is kösszenet! És pussz nektek, óvatosan a motorozással (persze menjetek egy kört helyettem is, mert én be vagyok ide zárva )

Sajnos Én még mindig tartozkodom az ilyen jellegű esetek komentálásával, mert még a végén valakit nagyon megbántanék.........
Köszönöm szépen az egész család nevében. Most hallottam a Beácskától. Nagyon örülök neki, csak bánt, hogy nem én intéztem el, de majd beletörődök.
De faterért mindent bevállalok.

Rita! a képeket amiket csináltatok a kórházban azt küld már el nekem, lény oly bűbály.
Itt az e-mailem: libli@freemail.hu
Danikám mi már ezt régen elintéztük van laptop! Most beszéltünk Beussal, már csak az online kapcsolatot kell megoldani. De intézzük Goliat ebben a szakértő!
Sziasztok.
Apukám kérésére, megpróbálok begyűjteni, kölcsön kérni egy Laptopot, hálókártyával.
Akinek van, és pillanatnyilag nem használja, és tudja nélkülözni 1-2 hétre, azt megkérem vigye be Eriknek, hogy Online tudja mindenkivel, veletek is tartani a kapcsolatot.
Biztos nagyon örülne neki. Nem kell aggódni vigyázunk rá.
Előre is köszönöm mindenkinek.
Sőt a városban király a 4 pacis robogó . .
Adhatok egy "negyed" gixxert
Ez is egy végzetes tapasztalatlanság: soha ne menj nagyobb jármű után, hogy nem látod mi történik elötte (vagy ráhagyással féktávon kivül kövesd). Egyszer- párhetes autojogsival jártam így, nagyon megijedtem amikor a transporter blokkolt elöttem, én meg szabályszerüen feláltam az autoban a fékpedálra. Szerencsére megusztam- azóta is utálok furgonok, teherautok után menni!
Nyuszika! a több lóerőtől semmivel se lesz nehezebben motorozható a gép, csak csuklóban és a fejben.
Sőt a több lóerővel általában együtt jár a könnyebb motor is. Az enyém pl könnyebb mint a 650-es Bandit pedig 2xannyi pacija van. Azért van előnye is a sok lónak: kevesebb kritikus helyzetbe tudsz kerülni, pl előzéskor vagy kekeckedő autosok esetében.
De az igaz ,hogy nagy a kisértés hogy az ember a lovak közé csapjon- ez az átka a dolognak
Hali Mindenkinek!
Köszönjük a látogatásokat, telefonokat. Az Erik mindenkinek nagyon örült ( addig se foglalkozott magával).
Ma kicsit rosszul volt. Az epidurális érzéstelenítésnek a szövődménye a fejfájás, nála elő jött, pedig mindent, amit mondtak betartott. Infuziót is kapott fájdalom csillapítóval, de délután 4 órakor két fájdalom csillapítóval is, erős, migrénes fejfájása volt. Nyuszi,köszönjük a palacsintát. Azt jó izűen megette.Ma az orvos átkötötte a sebét és azt mondta, hogy 3-4 nap múlva fog kiderülni mi lesz a lába sorsa. Az Anyu végig ott volt és ő úgy látta, hogy minden rendben van ( de ő nem orvos).A láb ujjait tudja mozgatni, meleg a talpa és ez jó, mert van vérkeringés benne. Most jelen pillanatban az Erik immunrendszerén múlik sok minden. Mi pozitivan állunk a dolgokhoz és a betegnek csak ezt próbáljuk átadni. Köszönjük a további látogatásokat és az érdeklődést. Puszi mindenkinek.
Te csávó!

Nincs nálatok felvétel? Én is szertenék csak ugy elruccanni a tengerpartra......és ugye neked ez nem az első volt idén csak úgy HKG-ban:-)

ilyenkor irigykedem baromira!
nyuszikusz!teljesen egyetértek veled! (uccsó 2soroddal)
Nyuszancs!

Ezt Én is olvastam, de 40km/h-s tempónál van ez a -10 fokos hőérzet........és ugye ki jár 40el?
A képek sajnos nem jelentek meg. eladó Gs500 tank, kipufogó dob, 4db gyári index E szabványos sreet figter fejidom képeket emailban tudok küldeni
Eladó cuccok, érdeklődni : suhoyaka@freemail.hu