Köszi.
Talán azért gondoltad mert a múlthét végére ígérték, és én azt harangoztam be, de csak ma kaptam meg.
Meg is fogadtam, többet nem veszek új motort, alig bírtam kivárni .
Most mész először forgalomba? Vigyázz az utósokkal, a gyalogosokkal, a motorosokkal, a görkoris Barbikkal stb. Veszélyes üzem ám nyílt úton menni a te rutinpályás tudásoddal! Ott már nemcsak BÓLYÁK vannak!
A holmikorból a hol már tiszta: Püspökhatvanban. Mondom, a régi 3-ason -hogy ne kelljen pályázni- Gödöllőn át Aszód. Aszód elején /ki van táblázva a PDA-sok miatt / elágazóban egy balos, onnan talán a 3. falu. A főúton, a falu vége felé lesznek ezek a faragott akármik, ott.
Az idő a kérdés. Meg az időjárás is. Szar időben nem kívánkozom, mert nem látom értelmét, még ha ezért papírkutya is leszek. Sztem 10 óra körül elég, de tőlem akár később is lehet.
Mi az, hogy messze van? Miért? Csak a lakótömböd körül akartál menni egy kört? Cca 250 km körül lenne az egész. Ez olyan sok? És Gyöngyöst nem is ejtenénk útba.
Na azért Püspökhatvantól még elég messze a van a Mátra (mert: Van egy kék tó a fák alatt...).
végülis motorral még nem voltam a Kékesen. De ha hamarabb szóltál volna elkérhettem volna Csigától a bukócsövemet (bár még nem is szóltam neki h kéne)
Nekem van egy ötletem, ha úgy gondolod, megejthetnénk,de persze nem kötelező!
Arra gondoltam, hogy fel kéne nézni a Mátrába. Ezt találtam ki! A Pestről jövők a régi 3-ason, Gödöllő-Aszód útvonalon jönnének, ott fel északnak. Püspökhatvanban van egy csomó faragott cucc, azt megnéznénk, és utána tovább irány a Mátra. Ja, mi lemennénk Phatvanba, ott lenne a tali.
Vélemény?
Vagy annyira nem komoly a csere szándék?