Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban a Spirro a nagyker, de van ebben egy csavarintás. Nem mehetnek a partnereik árai alá. Mivel tőlük így is-úgy is elviszika cuccot, mindegy nekik, hogy hol veszi meg az egyedi vevő. Viszont a parternek nem mindegy, ezért ő kap pölö listaárból 30% kedvezményt, és szabadon dönthet, hogy milyen áron adja tovább az árut. A nagyker csak listaáron árulhat, és ajándékot sem ad. De azért jófejek, és nagyon segítőkészek a Spirronál, és a Kelonál is!

Ami szerintem az egyik legfontosabb felszerelés, amire most akármennyire nincs pénzed, mindenképpen vegyél: vesevédő. Könnyen megfázik egy pasi is, de egy csaj meg még inkább. ezzel nem szabad viccelni. Úgy 10e-ből kapsz 2 jó minőségűt!
Háát ezek tényleg nagyon jó árak... De én most egy időre kiköltekeztem magam a bőrgatyával, és az új csizmával... Meg amúgy is jó a sisakom... Meg az a baj, nekem a HQ-1 re fájna a fogam Az pedig most is 85 e Ft felett van

És köszi, én azt hittem, a spirro az importőr, ők adják a legjobb áron.
Ja, szereléssel együtt.
Motorrad: 40-50 kékhasú. Attól függ milyet akarsz. De ez nem csak üvölt hanem üzen is neked, hogy a motorod épp mozgásban van, vagy viszintesen. Ha esetleg olyan helyen vagy ahol nem hallod, hasznos lehet, mert a szirénára a legtöbben rá se bagóznak. Ez viszont a csipogójával uzen neked, hogy mifaxvan. Sőt a kis kvarckijelzőn még mutat is neked valamit, bár azt nem tudom, hogy mit. Kondolom, a épp viszintesen van akkor azt. Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem, hogy a márkája SENTINEL.
Szia Bali!

Örülk, h semmi bajod! Az eseményekhez no comment.

A Kelomotor olcsóbb a Spirronál, mivel ez utóbbi a nagyker, és nem mehet árban a kereskedőinek az árainál alább. Úgy 5% az eltérés. De ha több mindent veszel, akkor kedvezményt is kaphatsz náluk.
Na, korán van még. Vesevédőtmindenképpen vegyetek Neked is, meg az Asszonynak is. Nagyon fontos, és nagyon sokat ér, főleg ilyen cidris időben!
Én úgy tom, hogy az ez alatti kategóriájú láncokat pikk és pakk szét tudják kapni, de ez meg egy kicsit drága... ABUS gránit lakat
Talán érdemes volna egy riasztót beszereltetni, de az nem tom mennyi. Amúgy spec a lakatokkal nekem is a súly és az elhelyezés a gond. Nem fér az ülés alá, táskában meg nem fogok x kilót mindig húzni magammal....
HI!

Én sem a Lazerről, sem az MT (az vajon mi is? ) nem hallottam jót. Miért nem néztek HJC-t? Árban is jó, a minősége is jó, és szépek a festéseik is...
Jó reggelt mindenkinek!

Újra itt! A moci még pihen. Az orvosok megvizsgáltak. Azt mondták valószínű, hogy megmaradok. De nem volt egyszerű. Az esztékában 4(!) orvos nézett meg. Majd azt mondták, hogy szerintük semmi bajom, de azért menjek be a Péterfibe, hogy ők is megnézzenek. (Én meg azt mondtam, hogy a Jó K*RVA ANYÁTOKAT, akkor mi a f*sznak, töltöttem itt 4 ÓRÁT!). Felhívtam a kórházat, majd azt mondták, ezek hülyék, mert én nem oda tartozom, menjek a Dél pestibe. Bementem, majd 8:00-tól, 13:30-ig megvizsgált további 5(!) orvos és készítettek rólam még 2 röntgent (Ez már a 4. és 5. sugárkezelés volt a bucimnak 12 órán belül!)
Majd azt mondták, hogy valószínűleg semmi bajom, de azért menjek be a balesetibe, mert ők csak sima traumatológusok, és baleseti traumatológi csak ott van. És majd ők megmondják a tutit.
Kevés kellett hozzá, hogy ne verjem ott helyben agyon valamelyiket.

Tán nem a vizitdíjjal kellene csökkenteni a kórházlátogatók számát, hanem olyan orvosokat kellene alkalmazni, akik fel merik vállalni a felelőséget, és nem küldözgetik tovább az embernek a fiát, hogy más orvoson legyen a felelőség! Úgyhogy elegem lett és elmentem dolgozni. Szerintem, ha bemegyek a balesetibe, akkor még plusz 1 nap, 2 sugárkezelés, 3 orvos. És mindezért az összes intézmény felszámol több száz ezer forintott.

A bukókérdéshez egy link. A kevláros AC ennyiért nem rossz
Jó reggelt Népek!

"A múltba nézni olyan, mintha a seggünket mutatnánk a jövőnek!"

Erre gondoltam ma reggel...
Nem árt ha ezzel a technikával kerülgeti azokat a mozgó autókat!
Budapesten ennyi idő alatt több mozgó autót kerülgethetsz mint ott bólya
Sziasztok

Ha kiszemelték és profik ugyis elviszik akármit csinálunk, de az "amatörök " ellen lehet védekezni, tárcsazárral és lánccal, mert az ugyis odébb áll, és néz egyszerübb prédát.
No ja!

20 sec....

Szóval a féktárcsa kilőve!
De amugy az se segít ha láncolsz, hiszen Agárdi FJR-ét Franciába vagy hol láncostul vitték el......

Szóval ott semmindegy hogy hova láncolod.....

A megoldás?
1., ne hagyd magára a pacit ilyen nyilt terepen.....
2., lehetőleg mindig olyan helyre állj, ahol van valaki....pl Portás
3., ha nem megoldható akkor inkább ne motorral menj....

ÉN pl Bp-re ha noltórl-boltra kell mennem, akkor nem motorral megyek - épp ezért, hisz ha valamit vinni akarnak, akkor azt nem állíthatod meg egy gyújtásmegszakítóval.....
Itt az esélyed a mozgás/dőlés érzékelő (alias HIGANYKAPCSOLÓ).....vagyis ha megmozdul a gép 1-2fokkal akkor üvölt a sziréna......

Lehet hogy eldobják- de egy fényéezés olcsóbb, mint egy új motor
Illetve tudom még AJÁNLANI! a STREETFIGHTER sisakokat!

Nekem az van jelenleg is!

100 euró környékán mozognak és a 05-össel lenyomtam 3 évet! a mai napig JÓ!
A felnyithatós - a nyitás miatt sipol nagy tempónál.....de ugye van füldugó 30ft-ért:-)

Nézd meg...

Ez idehaza is megrendelhető a BÁZISMOTORNÁL
Sisak ügyben a pénz a kérdés.....természetesen LASER......nekem nem volt, de biztos jobb mint az MT

Lánc ügyben?
Nekem egy 1500ftos motoros láncom van és egy 1 kg féktárcsazár.........

Ha a motort vinni akarják akkor ugy is viszik......
egy kis előny esetleg a mozgásérzékelős riasztó.....jelzés nélkül!
iszen ha látják hogy pittyeg a led, akkor elsőre azt nyírják ki.......
Szóval ha halod hogy VONYÍT, akkor talán van esélyed........
Nézd meg az AGV-ket is, tuti sisak, de HJC is fasza.
AGV
Szerintem vedd számításba a HJC sisakokat: www.spirro.hu 30 e ért már üvegszál-spectra kelár kompozitot is kapsz, HJC ZF9 nekem beált....
272.oldal
Hali. A videók közt keress rá (a köcsög paraszt)ra sajnos ez van bár ha csak hirtelen gurulni van kedvük akkor egy zár vagy kapcsoló elveszi a kedvüket.
Hali.tankap nekünk MT Paddock Modena volt az robogó sisak de csak utólag derült ki 80-ig jó 100-nál már hangos 120-tol rockkoncert. az üllöi ut 202 HJC most akciósók az 50-60 ezrs sisakok 30 körül vannak mi most cseréltük le hát ég és föld.
Na, úgy látom, a sisaktémán túl vagyunk. Kb ezt mondtam volna én is.
A különféle zárak is inkább csak a saját megnyugtatásodra vannak. Profi tolvaj simán veszi az akadályt, viszont egy hülyegyereket lehet, hogy meggátol.Gondolj bele: egy mercit is elvisznek 5 perc alatt, gondolod, egy lakat akadály? Elvághatatlan meg alapból nincs!
Sztem sokkal többre mész egy rejtett kapcslóval, ami a gyújtást tiltja. Persze, ha attól jobban alszpl, vegyél.