Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na azért annyira közelről már láttam Pláne, hogy apa nagyon támogatta volna a dolgot, csak nekem egy cseppet túrás.... Így lett a Hyosung na itt majdnem a fojtást támogatta volna, émeg élesen ellenkeztem, hogy kell az a 79 paci

A rendelést felvettem, hozd a mintát, és készül a rózsaszín stander piros szívecskékkel
2004-től. Bár ennek nincs nagy jelentősége.
Blue!

"Egy kis technikával azonban majdnem PDA-vá alakitható!"

Majdnem a tyúk is hugyozik, de mégis szarik!
Nyuszi!

Én vállalom a lábtámaszod, Bluét is profin megcsináltam!
Nem,nem! DL!
Ha-ha-ha! Mi az, hogy kilépsz? Kizárunk, mint Nemecseket, Te áruló! És ha megint veszel GS-t, esetleg akkor visszafogadunk!
És az árulók között is kisbetűvel írunk be!
szia nyuszi nem jössz msn-re?
rég dumáltunk
2005. december 8-án vettem. K*rva hideg volt.

Amint látod az enyémnek fekete a váza, ami asszem 2005-től ilyen. Egyébként pedig nem hiszem h, változtattak a kutyacsonton, de elhozod, és megnézem. Jóóó?

P.
NO akinek van "szabad" 40 ropija és el akar tévedni annak tudom ajánlani az AIRIS T920 PNA-ját

Én rendeltem egyet (amugy ezt kerestem tegnap a PÓLUSBA is)....ma megjött

Alapban KIRÁLY!
Még a szobámban is van GPS jel......!

Egy kis technikával azonban majdnem PDA-vá alakitható!

Jelenleg már van rajta filmnéző, mp3 lejátszó, képnézegető, számológép, szótár......

Szóval semmi más nem kell, csak egy AIRIS PNA, és egy SD vagy MMC kártya! minden mást már beszereztem.........

Aki vesz ilyet szóljon nyugodtan! Segítek neki életre kelteni

Infó:
http://pdaplus.info/content/vi...
látom, évjáratonként különbözik. nektek mikori volt a paci? Na és az oldalsztenderes kérdésemre is tessék válaszolni!

a vérnyúl...
zsír a póló! Ha ilyen a banditos, akkor én is arra fogok majd ezer év múlva váltani. majd ha nagy leszek, Z meg kicsi!
rózsaszínre plíz piros szívecskékkel! Nem láttál közelről gst? Nem tudod milyen élménytől vonod meg magad!
esSO!

Annyit bunkozol velem mostanába hogy nem csak áruló leszek hanem kilépek a picsuba a Fanoktól és ÚJ pólóban járok

(persze ez mind csak vicc:-)))) Baszogas csak - azt ne várd meg hogy Én tegyem, mert az a prosztatádba kerül
Lenne még valami! Mindkét karbihoz lehet csatlakoztatni a vákumcsövet, az egyiken lenni kellene valamilyen zárókupaknak? - ha igen akkor valszeg elhagytam.
Hát a fogyozás se sokat segit
Te is banditolsz?
Már nincs hova! 2 kört tekertem a markolaton, a tűszelepet már kihúztam a karbiból!
Tekerd jobban a szarvát .
Köszönöm szépen a felajánlást, de már tárgytalan! Ugyanis árulom a motort. Mert már a magassága mellett a teljesítményét is kinőttem.
Hy all! Kellene nekem vákumcső a karbi és a benzincsap közé, Hol lehet ilyet kapni, mert az enyém kirepedt!?
Na, megtaláltam a "gyári" kutyacsontot, bár fogalmam sincs, hogy mennyit lehet vele ültetni.

http://www.mandd.hu/index.php?...

P.
Másik oldalsztender gyártását is vállalom Csak neked
Én, mint újabb hódoló szíesen kicserélem, sőőt, még az oldaltámaszt is lerövidítem, mindösszesen két pusziért Sőt, még rózsaszínre is festen, ha azt kéred

Félretéve a viccet, ha csak az oldaltámasz rövidítés a probléma, és eljössz vele Vonyarcvashegyig, lerövidítem szívesen. Ugyan GS-t közelről még nem láttam, de olyan nincs, hogy ne oldjam meg
Akkor kell kivetetni a sztenderd-ből, ha a legkiseb csont kerülne be? Nem szívesen gányolnám össze, mert így is leér a lábam, csak komortosabbá próbálnám tenni.

A szerelésre vonatkozó segítséget előre is megköszönöm, bár minden bizonnyal egy idő után én is boldogulnék vele, akármennyire is a gyengébbik (?) nemhez tartozom. de tény, h könnyebb pillát rezegtetni!

üdv
Esso !

A magasítás is megoldható ! Ha szükséged van rá megpróbálhatok segíteni.

P.
Szia !

Az első "kutyacsont" szerelés kb. 20 perc volt, de mivel az első sorozat nem volt megfelelő méretű, ezért kellett még egyszer cserélnem, az már csak 10 percig tartott. (Két csavar le, tengely ki-be, visszacsavar kész.)

Amennyiben nincs műszaki vénájú férfiember a közeledben aki elvállalná a szerelést, úgy én megcsinálom Neked tekintettel arra, hogy a gyengébbik nemhez tartozol.

Annyit még hozzá kell tegyek, hogyha cserére kerül a sor, akkor bizony az oldaltámaszból ki kell venni egy darabot, amit viszont én nem tudok hegesztő gép hiányában megcsinálni, és arról Neked kell majd gondoskodni.

Bizonyára lesz olyan valaki - akire szépen rámosolyogsz, és - aki talpat hegeszt az oldaltámasz aljára, hogy az ne süllyedjen el.

P.