Na azért annyira közelről már láttam Pláne, hogy apa nagyon támogatta volna a dolgot, csak nekem egy cseppet túrás.... Így lett a Hyosung na itt majdnem a fojtást támogatta volna, émeg élesen ellenkeztem, hogy kell az a 79 paci
A rendelést felvettem, hozd a mintát, és készül a rózsaszín stander piros szívecskékkel
Ha-ha-ha! Mi az, hogy kilépsz? Kizárunk, mint Nemecseket, Te áruló! És ha megint veszel GS-t, esetleg akkor visszafogadunk!
És az árulók között is kisbetűvel írunk be!
Amint látod az enyémnek fekete a váza, ami asszem 2005-től ilyen. Egyébként pedig nem hiszem h, változtattak a kutyacsonton, de elhozod, és megnézem. Jóóó?
Lenne még valami! Mindkét karbihoz lehet csatlakoztatni a vákumcsövet, az egyiken lenni kellene valamilyen zárókupaknak? - ha igen akkor valszeg elhagytam.
Én, mint újabb hódoló szíesen kicserélem, sőőt, még az oldaltámaszt is lerövidítem, mindösszesen két pusziért Sőt, még rózsaszínre is festen, ha azt kéred
Félretéve a viccet, ha csak az oldaltámasz rövidítés a probléma, és eljössz vele Vonyarcvashegyig, lerövidítem szívesen. Ugyan GS-t közelről még nem láttam, de olyan nincs, hogy ne oldjam meg
Akkor kell kivetetni a sztenderd-ből, ha a legkiseb csont kerülne be? Nem szívesen gányolnám össze, mert így is leér a lábam, csak komortosabbá próbálnám tenni.
A szerelésre vonatkozó segítséget előre is megköszönöm, bár minden bizonnyal egy idő után én is boldogulnék vele, akármennyire is a gyengébbik (?) nemhez tartozom. de tény, h könnyebb pillát rezegtetni!
Az első "kutyacsont" szerelés kb. 20 perc volt, de mivel az első sorozat nem volt megfelelő méretű, ezért kellett még egyszer cserélnem, az már csak 10 percig tartott. (Két csavar le, tengely ki-be, visszacsavar kész.)
Amennyiben nincs műszaki vénájú férfiember a közeledben aki elvállalná a szerelést, úgy én megcsinálom Neked tekintettel arra, hogy a gyengébbik nemhez tartozol.
Annyit még hozzá kell tegyek, hogyha cserére kerül a sor, akkor bizony az oldaltámaszból ki kell venni egy darabot, amit viszont én nem tudok hegesztő gép hiányában megcsinálni, és arról Neked kell majd gondoskodni.
Bizonyára lesz olyan valaki - akire szépen rámosolyogsz, és - aki talpat hegeszt az oldaltámasz aljára, hogy az ne süllyedjen el.
A rendelést felvettem, hozd a mintát, és készül a rózsaszín stander piros szívecskékkel