Tudomásom szerint apu kikerülte itt tőlünk 1km-re(nyagykőrösin, a Waberersnél) a hosszú kocsisort jobbról, és szemből bekanyarodtak elé, de már későn vette észre, és jött a tragédia. Most tolták be a műtőbe, mást nem tudni. Magánál van, csak el van kábítva. Majd holnap délután jelentkezem. Jóéjt mindenkinek.
Köszönjük a részvételeket.
Jézus!
Tisztára beszartunk! Pont most akartam írni neki, hogy holnap jön-e velünk...
Mi az, hogy ha magához tér? Esetleg műtötték?
. . . . . .
Nem is tudok mit írni, úgy le vagyunk döbbenve! Mindenesetre jobbulást és mielőbb i gyógyulást kivánunk neki! (Keresztapa, siess meggyógyulni! ) És sokszor pusziljuk!
Nyagyon szépen köszönjük az eggyüttérzést. Átadom neki, mihelyt magáhoztér. Holnap már tudjátok szerintem telefonon hívni, mert bevisszük neki a telcsijét. Majd hamarosan jelentkezünk...
Helboy!
Kérlek tolmácsold jókívánságaimat apudnak, de most nem merészkednék fel a nagyfaluba még......így nem tudom meglátogatni, pedig biztos jókedvre derülne a "hajcsattok" láttán:-)
Szóval kívánom neki a hamar gyógyulást és 100%-os felépülést!
Ehh szóval miatta volt az eső? Erre én áztam meg... MEgint tiszta dzsuva a motor.... Lassan minden szombaton a pénteki eső miatti mocskot vakarom róla... Bezzeg míg sütött a nap hétfőtöl csütörtökig, nem tudtam motorozni
Sziasztok, rossz hírem van.
Édesapám(Erik) balesetett szenvedett ma délután. Nyílt bokatöréssel a Merényi kórházban van. Pillananyilag többet nem tudunk, majd lassan jelentkezünk.
Itt van pár kép a balesetről:
Felfelé a 6-oson olyan eső volt hogy a kocsival 55 volt a végsebesség:-)))))
Felértünk...minden ok......
átvettem a gépet......1km-rel!
Hazafelé irány Batta - anyámhoz, ahol átvettem tőle a GSF-es általam terezett tankpadot (oda küldetek mindent hogy az asszony ne anyázon:-))))
Felmentem az asszonysághoz, aki épp apóshoz ment át.......VIGYORGOT! Azt hiszem rosszul láttam?
A válasza: NA EZ MÁR MOTOR
A nagylányom: "APA mikor megyünk motorozni?"
Azt hazafelé nem játszottam a szar 6-oson hanem vettem egy jegyet és irány az M6......
Épp beérek Adonyba mikor leszakadóban az ég megint:-))))))))))a tankon lett is kb 20 vízcsepp:-))))
Be a garázsba....és SZAKAD:-))))))
Szóval nem áztam el:-) és rögtön 62km-er bele is gurult a Banditába:-)
A szándékom nagyon komoly, a buxám pedig nagyon vékony.
De komolyan: tudod, milyen nyomott áron vesznek be! (motorra gondolok ) A piac alat legalább 100 ropival. Ráadásul - a helyzetemet ismerve - nem is újat akarok. Inkább 1-2 évesben gondolkodom, mert az már 4-5százzal olcsóbb.
Remélem mielőbb felépül, és tovább húzza a majd a gázt.