Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szomorú....
Remélem mielőbb felépül, és tovább húzza a majd a gázt.
Tudomásom szerint apu kikerülte itt tőlünk 1km-re(nyagykőrösin, a Waberersnél) a hosszú kocsisort jobbról, és szemből bekanyarodtak elé, de már későn vette észre, és jött a tragédia. Most tolták be a műtőbe, mást nem tudni. Magánál van, csak el van kábítva. Majd holnap délután jelentkezem. Jóéjt mindenkinek.
Köszönjük a részvételeket.
Természetesen percről-percre tájékoztatást kérünk, amit lehet, mindent írj meg!
Jézus!
Tisztára beszartunk! Pont most akartam írni neki, hogy holnap jön-e velünk...
Mi az, hogy ha magához tér? Esetleg műtötték?
. . . . . .
Nem is tudok mit írni, úgy le vagyunk döbbenve! Mindenesetre jobbulást és mielőbb i gyógyulást kivánunk neki! (Keresztapa, siess meggyógyulni! ) És sokszor pusziljuk!

Dorina és esSO
Lehet tudni hogy mi történt?
Nyagyon szépen köszönjük az eggyüttérzést. Átadom neki, mihelyt magáhoztér. Holnap már tudjátok szerintem telefonon hívni, mert bevisszük neki a telcsijét. Majd hamarosan jelentkezünk...
jobbulást
Mielöbbi gyógyulást!
Hogy az a:-(((((((((((((((

Helboy!
Kérlek tolmácsold jókívánságaimat apudnak, de most nem merészkednék fel a nagyfaluba még......így nem tudom meglátogatni, pedig biztos jókedvre derülne a "hajcsattok" láttán:-)

Szóval kívánom neki a hamar gyógyulást és 100%-os felépülést!
Édesapádnak mielöbbi gyógyulást!
Ehh szóval miatta volt az eső? Erre én áztam meg... MEgint tiszta dzsuva a motor.... Lassan minden szombaton a pénteki eső miatti mocskot vakarom róla... Bezzeg míg sütött a nap hétfőtöl csütörtökig, nem tudtam motorozni
Gratula az új motorhoz!

És még sokkal sokkal több balesetmentes, és élményekben gazdak km-t vele, mint a Gs-el!
Sziasztok, rossz hírem van.
Édesapám(Erik) balesetett szenvedett ma délután. Nyílt bokatöréssel a Merényi kórházban van. Pillananyilag többet nem tudunk, majd lassan jelentkezünk.
Itt van pár kép a balesetről:
Ennyiért nekem még beleférne egy uj uj uj akciós Gs500F az 1000-es melett
Bezony! Ráadásul egy 1,7-es gépért!

De aki ilyet akar, az fizessen!
2,5 milcsi egy gépért

Itt nálunk meg hesszelem a csillagokat!

Blue!
És a 2965db csekket is megkaotad?
Ezt nem értem, ha Blue motorozik egyből esik az eső . . .
Pedig ez már vizhűtéses minek a + viz
No azért rengeteg km-t lehetőleg esőmentesen . .
MEGABRUTÁL.....nekem legalábbis az, hiszen menne mint az állat - és a pályán is ésszel kelett lenem hogy 6000 fölé ne menjen

Amugy váltóügyileg FULL GS......
5000-nél 94
6000- nél 114

A GS-en lévő digi órám is ennyit mutatót.......
Hát nem:-((((
Megyek BUSSAL dolgozóba......
reggel haza azt majd megyek vezetni (persze nem buszozok:-))))

6-oson?
Nem....ott szar az út és az érdi körforgalomnál is becsúszott picit a guma......
az eladók KIEMELTÉK hogy 100-150-km-ig ÓVATOSAN!

Az első 10km volt a "durva".....utána azért már szokik az ember......
és milyen a gép így elsőre?
GARTULÁLOK TESÓ!
Akkor ma nem is vele alszol a szobában? Vagy vele, de a sufniban!
A 6-oson féltél a rendőröktől, mi?
Hali:-)
Akit érdekelne a főáruló sorsa:-))))

Felfelé a 6-oson olyan eső volt hogy a kocsival 55 volt a végsebesség:-)))))

Felértünk...minden ok......
átvettem a gépet......1km-rel!

Hazafelé irány Batta - anyámhoz, ahol átvettem tőle a GSF-es általam terezett tankpadot (oda küldetek mindent hogy az asszony ne anyázon:-))))

Felmentem az asszonysághoz, aki épp apóshoz ment át.......VIGYORGOT! Azt hiszem rosszul láttam?
A válasza: NA EZ MÁR MOTOR

A nagylányom: "APA mikor megyünk motorozni?"

Azt hazafelé nem játszottam a szar 6-oson hanem vettem egy jegyet és irány az M6......
Épp beérek Adonyba mikor leszakadóban az ég megint:-))))))))))a tankon lett is kb 20 vízcsepp:-))))

Be a garázsba....és SZAKAD:-))))))

Szóval nem áztam el:-) és rögtön 62km-er bele is gurult a Banditába:-)

A tankpad cuzzame 3645ft volt (postával együtt)
A szándékom nagyon komoly, a buxám pedig nagyon vékony.
De komolyan: tudod, milyen nyomott áron vesznek be! (motorra gondolok ) A piac alat legalább 100 ropival. Ráadásul - a helyzetemet ismerve - nem is újat akarok. Inkább 1-2 évesben gondolkodom, mert az már 4-5százzal olcsóbb.