De komolyan jobb is:-)))
A hülyét kapnám ha már a garage-ba állna a bandita ÉN meg csak nézegethetem...........
Már számolom a napokat - és drukkolok hog ylegalább a vizsgákon ne esen az eső - és nehogy a vizsgabiztos azt mondja: "halasszuk el".........
Ha minden OK akkor a jövő hét pénteken (hisz most már hétvő van) mehetek vele, hiszen a papir elég lesz nekem (az oktató is ezt mondta........azért elég mert már van kategóriás vizsgám és vezetem 2 évet..........vagyis más nem kell)
Csak ugye az a hétvége storno kapásból:-((((( hiszen szombat meló, délután babysiter.......vasárnap délután.........szóval csak utána hétfőn tudnék menni........
Akkor ugy fogsz járni, mint a Fábri: örülsz hogy nem fognak belátni! Asztán rájössz hogy te meg nem látsz ki
Akkor most locsolhatod rendszeeresen, vagy ha arra mész esik az eső
Most nem a seggén lesz bőrkeményedés, hanem a tenyerén!
Azé a kertészkedéssel óvatosan... nagyon jókat alszik utána az ember. Maci is volt ma a "Málnásban"... muszáj volt kertet rendezgetni. Jól el is pilledtem. Megyek, aztán úszok egy nagyot a kádban!
Nénynye pacijával mentem egy karikát még az MO kerülésen......ott kicsit viccesnek találtam
De rutinozni pont jó......hiszen nem száguldozol, és nem engedi hogy kapkodj
De ez tény hogy Gs után nem vennék:-)
A legszopatósabb?
Nekem ugye markolat fűtés volt fent, vagyis a markolat átmérője majd 1,5x-e az eredetinek.......
Ezeken meg ugye nincs........
20 perc múlva már minden bajom volt.....
(lehet hogy ezt már írtam...)
Ugye! Mit nekem hatósági tanácsadás:-)
A Nyolcas? Attól nem volt semmi félszem - az 5 éve is ment.....
Én a legeslő kőr legelső 3 bójájától tartottam, mert ott baszarintottam el anno......bár mentségemre szolgáljon hogy a vizsga előtti életemben 2 órát rutinpályáztam és előtt még motoron se ültem ......
Ez viszont csont nélkül ment......
A pálya tényleg jó! Néhol sajnos fent van a szél álltal behordott por, de a minősége ZSÍR!
Szóval AJÁNLOM mindenkinek a BUDIÁS iskolát! (és ugye még kedvezményt is kapsz ha a HOLLÓSNÁL veszel motort....
Ültem a sárgán is - és a sárgával fogok rutinozni is...
OK? Mint írtam valamiért kisebb ívben fordul, mint a kék - és ugye a 8-asnál ez nagy előny:-)
Mikor a 2 másik emberke mondta nem akartam elhinni, de TÉNY! Én is meglepődtem
Amugy a plexi... ha van szemüveged akkor nem kell! hiszen mi van ha nyitott a bukód?
No nekem ugye nem gond a szemcsi - hisz eleve KÖTELEZŐ - mivel benne van a jogsimba - csak soha nem használom, mert 2 óra múlva mindent láttok csak nem az utat:-))))
Vagy javult a láttásom, vagy romlott......bár ha romlott olna akkor nem tudnám elolvasni a szöveget se közel, se távol.....vagy-vagy:-)
De itt muszály lesz felvennem................
Főni! Milyen penge "vezetéstechnikai tréningen" vettél részt! Nem gyűlt meg a bajod a "nyolcassal"? Én első alkalommal k..va sokat szenvedtem vele, mire meg tudtam csinálni.
Azt viuszont meg kell jegyeznem, hogy nagyon jó kis rutinpálya. Ritka, hogy ilyen klasszul berendezett helyen oktatnak!
Mié" nem a sárga GS-t ülöd meg? Hű mardtál a Blue-hoz? Jah, és a vizsgán "TESSÉKLEHAJTANIAPLEXIT"!
Igaz, hogy nem volt hosszútávú a túra, de még így is 100× annyit mentünk, mint Te!
Különben meg: papírkutya vagy, mert 10 fok alatt nem motoroztál velünk.
És amikor Te elmész Adonyból Gárdonyba?
Reggel nem esett, robogóval mentem. Napközben szakadt, bennt kérdezik (kárörömmel) El fogsz ázni? Fél 2 előtt pesten elállt! Holnap lesz az UTOLSÓ NYÁRI szombat idén szeptemberben!
Motorra fel!
Valszeg Vácnál, ahol a múltkor elváltunk, de ha előbb érünk oda, akkor elétek megyünk a 2/A-n!
Tehát talihely: a 2/A-ról lejőve, Szendehely felé az első dombon van egy parkoló... OTT! Kb. 10kor!
Én dolgozok:-)
Jelenleg reggel 6-ig:-)
De komolyan jobb is:-)))
A hülyét kapnám ha már a garage-ba állna a bandita ÉN meg csak nézegethetem...........
Már számolom a napokat - és drukkolok hog ylegalább a vizsgákon ne esen az eső - és nehogy a vizsgabiztos azt mondja: "halasszuk el".........
Ha minden OK akkor a jövő hét pénteken (hisz most már hétvő van) mehetek vele, hiszen a papir elég lesz nekem (az oktató is ezt mondta........azért elég mert már van kategóriás vizsgám és vezetem 2 évet..........vagyis más nem kell)
Csak ugye az a hétvége storno kapásból:-((((( hiszen szombat meló, délután babysiter.......vasárnap délután.........szóval csak utána hétfőn tudnék menni........