Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jójó, de a méhecske maximum kétszínű lehet, mert annál több színt nem vállalok!
És ige, apától kaptam a motort MErthát az ösztöndíjam kicsit kevés rá
Anyád

ez kemény!

Figyeljétek majd a csávót! Épp lehúzza a fejét mikor elszáll felette 200kg

http://www.sportmotor.hu/motor...
Persze hiszen a LEGJOBB kezdőmotor!
Ez a legtöbb helyen így is szerepel.

Én viszont azt nem értem ebbe, hogy akivel eddig dumáltam "külsős" az mindegyik elámult hogy hogyan MERTEM külföldre is elmenni vele.............
Ebben a nemértés? Anno Jawa-jakl, ETZ-kel mentek a Bulgár tengerpartra emberek! Nem egy 500-as, 4ütem, 2 hengeres erőgéppel.....

De olvastam a simson oldalon, hogy Pl pár bevállalós kiscsávó Simóvaé jár/járt ki Szlovákiába!
Igaz ami nekem egy laza túra az nekik 2-3 nap volt...
ÉS?

Szóval a motor az motor!Ha leáll akkor meg tök mindegy hogy simó vagy egy 2000-res nagy dög
Akkor késve, de a mai mottó legyen ez:

"Légy Önmagad, mindenki más már foglalt!"

Ennek szellemében ma levetem az összes álarcom!
Aham...

"Főnök: az a valaki, aki késik, amikor korán beérsz a munkába, és korán jön, amikor késel. " Ha már te elfelejetetted...

Erre is válaszolhatok? Blue-nak egyszerűen letört a sztender. Felhajtotta, aztán leesett. Nála csak meghegesztették a pecerájt.
Annyi csak a változtatás, hogy a végéből ki kell vágni egy darabot és újra felhegeszteni a "kis" talpát. Ügyes kezek meg tudják csinálni úgy, hogy festés után nem látszik semmi a műveletből.
HelóHeló!

Igen, így gondoltam én is, hogy a legrövidebb a gyári. De ha már egy kicsivel lejjebb kerül a segge, akkor már a sarkam is földön van, ezért gondoltam, h nem kell a legnagyobbal próbálkozni.
Z bírja a strapát! Szokott ő borulni, aztán mégsincs semmi baja.

Erik: Blue gépén miért változtattatok a sztenderen?
Na, akkor részvétem a robotoknak! Unatkozom, ezért azt gondoltam ki, hogy nyomok egy kis karikát a Bgyarmat-Letkés-Sturovó-Esztergom-Dobogókő és vissza vonalon.
Az én istenem legyen veletek!
Jó reggelt Nyusz!

Ha ülteni akarod a pacit, akkor a hosszabbak kellenek... ez pont fordítva működik. A fotón a legrövidebb a gyári méret. Minél hosszabb a kutyacsont, annál mélyebbre kerül a paci. A sztenderen meg gondolom azért kell módodítani, hogy meglegyen a megfelelő dőlése a mocinak, ha letámasztod az oldalára. Tehát érdemes kicsit kurtítani, mert nem jó, ha egy kicsi szellő fellöki Z-t.
Okoskodtam UFFFF!

Kellemes napja legyen a Prémesnek!
Na, te máslista.... Apu megvette a gépet.... na, most kiirigykedtem magam egy kicsit.

Lehet, h sárga sztender méhecskemintával kéne... Még kitalálom, jó?
Szió!

Nem nagyon szoktam mostanában, mert sok a munka, és msn mellett nem tudok megfelelően koncentrálni. Jól vagy?

Szia
Okés, köszi! Esetleg, ha van rá más vevő, akkor nyugodtan add el, mert nem tudom mikor lesz lehetőségem megint motorozni. (csuklóproblem) Amúgy a legkisebb méretű érdekelne, szerintem elég annyi eresztés. Avagy be kéne szereznem hosszú távra utast, mert akkor mindig teljesen leér a pacsker.

Mindenképen kell a sztenderen módosítni?

Erik: köszi a segícccséget!
Egyetlen megoldás:

Fogj egy papírt, írd rá: KOR

szerezz egy utolsó napjaiban járó terhes nőt, tedd rá a papírra, és várj!
Rosszul tudjátok!

Sem a KORÁN, sem a BIBLIA nem ELLIK, főleg nem SZÜL!
Erre szokták mondani: miért nem kisszéket csináltál inkább?!

De viccen kívül: Én már túl vagyok ezen, tehát tudom, miről beszélsz. Mert ez "édes" teher. Én már visszasírom azokat az időket!
A KORÁNELLÉS valóban halálos dolog. Őszinte részvétem Főni! Jól bírod a kiképzést...
Az ágyat nem találom lassan.............
a halálom a koránellés és az almúlt 3 hétben mindig ezt teszem......
PL ma?
5:50 ébresztő......
És lefekvés? Majd holnap 7:30 körül......hiszen ma babysiter vagyok, majd megyek éjszakára....
Nekem semmi gondom vele!

Ha elvan húzva a füóggöny, és nyitva van az ablak még innen a gép elől is müködik
Alapban van benne egy Settings és egy Térkép inditó progi (TÉRKÉP NINCS!)

És most?
Köszi!
Azérta GS-két előbb-utóbb mindenki kinövi.Talán ez az egyetlen hibája.
Hy !

Mi van ?otthon is eltévdesz ? (Még a szobámban is van GPS jel) vagy nem találod meg a szobádat enélkűl ?
Hy !

Mi van te is árulóleszel netán megfertőztek ?

Sok sikrert mihamarabb !
Szeva!

Nekem is ilyen pna-m van kb fél éve. Az lenne a kérdésem, hogy ha a startmenü/programokból indítod az igo-t, akkor megfelelő helyre kerülnek-e nálad az érintési pontok? Állítólag kell vmi progi ami beforgatja 90 fokkal.
A többi nálam is megy.(film, zene, stb)