Persze hiszen a LEGJOBB kezdőmotor!
Ez a legtöbb helyen így is szerepel.
Én viszont azt nem értem ebbe, hogy akivel eddig dumáltam "külsős" az mindegyik elámult hogy hogyan MERTEM külföldre is elmenni vele.............
Ebben a nemértés? Anno Jawa-jakl, ETZ-kel mentek a Bulgár tengerpartra emberek! Nem egy 500-as, 4ütem, 2 hengeres erőgéppel.....
De olvastam a simson oldalon, hogy Pl pár bevállalós kiscsávó Simóvaé jár/járt ki Szlovákiába!
Igaz ami nekem egy laza túra az nekik 2-3 nap volt...
ÉS?
Szóval a motor az motor!Ha leáll akkor meg tök mindegy hogy simó vagy egy 2000-res nagy dög
Erre is válaszolhatok? Blue-nak egyszerűen letört a sztender. Felhajtotta, aztán leesett. Nála csak meghegesztették a pecerájt.
Annyi csak a változtatás, hogy a végéből ki kell vágni egy darabot és újra felhegeszteni a "kis" talpát. Ügyes kezek meg tudják csinálni úgy, hogy festés után nem látszik semmi a műveletből.
Igen, így gondoltam én is, hogy a legrövidebb a gyári. De ha már egy kicsivel lejjebb kerül a segge, akkor már a sarkam is földön van, ezért gondoltam, h nem kell a legnagyobbal próbálkozni.
Z bírja a strapát! Szokott ő borulni, aztán mégsincs semmi baja.
Erik: Blue gépén miért változtattatok a sztenderen?
Na, akkor részvétem a robotoknak! Unatkozom, ezért azt gondoltam ki, hogy nyomok egy kis karikát a Bgyarmat-Letkés-Sturovó-Esztergom-Dobogókő és vissza vonalon.
Az én istenem legyen veletek!
Ha ülteni akarod a pacit, akkor a hosszabbak kellenek... ez pont fordítva működik. A fotón a legrövidebb a gyári méret. Minél hosszabb a kutyacsont, annál mélyebbre kerül a paci. A sztenderen meg gondolom azért kell módodítani, hogy meglegyen a megfelelő dőlése a mocinak, ha letámasztod az oldalára. Tehát érdemes kicsit kurtítani, mert nem jó, ha egy kicsi szellő fellöki Z-t.
Okoskodtam UFFFF!
Okés, köszi! Esetleg, ha van rá más vevő, akkor nyugodtan add el, mert nem tudom mikor lesz lehetőségem megint motorozni. (csuklóproblem) Amúgy a legkisebb méretű érdekelne, szerintem elég annyi eresztés. Avagy be kéne szereznem hosszú távra utast, mert akkor mindig teljesen leér a pacsker.
Az ágyat nem találom lassan.............
a halálom a koránellés és az almúlt 3 hétben mindig ezt teszem......
PL ma?
5:50 ébresztő......
És lefekvés? Majd holnap 7:30 körül......hiszen ma babysiter vagyok, majd megyek éjszakára....
Nekem is ilyen pna-m van kb fél éve. Az lenne a kérdésem, hogy ha a startmenü/programokból indítod az igo-t, akkor megfelelő helyre kerülnek-e nálad az érintési pontok? Állítólag kell vmi progi ami beforgatja 90 fokkal.
A többi nálam is megy.(film, zene, stb)
És ige, apától kaptam a motort MErthát az ösztöndíjam kicsit kevés rá