Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No, Népek... visszautalva a reggelre. Ma egész nap én voltam a bogár... Megyek is haza füvet nyírni... kipucerálom az agyam. Okosabb nem leszek tőle, de nyugodtabb mindenképp!
Dehiszen ez az auto nem is piros! .
Dorcsi!

Nagggyon helyes gondolkozás! Fertőzd már meg a nagy SZÍNES (fenetuggyamámilyen) Főnököt, és akkor neki is muszáj lesz cserélni a műszakot! Persze nem feltétlen kell cseppferőzni... esSO sem nézné egyenes szemmel...
Szóval, emberek az ifjú hölgy példája követendő! Oszt irány az Őrség!
Ez nagyon jó!
Végre egy igaz magyar ember!
Én akkor nagyon-nagyon-nagyon beteg leszek, úgy érzem! Inkább moccozzunk, mint itt rohadjak a suliban...

Mindenki!

legalja.hu
Hümm. És valóban. október 20-án lesz ledolgozva a 22-e, és október 27-én a november 2.

Akkor, lehet módosítás, attól függően, hogy jön-e más, vagy csak mi, és kinek hogyan jó. Nekem, meg Teddynek is spec okés a szombat-vas-hétfő dátumilag, nem melózunk.
Jól tudod!
Ha jól tudom 20-a munkanap (22-e helyett).
gyengébbek kedvéért:

október 20 szombat
október 21 vasárnap
október 22 hétfő munkaszüneti nap
október 23 kedd munkaszüneti nap
Télleg... ez eszembe sem jutott!

Valóban szép a reggel... már fel is ébredtem. Eddig "csíkszemű" voltam!
kűggy mailt neki!

Amúgy cép reggelt!
RATESSZAL mi a helyzet. Százezer éve nem hallottunk felőle! MZ/X jelentkezzzzzzzzz!
Meg még valami:

"Soha ne sértsünk meg valakit a stílussal, amikor ugyanezt a tartalommal is megtehetjük. "
Találtam én is egy okosságot:

"Néha te vagy a szélvédő.
Időnként pedig te vagy a bogár."
Ja, meg még valami. Mivel hosszú a táv, ezért 3 napos, 2 éjszakás a projekt: szo-vas-hétfő. ha nem mondtuk volna eddig esetleg...

Remélem jöttök páran.
Szia!

Jól mondja MedveKoma, hogy érdekelne engem az egyik darab. Legalább leérne teljesen a lábam. Mekkora meló ezt kicserélni?

miért csináltattál 3 méretet?

üdv.
Számomra érdektelen a dolog - nekem inkább emelni kéne - de tényleg volt itt vkinek ilyen problémája. Sajnos, már nem emlékszem konkrétan, kinek. Én akkor pont a házilagos elkészítést javasoltam, a gyári árat elkerülendő. Sztem, ha vársz picit, előbb-utóbb jelentkezni fog az illetékes!Csak ne légy türelmetlen. Esetleg pár nap múlva dobd fel ismét, hátha az illetékes nem jár addig erre, és vissza sem olvas.
Már annyira fix az a hétvégi túrácska, hogy az időjárás szólhat csak bele. Meg a döglődő nyúlmancs, de ez egy aprócska részletkérdés.

A progi nem fog nagyban változni a tavasszal tervezettől:

Herendi minimanufaktúra, Balatonmagyaród tájvédelmi körzetben séta, Jeli Arborétum, szerek megnézése, gurulááááááás. Csodálatos őszi időt rendeltem, Koma eljárja az esőmentesítő medvetáncát, és minden szuper lesz.

linkek:

www.museum.herend.hu

www.balatonmagyarod.hu

www.orseg.extra.hu

http://www.fn.hu/cikk/00140000...

http://onp.nemzetipark.gov.hu/

Mi megyünk, ha nem esik eső/hó/jég. Aki akar csatlakozik, szálláshelyeket keresünk, de nem foglalunk senkinek sem, nehogy utána nekünk legyen kellemetlen, ha vki lemondja. Azért akit érdekel, az szólhat, h van kedve jönni.

Szerintem Nyuszi érdeklődhet valamelyik iránt. Sőt, a múltkor volt még valaki, aki keresett hasonló cuccot. Szerintem hamar el tudod majd passzolni.
Hát, tudod, gyűjtöm őket, mint a tófeákat! Már van jópár darab!

Érted nem kár? megkérdezheted erről a környezeted véleményét is?
Sziasztok !

Nem tudom, hogy közületek vki küzd-e olyan problémával, hogy nem ér le rendesen a lába a mociról.

A feleségem alacsony, ezért másfél éve le kellett ültetni a mocit. Eredeti magasság 810 mm volt, most 695.

A problémát úgy oldottam meg, hogy készíttettem egy sorozat un. kutyacsontot, és kicseréltem az alkatrészt.

A fényképen -amit megpróbálok ide beaplikálni- az alul látható kutyacsont volt a gépben gyárilag, a fölötte lévők sorrendben kb. 4,5-6-7,5 cm-es ültetést eredményeznek csere esetén.

Nekem feleslegessé váltak ezek az alkatrészek, ezért akit érdekel darabját - olcsón - 5.000 Ft-ért oda tudom adni. Gyárilag is létezik ilyen cucc, de azt 20.000 Ft- alatt nem lehet megkapni.
Jó reggelt!

Mára is egy "lopott" gondolat:

"Az egyetlen jó műanyag a Földön a nylonharisnya!"

Ennek szellemében teljen mindenki napja... ki hordja azé", ki nézi azé", ki leveszi azé"!

Kellemes napotok legyen Népek!
hehe. Sajna én is csak szeretnék nyakkendős lenni!

A mai bölcselet:

A világon valami vagy Sör, vagy Sörnyitó!

vagy:

Falusi plébános a hívekhez:

- Kedves híveim, van egy jó és egy rossz hírem.
A jó hír, hogy megvan a pénz a templom felújítására.
A rossz hír, hogy még a ti zsebetekben.