Sajna érzem h szorul a motorosok nyakán az Ősz, és Tél bácsi atomizmos kezeinek szorítása. Minthogy ezellen nem sok mindent tehetünk, előzzünk. Szal a köv pár hétvégémet erre áldoznám!
ugye minthogy nyáron vettem a mocit, és már akkor (után) sem volt pénzem, vettem egy nyári, de protektoros kesztyűt a Kelo-nál. Ma arra jártam és vettem 1 (cordura, téli, kézfejen protektor, markolatnál bőr) kesztyűt 7e pénzért. Sajna a weboldalukon nincs fennt, és már nem minden méretben van, de elsőre nekem megint jó vételnek tűnik.
Elvileg lehet hogy sok mindenki cserélne, de mivel mindenki ugy gondolkodik mint te, igy senkinek se jó hogy nem lehet cserélni, mert szóba se lehet hozni.
Ez olyan mint a cserekereskedelem: a portóiak ülhetnének a borukon, az angolok meg s szövetjükön, csere esetén mindenk jól járhat.
Én nem tudok neked túrát szervezni:
1-nem érsz rá sosem, hol meló, hol bébiszisztersz
2-nem tudok netezni, ergó nem tudom az itinert megcsinálni
3-igaza van Beardnak:minek görcsöljek?
4-hogy nézne ki, hogy én vagyok a túravezető, és te mész elől?
1., nem mindig:-)
2., CSOMAGOK:-)! Vagyis ne várja azt senki hogy a tükröt is nézem:-)
3., Mikor Tompi ment elől akkor épp KANYAR HEGYEK voltak, vagyis nem hiszem hogy a csapat 70%-a nem maradt volna le.......Amugy Én mentem Tompi mögött és jópárszor odalépet neki....és azért maradt le, mert látta hogy Én is lemaradok.....meg Ti is:-)
4., Ha odajön hozzám BÁRKI, akkor oda megyünk amit ajánl! Ezzel eddig Te éltél! Így mentünk be a Templomhoz is Nagybörzsönynél - szóval csitt legyen!
5., Nem érzem a tömjént, csak a lábszagot:-)
6., Ez nem feláldozás hiszen én vagyok a marha hogy felvállalom a túravezetést:-) w
7., más nem hülye - csak nem bevállalos......hisz azért nézd meg hogy pl az AKMT életében hány túra volt nélkülem NAGY létszámban...... ennek oka egyszerű! Más nem akar szervezni.....csak eljönni.
Ezt eddig CSAK BEARD mondta meg a pofámba:
"azért megyek veled mert nem kell semivel foglalkoznom! Le van zsírozva minden.....vagyis nekem csak motorozni kell, meg fizetni a számlákat"
S hogy mi lenne?
Majd meglátod:-)))))) Ahogy tervezel egy túrát - meg fogod láttni:-))))
VIGYOROGNI fogok a sor végén:-)
Itt a lehetőség! Nyomathatod az on-board felvételeket a csapatról, hátulról!
2007. 42. hetének végén irány az ŐRSÉG! Hosszú hétvége, három napos túra a terv. Valószínű szombat reggeli indulással (október 20.) és hétfői érkezéssel (október 22.). Természetesen várható jó idő esetén. A részletek e hét végéig napvilágot látnak! Az éjszakai szálláshelyek meg lesznek nevezve, de mindenki magának foglal. Ez bizti. Szóval, akit érdekel, az figyelje, amikor új "találmányok" lesznek az ügyben. Folyamatosan tájékoztatom a Népeket, s a végén összefoglalólag felteszem a komplett tervet. Aki ismeri az időjárás-felelőst, az SEGÍÍÍÍÍÍTSEN pls! ;-)
Nos, mint a csapat megmondóembere , tátott szájjal olvastam az általad leírtakat. Nyugodtan elmehetsz miniszterelnöknek, v cuslágolni ezzel a hatalmas dumáddal! Hogy miért? Lássuk:
1.Lassab gépek...... Hidd el, ezt más is fel tudja fogni!
2. ua. Emlékezve a BBT2-re: ha Te mentél elől, nyomtad a magad tempóját, b...tál rá, ki hogy bírja! V ki hol marad el! Nem is láttál a tükrödben a csomagoktól. Érdekes módon, mikor Tompi ment elől, sose szakadt szét a sor. Következő példa. A Csitári forrásoknál is ugye nem az volt, hogy menj előre te majom, mert itt laksz a környéken, tehát ismered!Neeem! Blue főni a gps-ével bedzsal a susnyásba!És viszi a többit is!
És mielőtt félreérted! Nem kikezdeni akarlak, csak bántja az orrom a tömjénszag! Mert miről is van szó? Szegény Blue-nak fel kell áldoznia magát, és vezetnie a sort!(mert más ugye hülye hozzá )
De ezt mindenki elfogadja, nincs ezzel semmi probléma! Te vagy a főnök, Te mész elől!
Tényleg nem tudom, mi lenne veled, ha egyszer nem mehetnél elől!
B. Devil!
Most még jobban vissza kell fognod magadat mert még sokan nem cserélték le a mocijukat, tehát a tempo marad, csak te leszel gyorsabb, ugyan azzal a csuklómozdulattal.
de ugye ez a "megszorítás" csak a nyakkendős munkahelyeket érinti:-)
Nekem nem lesz 4 napos pihi....de utána nem is lesz megtoldott hetem:-)))
jövőre nyáron, nem triál motorral, de jönnék. szóljatok
SZÓLJATOK, JÖVÖK!
Más:
E hétvége?
Mi van apa! nagyon belejöttél! /örülök neki
ugye minthogy nyáron vettem a mocit, és már akkor (után) sem volt pénzem, vettem egy nyári, de protektoros kesztyűt a Kelo-nál. Ma arra jártam és vettem 1 (cordura, téli, kézfejen protektor, markolatnál bőr) kesztyűt 7e pénzért. Sajna a weboldalukon nincs fennt, és már nem minden méretben van, de elsőre nekem megint jó vételnek tűnik.
csak úgy (nincs érdekeltségem)
Ugye írtam h a 27-28-ás hétvége (általában) csak 1 napos!
A 20-22 pedig egy 4naposnak a fele. ÉN JÖVÖK!
Teddy: Sztem fogjatok össze Nyuszival (ha kell az itthoni netről segítek), szervezzetek, menjetek elöl, és EL FOGJA CSERÉLNI! A sorvégi pozíció miatt!
Más:
E hétvége?
Ez olyan mint a cserekereskedelem: a portóiak ülhetnének a borukon, az angolok meg s szövetjükön, csere esetén mindenk jól járhat.
Egyébként az én épségemért csak ne aggódj, értem nem kár, a motoromra meg vigyázom jobban, mint magamra hidd el
lükenyúl
1-nem érsz rá sosem, hol meló, hol bébiszisztersz
2-nem tudok netezni, ergó nem tudom az itinert megcsinálni
3-igaza van Beardnak:minek görcsöljek?
4-hogy nézne ki, hogy én vagyok a túravezető, és te mész elől?
1., Ha Én kérek szívességet akkor ugye tartozom is......
2., ha tőlem kérnek akkor ugye feltételezem, hogy ugyan ez a hozáállás a másik részéről is
Azt egyszer tőlem kértek csak mikor nem kellett volna akkor már húzták a szájukat.........
Szóvel az elmúlt 10 évben nem cseréltem és nem is fogok
Sejtem a választ, de nem lenne rossz, ha menne.
Mint írtam nekem a kövi hét CSAK a jó........
És a szomorú? Én is arra tervezem a gurigát............
Az októberem:
6-7 = vezetés, reggel
13-14 = r-d
20-21 = d-é
27-28 = sz-sz
november:
3-4 = d-é
10-11 = sz - r
17-18 = r-d
24-25 = d-é
Vagyis a következő 2 hónapban a szabad hétvégém LEREDUKÁLÓDIK az október 27-28-ra....és utána meg ugye már hova mész? Max tönkre.....
1., nem mindig:-)
2., CSOMAGOK:-)! Vagyis ne várja azt senki hogy a tükröt is nézem:-)
3., Mikor Tompi ment elől akkor épp KANYAR HEGYEK voltak, vagyis nem hiszem hogy a csapat 70%-a nem maradt volna le.......Amugy Én mentem Tompi mögött és jópárszor odalépet neki....és azért maradt le, mert látta hogy Én is lemaradok.....meg Ti is:-)
4., Ha odajön hozzám BÁRKI, akkor oda megyünk amit ajánl! Ezzel eddig Te éltél! Így mentünk be a Templomhoz is Nagybörzsönynél - szóval csitt legyen!
5., Nem érzem a tömjént, csak a lábszagot:-)
6., Ez nem feláldozás hiszen én vagyok a marha hogy felvállalom a túravezetést:-) w
7., más nem hülye - csak nem bevállalos......hisz azért nézd meg hogy pl az AKMT életében hány túra volt nélkülem NAGY létszámban...... ennek oka egyszerű! Más nem akar szervezni.....csak eljönni.
Ezt eddig CSAK BEARD mondta meg a pofámba:
"azért megyek veled mert nem kell semivel foglalkoznom! Le van zsírozva minden.....vagyis nekem csak motorozni kell, meg fizetni a számlákat"
S hogy mi lenne?
Majd meglátod:-)))))) Ahogy tervezel egy túrát - meg fogod láttni:-))))
VIGYOROGNI fogok a sor végén:-)
Itt a lehetőség! Nyomathatod az on-board felvételeket a csapatról, hátulról!
2007. 42. hetének végén irány az ŐRSÉG! Hosszú hétvége, három napos túra a terv. Valószínű szombat reggeli indulással (október 20.) és hétfői érkezéssel (október 22.). Természetesen várható jó idő esetén. A részletek e hét végéig napvilágot látnak! Az éjszakai szálláshelyek meg lesznek nevezve, de mindenki magának foglal. Ez bizti. Szóval, akit érdekel, az figyelje, amikor új "találmányok" lesznek az ügyben. Folyamatosan tájékoztatom a Népeket, s a végén összefoglalólag felteszem a komplett tervet. Aki ismeri az időjárás-felelőst, az SEGÍÍÍÍÍÍTSEN pls! ;-)
Nos, mint a csapat megmondóembere , tátott szájjal olvastam az általad leírtakat. Nyugodtan elmehetsz miniszterelnöknek, v cuslágolni ezzel a hatalmas dumáddal! Hogy miért? Lássuk:
1.Lassab gépek...... Hidd el, ezt más is fel tudja fogni!
2. ua. Emlékezve a BBT2-re: ha Te mentél elől, nyomtad a magad tempóját, b...tál rá, ki hogy bírja! V ki hol marad el! Nem is láttál a tükrödben a csomagoktól. Érdekes módon, mikor Tompi ment elől, sose szakadt szét a sor. Következő példa. A Csitári forrásoknál is ugye nem az volt, hogy menj előre te majom, mert itt laksz a környéken, tehát ismered!Neeem! Blue főni a gps-ével bedzsal a susnyásba!És viszi a többit is!
És mielőtt félreérted! Nem kikezdeni akarlak, csak bántja az orrom a tömjénszag! Mert miről is van szó? Szegény Blue-nak fel kell áldoznia magát, és vezetnie a sort!(mert más ugye hülye hozzá )
De ezt mindenki elfogadja, nincs ezzel semmi probléma! Te vagy a főnök, Te mész elől!
Tényleg nem tudom, mi lenne veled, ha egyszer nem mehetnél elől!
Akinek kell szóljon, mert 7 nap múlva lejár
Az ára?
Nőktől egy puszi, férfiaktól egy pacsi:-)
AMARGO 13750
Esztergom 12500
De tényleg szervezhetne valaki egy túrát - és Én lennék az utolsó! VÉGRE a sorban
Bár ha valaki most belök egy 15.000-rest akkor ugye már nem éri meg nekem Esztergomba menni, hisz oda-vissza elmegy a nyereség benzinre
Most még jobban vissza kell fognod magadat mert még sokan nem cserélték le a mocijukat, tehát a tempo marad, csak te leszel gyorsabb, ugyan azzal a csuklómozdulattal.