de így belegondolva akkor is NAGYON jó áron adom:-))))
Hiszen a 700-ból vedd le a 3 dobozt, a konzol alapanyag árát, a GPS-st, a tartót.......ez kapásból egy 80 ropi.....tehát ha valaki nem kérné a fejidomot se akkor alapárban a Gs simán olyan 550-be állna meg - annyiért meg vegyen bárki 2004-es pacit:-)
OK, csak ugye nekem ez az egyetlen közlekedési eszköz NAGY távlatban......
Vagyis minden esetre marad a BUSMAN......hisz a 6-osra egy MINT-tel menj ki Te ha akarsz, de Én biztos nem fogok.
A GS-sel is leakarnak tolni, nem egy 50 végsebességü kis zümögővel, ami kisebb mint Én....
De ugye higadt csávó vagyok, szóval ha elmegy elmegy, ha nem akkor meg legalább nem kell még buszoznom:-)
Hát ez szuper,ki ne hagyd ki ezt a botot.Má bocsi de mindig elfelejted hogy van robogód is, pár 10km-re azért simán el lehet menni vele. Tavaly a Balcsirol 185km-t jöttem és mivel bejáratos volt nem mertem 50 felett menni.-mondjuk időm az volt és legalább annyira élveztem mint a nagymotort- egész máshogy láttam avilágot.,
A jogsi meg nem gond, akkor is megcsinálhatod ha megvan az uj mocid, sőt a sajáttal jóval olcsobb. Azt a pár utacskát meg bevállalhatod, ki tudod magyarázni.
És lám csodát holnap lehet hogy elmegy a gépezet?
Legalábbis kaptam egy ilyen mailt, hogy holnap reggel itt a leendő Gs tulaj a 700 ropival.
Azt jött a NAGY gondom:-)
Ha elviszi mit vegyek? és ráadásul hol? és mikor......... a gond csőstül jön mi?
És a FŐŐŐŐŐŐŐŐ probléma, bent állhat a garázsba hisz nincs jogsim:-(
Szóval úgy döntöttem, hogy holnap ha elviszik a gépet - ha nem akkor is megyek jelentkezni a suliba és várhatóan 2-3 héten belül már NAGY "A"-s vagyok......és utána már nem lesz gondom ha bármikor motort akarok cserélni:-)
Már fel is hivtam az oktatót és 1 kép, jogsi, és 33.000ft-al holnap mehetek a suliba jelentkezni.
A cumi az ha reggel elmegy a gép:-) Mert akkor buszozhatok.........vagy valaki költsönadna nekem egy mocit 2-3 hétre?
Ó, és kíváncsian várom a beszámolót a pécsi útról! Hamarosan én is megyek arrafelé.
Remélem mindenki motorozik ebben a szép időben, csak én nyomom itthon az ágyat betegen!
Hbali, részvétem, jobbulást...
Hali... Hát én tuti ott fakadtam volna sírva... Erre nincs szó. Csak lehet egy nagyot nyelni, és magunkban tisztelettel meghajolni az ilyen kihaló félben lévő embertípus előtt...
IS is.......de főleg ugye most a GPS volt a lényeg
Állat videó lett:-) csak ma már nem állok neki.....
Felmentünk a Simló hegy tetejére......a várromhoz.....visszafelé már kameráztam......
Nem akarok hülyeséget írni, de legalább 40%-os a lejtő:-))))
Elbandit - a kis rutintalan - meg is ijedt, bár az tény hogy a Bandita kicsit nehezebb mint a GS....
BOSCH.....valami f@aszomtudjamilyen.....
Ez volt a legdrágább......7200ft......de a többire rá volt írva hogy MINIMUM 30Ah-s akkuhoz......(azok is 6000-rek voltak)
Hazajöttem elővettem az előző akkut.....rácsiptet.....bedug....
az 1.2.3.4.5.6-os mutató felugrott 2,5-re, majd 2 perc alatt lemászott 1,5-re....
A V mérőm meg 15.2-őt mutat....
Ami az édes?
Végre hallotam hogy picit pezseg az akku......
A cseptőltőnél soha nem volt pezsgés:-)
Szóval úgy néz ki hogy minden ok, csak épp az akku volt halott, hiszen cseptőltővel nem lehet feltölteni.........
JA!
Mivel 1,5-re csökkent igy nem tettem bele semmi izzót - mivel a töltön fent van a motor jelzés is (mellette az autó, csónak)
előkerültem!
eltűntem 1 hétre, végigjártam 18 megyeszékhelyet, vezettem 1,7eKm-t, 4-szer nem a saját ágyamban aludtam, végigittam az ország összes tájjelegű alkoholos italát. KÉT KERÉKRE VÁGYOK!
Nagyjából visszaolvastam.
Üdv Nyuszi!
A zország tele van b***ó autóssal! de láttam ma olyat akit végre megsz***tak. M5 bevezető a hungáriánál. én már 10 perce araszolok a belső sávban (mert ismerem, és balra akarok lemenni), a jobb sáv megy (persze tele pofátlanokkal, akik az utolsó percben bepofátlankodnak). A lámpa előtt 3 m-el bal oldalról ledarált oktávia, mögötte 25 tonna, ordítanak stb. ha jól sejtem a skodás be akart pofátlankodni balra de hát ott vol VMI! hehehe. ebbőll lett kb 2km-es dugó
A holnapi nap:
most olvasom h teljesen megváltozott a felvonulás (bocs egy hete nem vagyok netközelben). Szóval 16-tól van az "elvonulás". Mikortól vagytok Vecsésen? Ha egy "kupacban" akarunk lenni, nálam találkozhatunk (innen kb 500m). Ha este 6 körül megjelenek még ugye nem sok mindenről maradtam le? Beírok mindjárt a másik fórumba is.
pá
Hiszen a 700-ból vedd le a 3 dobozt, a konzol alapanyag árát, a GPS-st, a tartót.......ez kapásból egy 80 ropi.....tehát ha valaki nem kérné a fejidomot se akkor alapárban a Gs simán olyan 550-be állna meg - annyiért meg vegyen bárki 2004-es pacit:-)