Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blue
Gratulálok a cseréhez. Jó gyorsan ment. Ahhoz képest, hogy pár hónapja (1 éve) még bele se gondoltál. Ha jól emlékszem :)

Én tegnap vizsgáztam rutinból :) Viszont em tudom, hogy idén cserélek-e, hiszen akkor télen már fizetni kellen a törlesztőket a GS-en meg nincs hitel. Bár azt hiszem jövőre nem számítanák be olyan jól a gépet.
Most 800k-t adnának érte 25e km-mel 3 évesen, kis csúszás-sérüléssel

Más

Vasárnap voltam Slovákiában egy 500km-es körön. Nagyon állat volt. Ajánlom mindenkinek az utat. Zólyomig mentünk fel, utánna keletre Rozsnyó felé, aztán Ózdnál haza. A kanyarvadászoknak állat szerpentin, a nem kanyarvadászoknak, meg gyönyörű kilátás és állat szerpentin
A fiam is ideiglenessel járt 3 hétig, és csak 1500 pénz volt!
A fojtott csak emberben rossz- szerintem . .
Az enyém fojtatlan! Ne sértegess kérlek!
Ja vagy cserélhet egy folytott GS-essel, tura erejéig. Nyuszi a tied folytott?Persze majd bolond leszel odaadni azt a szép sárga zümit....
ha megmondod mit szeretnél lehet hogy tudunk okoskodni, nekünk nyomdánk van szitázunk is, magunk örömére csinálgatunk pólókat is, mint a képeim között a fekete pl..
Viszont ideiglenes josit lehet csináltatni az okmányirodában párezer forintért. Szóval, ha már megvannak a papírok, és el tudja indítani az új jogsi papírjait, egy füst alatt igényelhet ideiglenes fecnit is.
Jogilag megvan, formailag nincs
Ez régi vita tárgya.
Az úgy nem jó!
Hiába van meg a vizsga, jogsi még nincs meg. Elvehetik a még meg sem lévőt!
Okés, akkor beszélünk még Komával- a másik szervező -, hogy neki mi terve, programja, aztán kitalálunk egy időpontot. Addig beszélj Zsuzsival, meg a bébiszitterrel!

Blue légyszi informálj minket hogy ezután mi a neved Mert szerintem Blue nem lehetsz, pláne mert se nem iszol ,meg szomoru se vagy
Hát ha lehet akkor én is gratulálok a Bandikádhoz .
Azért nem értem miért fosol a jogsi miatt, ha meg van a rutin benne lesz a kiskönyvedbe,vagy lesz róla cetlid hogy levizsgáztál- azt már nem nehéz egy rendőrnek elmagyarázni. Ráadásul ha szolidan mész nem fognak veled kekeckedni- szerintem.
Köszi, így kényelmesebb!
Kedvünk lenne mindig ilyesmire, inkább a lehetőségek (főként az időbeliek) szűkösek. Messze van ugyan, de ált. előre kell terveznünk egy-két hónapra, ha min. két napra mennénk. (gyerekek, melós ügyelet, ilyesmi) Ezek a négy napos hétvégék viszont kínálják magukat!

Te Bleck/Blue!

Mihez kell gratulálni?
Tudtommal se motorod, se jogsid! Ehhez?
Ne keresd vissza. Mivel elég nagy a táv, ezért péntek szo-vas, vagy szo-vas van tervezve(bár 2 napra elég húzós lenne). Vagy a 2 négynapos ünnepből valahogy kihozzuk, majd meglátjuk, messze van az még. Erre volna kedvetek/lehetőségetek jönni ZsuzsAsszonypajtással?
Jóvan. Akkor legkésőbb november.
Az ősrégi őrségi karika több naposra van eredetileg tervezve, nem?
Majd visszaolvasgatok, kikeresem.

Mindenképpen nov közepéig le kell rendezni (dörzsi), tudod, túl sok a felesleges lóvém, aztán jönnek a csalái ünnepek, amiken illik ilyen különlegességeket szopogatni!
Vmikor októberben egy guriga.... Biztos tudunk egyeztetni időpontot, bár akkor már nagyban időjárásfüggő. amúgy még tervben van egy Őrségi karika is. Aki jön-jön, aki nem-nem alapon

BlekDevil:

Mikor lesz évadzáró? Tavaly október első hétvégéjén volt, ha jól csal a memóriám.
Most már csak, ha hazatoltad!
Akkor most jogsiig semmi "főnöki" szervezésű guriga (feketén)?
Feltétlenül! Valahogy megoldjuk még karácsony előt!

Ilyen szar site-t! Nincs itt egy moderátor? A huligánok így szabadon garázdálkodhatnak!
Bekaphatod:-)
Grat BLACK Devil!
Gs500Z után szabadon:-))))))

Na akor mostantól lehet GRATULÁLNI a FÖNÖKNEK:-))))))
Talpnyalóim körém:-)))))

Most hivotak a Hollóstól hogy bár nyögvenyelősen, de elfogadta a bankocska a papirt, így most már tutira lesz GSF BANDTITÁM:-))))))) (nem érték el a fönökömet)
Hogy mikor? Azt már nekem nem fontos, hiszen kb 4-5-6 hét múlva lesz csak meg a jogsim.....hiszen 2 hét alatt megcsinálom, de még Nénynye is valami 3 hetet várt rá....

Szóval resszkesetek:-)))))
Már készül az új website:-) (hajnal ótta itt cseszem a rezet, mert jött a front én meg csak forglódtam:-)))

AMUGY!
?egkérdeztem mennyi lenne a GSF póló SZÍNESBE!
4000ft-ot akarnak érte kérni....... elmehetnek a ....

Ja, nem is lenne jó, ha Koma megfertőzné az egész családot ezzel a betegséggel!
Jó, összehozzuk vmikor, mert nem akkora távolság gurigázni felétek, de csak akkor, ha meggyógyul a csuklóm. Vagy utasként felpofátlankodom vki mögé! (dörzsi)

Azért, ha spontán HKG erre jársz küldj füstjeleket!

Na, mondom én, hogy összekeverted a várakat!