Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Udv, mit szolnal holnap Soltvadkerten a tónál egy ebédhez?
elég jo kis olaj...lehet majd 1x svbe is kipróbálom...
apám gsrjében az volt utobbi pár alkalommal... semmi hiba nem volt...
12ezrenként csere...
jobb a gyujtáskép,jobb dinamika,jobb fogyasztás...
Ugyan az van nekem is 10w40 eneos city maxx
Gyertya csere mikor esedékes? Mitől lesz jobb az új gyertyákkal?
nem kellett volna még feltétlen cserélni,de ha már megvan,azzal csak jobb lett a vas..
vhol felirtam én,h mikor mit cseréltem a gépen,de nem találom azt a kis jegyzetfüzetet...
holnap megnézem apáméknál a régi motoros doksik között...
rendaes gyári szervizkönyvet vezettem a gs-sel is...
de most,h jobdban átgondoltam,szinte biztos,h eneos olajat raktam bele tavaly ... 10w40 citymax
Ami még nekem nem teljesen világos: már lehet tenni bele full szintetikus olajakat is, mert a váltóban ezek is használhatók? köszi
Láncot, lánckerekeket már cseréltünk, ránézésre egyáltalán nem voltak kopottak. Fékbetéteket is, a hátsó volt inkább cserés.
A szűrő biztosan a gyereknél van, majd holnap megkérdezem, már nem emlékszem hová tette. Köszi, olajat mindenképpen cserélünkk!
huh,már nem emléxem pontosan...de ha minden igaz eneos 10w40 vagy valvoline....
sanszosabb az eneos...jobb paraméterekkel birt...
olajszürő mann van benne,de adtam egy championt,az megvan még? vagyis csak olajat kell venned....
a champion szürő kiválo lesz bele.
24ezernél raktam bele uj levegöszürőt meg gyertyákat is...
most 30ezernél csak olajat meg olajszűrőt cserélj...
meg lassan esedékes lesz a lánc meg elsö betétek cseréje...még gyári van rajta...
Üdv,
Akibor, milyen motorolajat használtál a gépbe, lehet holnap megyek egy motoros boltba és beszerzem a majdani cseréhez? Köszi
Alszik az érdeklődésed
Az ilyen dizájn sisakokkal, és a személyre szabott kinézetű motorokkal is az a baj, hogy ami a megrendelőnek, megalkotónak plusz, az a potenciális vevők nagyjának inkább mínusz.

Szóval nem győztél meg, és igazából az eredeti sisak se jön be annyira, hogy felkeltse az érdeklődésemet.
Pedig óccó :)....rájöttem ,hogy 11 db bukót 1 db fejen hordani...kissé körülményes.
Ezüst alapon egy rémült agyrágó bogár akar kitörni a bukó hátsó felén...feltűnő....bizonyos helyeken uv zöldessárga....és graffitti/karikatúra stílusban van előadva..
Nem.
Givi HPSX-01....friss airbrush-al...egyszer volt csak a fejemen...már csak lakkozni kell....nagyon állat....
Kell????

nekem van egy 50év körüli trophy mz meg jawa350...
ahhoz meg a kiskőrösi illik...
Kiskőrösi.
Tessék, itt vannak az eredetiek a 70-es évekből

http://bigfatdonuts.blogspot.h...
Na jó de basszus ezek vén mint az a országút.
Az a CBR azért még messze van tőle...Ez a 70-es 80-as évek stílusához passzol szerintem.
Nekem van vintage,de sose vennem.
Az ilyet csak az értheti akinek van már valami vintage motorja...meg ilyen irányú hajlama.

Az SV650S-hez elég defektes dolog is lenne viselni.
atya ég...de ocsmány.....nekem 1általán nem tetszik...
Ahhoz túl csajos,pláne arany plexivel.
Sisak dohányosoknak....