Igen ingyenes. Azok akik szeretnének a vezetéstechnikán részt venni még van pár szabad hely. Természetesen minden motorost és nem motorost szívesen látunk. Eszmét cserélni, és közben is lesznek programok. Ez is felkerült már az oldalra. Tervek szerint a fórum is hamarosan beindul.
Ha valakinek van még kérdése akkor itt v az oldalon feltüntetett mail címen a stopmotoros@stopmotoros.hu tájékoztatom a részletekről.
A Hirtelen (H) eszembe jutott (K= Kigondolt) gurulási itiner (G) az alábbi:
Mivel nem éjszakás vagyok, hanem délutános, így a találkozó nem hajnalban lesz......
Szóval!
Vasárnap, 16-án találkozó az ÉRDI TESCÓ parkolóban 9-9:30 közt
Indulás 9:30-kor
Ez TUTI!
A többi, vagyis hogy merre megyünk, miket nézünk meg még talány......de benne lesz:
- Zsámbéki XIII.sz-i templomrom
- üvegtigris
- Shaoline Village
- Dobogókő, és Hápi által ajánlott zsíroskenyér
- A pilis kapuja (OFF-ROAD - igy egyénileg választható:-))
- Pilisszentkereszt, még egy rom
- Dág
- Bajna (kastély)
Kedves !
Jövő hét végén tudom fixálni, hogy mikor is megyek. Igyekszem a 28-ra koncentrálni! A túrabakancsot elővettem, mert ha netán eső lenne, akkor még mászkálni lehet nagyot a púpokon!
Meg is ragadom az alkalmat. Szállást kellene foglalni holnap. A terv az, hogy pénteken megyünk (valamikor kora délután indulás a Pestről), és vasárnap jövünk. Tehát, két éjaszkát lennénk ott. Valahol Pécs mellett szállásolnánk egy kis faluban. (Hosszúhetény a múltkor nagyon bejött). Esténként kis borozás, grillezés, füstölés...
Tudom, hogy a csapat jó része Nénynye lakásavatóján lesz, ám, ha valaki úgy gondolja előtte, vagy utána, az jöjjön-jöjjön!
Szóval, aki jönne, annak indítom a másolós listát (akirő tudok, azt most beírtam):
Az úgy nagyon jó lesz! Főleg, ha 28-ától!
Csak Rád vagyok/vagyunk mostanra hála-kapacitálva, ezért sem nagyon reklámoztam meg. (A hosszú hétvégés, fürdőzős, pincés, stb. nagyszabású a jövő szezonban kerül megrendezésre.) Természetesen, aki megreckírozza a sátorozást szeptember végén, szívesen várjuk!
Hi!
Majdnem el is felejtettem a választ. (Mert nekem egyértelmű volt... ) Szóval, tuti a tuti! 28-án nár lehet, hogy tudok menni, de a 29-e az mindenképp okés! Remélem jó idő lesz, és lehet mocival tekerni!
Hogy lesz akkor? Aki vállal sátorozást, az rohamozhat benneteket?
Te kis huncut! Mindig azt mondod hogy nem érdekelnek a kanyarok csak a nyugodt tura és most ilyenekbe sántikálsz Látom kibujuk a turázóból a motoros ,kanyarvadász
Svájcban láttam és éltem át hasonlót, de akkor még csak autóval ... Moocal is jó lenne egyszer eljutni oda... Télleg, Bobekék végül mentek a svájci túrára, nemtuggya valaki?
Én ott leszek!
Ellenben miért nem műkszik az AKMT fórum?