A "nyakkendős" dolgozik. Csak olvasgat mostanában.
Az az ammónium-nitrátos képlet... Ott csak valami oldódás féle történik, ami fizika. Nem lenne fasza, ha a vízzel ragálna a cucc!
Az igazat megvallva hiányzik a Prémes! esSO-val tárgyaltunk is róla emilben. Tökéletesen biztos vagyok benne, hogy elbeszéltek az eddig érintettek egymás mellett eddig. De majd, ha mindenki ott lesz egy gurigán, akkor szóban-személyesen pontot lehet tenni a végére. Változatlanul inkább a Nyuszinak adok igazat az ügyben, annak ellenére, hogy nem csak Blue volt aki értette, hogy azon az ominózus napon esSO mire gondolt a csoki után... mindentől függetlenül gyanítom, hogy sokáig nem lesz a régi a "dolog".
Azért van itt történés...győztem ma is végigolvasni a termést.
Mellesleg vittél ki magyar klaviatúrát vagy a Taiwaniak is bevezették az Ű, É, Á, Ő betüket?
A franc:-) Nekem elég Ausztriába menni, máris nem tudok ékezeteket írni
:) műtrágyából benzint? azt nem, de az igazsághoz közel jártok, lehet ugyanis műtrágyából N2O-t, azaz dinoxot, azaz NITRO-t. (a műtrágya nem más mint ammonium-nitrát, ami NH4NO3, és vizzel alkotott 90% konc.-ban ugy 152 fok környékén N2O-vá és vizzé válik) A nitro-tól ugyebár meg jobban szalad a paripa.
(bocs, de nem tudtam megállni, hogy ezt ne szurjam be, ugyanis egy olyan cégnél dolgozok, amelyik a világ minden részében telepit olyan ipari berendezést, amelyik a fent leirtakat végzi, most egy ilyen berendezés beüzemelését végezzük épp taiwanba, szoval üdv nektek motorosoknak, innen a világ másik feléről :)))
A jövő univerzális cucca a műtrágya: robbanthatsz, csinálhatsz bort belőle........
Benzint nem lehetne?
Na, Te kémikus! Erre találj ki vmit: levegőből benzint! És le se szállnék a mociról.
Még nem...de megkereshetnének:-))))) Meglenne az új mocó:-)
De komolyra véve.... bemész a boltba és olyan durranós anyagot állítasz össze amit csak akarsz
Csak ugye az összetevők és az arányok a titkosak:-)
Csak vedd a vas-szulfidot egy kis sósavval..... a laborba ez volt a kedvencem:-)
tutira 1 lyukasóra volt, mert nem lehetett megmaradni a szagtól a laborba:-)
Ehez képest a záptojás valami gyenge kis illat:-)
Na azé olyan mélységekig nem mentem bele a filmbe. Elég volt egyszer látni, hogy miket csinál. Többé nem mertem bekapcsolni a tv-t, nehogy az legyen megint.
A xenonnak pont ez a lényege. A képlet alapján kiszámolhatod, hány A a fogyasztás. Alig valamicske, így nem terheli a generátort./annyira - mert a nagyfeszt is elő kell állítani/
Az az ammónium-nitrátos képlet... Ott csak valami oldódás féle történik, ami fizika. Nem lenne fasza, ha a vízzel ragálna a cucc!
Az igazat megvallva hiányzik a Prémes! esSO-val tárgyaltunk is róla emilben. Tökéletesen biztos vagyok benne, hogy elbeszéltek az eddig érintettek egymás mellett eddig. De majd, ha mindenki ott lesz egy gurigán, akkor szóban-személyesen pontot lehet tenni a végére. Változatlanul inkább a Nyuszinak adok igazat az ügyben, annak ellenére, hogy nem csak Blue volt aki értette, hogy azon az ominózus napon esSO mire gondolt a csoki után... mindentől függetlenül gyanítom, hogy sokáig nem lesz a régi a "dolog".
Azért van itt történés...győztem ma is végigolvasni a termést.
(Nagyapa elment ma délután... )