Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hápi-Blue-Haza 138km.
Ebből Adony-Pestszentimre kerek 30 perc. /adrenalin/

Köszi Blue, a lánc és a kerék gyönyörű
hol?
miért ott? miért nem ITT?
Ha még az e412 is ott lenne, feljelenteném őket, h az én konyhámban fényképeztek!
itt a kép is hozzá!
És egy kis kémia. Visszakanyarodva az előző napok témájához:
kennd be Hamerite, kalapácslakkal tényleg olyan mint ha kalapálták volna
Akkor legyen a ma reggeli mottó:
"Addig üsd a vasat, amíííg meleg!"

(Hogyan is nézne ki egy kovácsolt vas doboztartó a GS-en... valami szép cirádás... )
Vazze......

Szóvalé ezért nem maradt egybe eddig nekem soha semmi.....
Én meg ütögettem mint ÁLLAT, mert valaki azt mondta hogy ha ütöm akkor előbb-útobb egybeolvad, hiszen az ütés miatt felmelegszik az anyag

Na megyek azt délután jól megütögettem ezt az állatot

Az a helyzet, hogy a vasas is egy szakma! Nem csak abból áll, hogy ráütünk 2-t egy darabra.
Így van, a rozsdamentes anyaghoz saját pálca kell, a rendessel nem lehet szépen folyatni. Viszont a festésnél is bajban leszel, mert az sem megy simán, nem tapad rajta a festék.
Rendben, megyek!
Amugy Simonornya felé gondolom ugyis erre jösz, hiszen a 6-os melett van az is....vagy nem?

NO! Szóval bármikor jöhetsz, mert itthon mindig van valaki a hétvégpn - mivel a Battai buli nem nyerő az időjárás miatt.....

Ha semmi - akkor a jövő héten valamikor felugrok én, csak ne legyen szar idő
esSO!
Amugy az akku a szar - ez ma kiderült.....
A töltő lekapcsolt, vagyis fullon volt.... 30 perc múlva viszont ismét csak 12,6v-ot mértem ami ugye egy épp müködő akku feszültsége..... egy jó akku 13,2-13,6V-ot mutat.
Még Nyuszancs félig teli akkuja is ennyit mutatott...

Tehát annyira nem Én vagyok a barom, csak épp szar az akku.....

Ellenben! Van mérő müszered?
Mert akkor keresd meg azt a kábelt ami kijön a generátortól...
egymás melett lesz egy 3-as és egy 2-es csatlalozó....
A 2-esbe tolt bele a pálcákat és ird meg nekem hogy ott mennyit mértél alapjáraton....és 3000-res fordulaton.....

ezt persze minden GS tulajtól várnám mert fontos lenne.

Nekem itt 14,4V-ot mutat.....3000-res fordulaton viszont már kevesebbet.....(arra nem emlékeszem)
Erik!

Akkor ha megteszed akkor gyere délelőtt.....
Az asszony itthon lesz......

Kiteszem neki a LEPUCOLT láncot, meg a 5 ropit.....
Sajna, nekem meg du-ra jött be gy Simontornyai koncert, a vasárnapból meg csak a du. jó!
Azt hiszem teszek egy próbát. Mert az a terv, hogy rozsdamentes anygból lesz meg a "csomagtartó". Ha ki lehet polírozni, akkor nem festem le. Hadd csillogjon! Ha pedig nem lehet kipolírozni, akkor festve lesz, és nem is drága korr-anyagból. Ossszibát még keresni kell, hogy szépek legyenek azok a varratok, mert Teddy keze nemjólheggeszt, egyáltalán nem tud olyat! Annyit kiderítettem, hogy nem sima pálcával kell az ilyet megoldani. Fenegondóta! Túrtam itthon és akadt mindkét féle pálca... még soha nem használtunk itthon ilyesmit (mert az értő ember hozta magával), de van!
Én ugy ismerem hogy aminták azonnakl kellenek! Szivem add ode neki az alsogatyádat
Tisztelt Hölgyem/Uram!

Kérjük, 3 napon belül szíveskedjen ellátogatni hozzánk vérvételre, és hozzon magával székletmintát. Munkáltatója kérésére szükséges megállapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá!

Üdvözlettel:
Üzemorvosi Labor
A "prémes" amúgy tudtommal jól van, csak nagyon cidri van horvátban is (legutóbbi infók alapján)...
Én is megvagyok, csak én még olvasni sem nagyon tudlak Titeket Nem tudom mi van itt munkahelyen, de 2 percre nem tudok a gép elé ülni.. De úgy tünik látszani a dolog, hogy a sok munka meghozza talán a várva várt gyümölcsét... Szeptember 1 óta a motoromat sem láttam, lehet motorozni is elfelejtettem már

mindenkinek kellemes hétvégét...
Teddy!

Szerintem nem polírozható ki - bár még nem próbálkoztam ilyesmivel. A nagy hő hatására szineződik el az anyag, és nem csak a felülete. Ezért nem lehet, szerintem.
yes sir !
Nem:-) az idom jelenleg is még csiszolás alatt áll.....
a festékboltba hőállót vettem a kipuffra........

szóval kérdezd meg nyugodtan.....az infó csak jól jön
Ne húzd már fel magad Tesó!

Én mondtam hogy csak szivattalak:-))))
Annyi azért nekem is lejött hogy laptop - és hazai:-)

Ha beakarok majd szólni neked, azt garantáltan észre fogod venni:-)
Fogadd te is őszintén...
Itt is embólia volt a "ludas". A tüdőben.

Most nagyit féltem. Mindent el akar rendezni 1-2 nap alatt. Nagyon elfáradt már ő is.
No, de szó ne essék róla gyakran! Emlékezzünk rájuk...

Nekem most nem kémikus "kell". Ki tud nekem segíteni abban, hogy a rozsdamentes anyagok hegesztése után a varratnál keletkező elszíneződés (futtatási színek) kipolírozható-e az anyagból? Ha nem, akkor marad a festett "sima vas".
Gőzerővel megy a doboztartó projekt, ezzel el is foglalom magam egy kicsit most.