Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a TÜV-ről nekem meg az avéleményem hogy nem kell elájulni tőle
persze jó hogy van, de láttam én már annyi gagyi kínai cuccot amin rajta volt a TÜV matrica....
már döntöttem.. biztos hogy nem fogom megvenni ennyi pénzért ,le lesz gyártva és kész
az anyagminőségre is oda fogok figyelni, aztán majd megírom mi lett a dologból
Már pedzegettem hogy ez is egy TÜV-es alkatrész (bár a németeknél szinte minden a motorhoz) és biztos hogy veszélyes egy egyszerü laposvas. Biztos ki van számitva hogy milyen erők hatnak nem törhet és nem is hajolhat. Nem kis suly nehezedik rá pláne rugózáskor és lehet oldalirányu "tartása" is És ha szétmegy alatta az nem kis probléma lehet.
Nem, nem viccből írtam. Igaz, hogy a sima laposvas nem túlzottan erős, de ez a tulajdonsága inkább hajlításnál jelentkezi. Márpedig itt ilyesmiről szó nincs! Mindenesetre, ha nekem kellene, én bevállalnám minden további nélkül. De persze ezt mindenki maga dönti el! Egyébként valahonnan biztos lehet szerezni valami krómacélt, vagy egyéb erősebb cuccot. Nem egy nagy darab, mégha venni kell is, nem lehet marha drága. Semmi esetre sem 27k.
Tisztelt Szerkesztőség!

Még sohasem írtam Önöknek, de most végső kétségbeesésemben elhatároztam, hogy a segítségüket kérem. Nehéz döntés előtt állok.
Az utóbbi időben észrevettem, hogy a feleségem gyakran furcsán viselkedik, az a gyanúm, hogy félrelép. Amikor csörög otthon a telefon és én veszem fel, előfordul, hogy nem szól bele senki. Néha az asszony késő estig távol marad, ilyenkor állítólag a barátnőivel talákozik, de ha kérdezem a nevüket, azt mondja, úgysem ismerem őket, a kolléganői.
Néha ébren maradok, és az ablakból lesem, hogy milyen autóval jön haza, de ő kiszáll egy sarokkal odébb, és gyalog jön végig az utcán. Ki tudja, talán nem is taxival érkezik!
A múltkor a kezembe vettem a mobiltelefonját, hogy megnézzem, hány óra, dühösen rámkiabált, hogy ne nyúljak a személyes dolgaihoz. Azzal is megvádolt, hogy kémkedem utána.
Tegnapelőtt, amikor ismét elment estére itthonról, úgy döntöttem, hogy kimegyek a házunk elé, és ott várok a sötétben, míg haza nem jön. Olyan helyre állítottam a vadonatúj motoromat, ahonnan jól látható az utcasarok, elrejtőztem mögé és figyeltem az utcát. Ahogy ott térdeltem, észrevettem, hogy valami csöpög a motoromból. Hát, látom, hogy egy egész olajtócsa van már alatta.
Most mit tanácsolnak, próbáljam magam megjavítani, vagy vigyem vissza a kereskedőhöz?
Jó napot kívánok Mindenkinek!

Teddy! Akkor tuti lesz a tuti?
Lassan két hete nem ültem motoron. Remélem olyan idő lesz, hogy géppel tudsz jönni!

Blue Főnök!
Frankó lett az összevont oldal! Így sokkal praktikusabb!

REGGELT!
Jó reggelt mindenkinek!

Köszi a sok választ, én is tegnap megnéztem rendesen és igen hosszabb kutyacsont kell
PJ neked is kösz a felajánlást, de azt hiszem egyelőre nem élek vele, viszont ha megkérhetlek megméred nekem milyen hosszú a motorod kutyacsontja?
Morning!

A vicclapról:

"Két villanyszerelő vitatkozik az állványon. Arra megy egy öregasszony.
- Néni kérem, tessék szíves lenni feladni azt a piros drótot!
- Ezt itten?
- Igen, köszönöm.
- Na, ugye Béla, mondtam hogy ez a nulla. Te meg jössz itt azzal a hülyeséggel, hogy a fázis."
"Szten egy jó erős laposvas elég is hozzá"

Ugye ezt viccnek szántad?

Nem tudom elküldeni, mert nincs rajta money! 06-30-855-23-12

OK a kutyacsont. Én rövidebbet írtam, de bevallom, járatlan vagyok a témában. Viszont jószándék vezérelt! Így most én is okosabb lettem.
Hi mindenki!
Blue!
Tetszik az új design. Örömmel konstatálom h firefox alatt is szépen megjelenik minden. Grat. A jobb oldali viharvadász képek nem linkek? Nálam 1024-es bontásban nem igazán láthatóak. A zene naon jóó! bár vkit biztos idegesíteni fog.
Remélem sok lét kapsz a reklámokért. Hajrá
De az első villát is beljebb kell engedni, különben megváltozik a geometria. Az egyenesfutás javul, de a kanyarokban csopperes lasz.( avillaszögről beszélek) Szóval csak ésszel azt az ültetést.
Úgy beza!

Ha rövidebb akkor magasabb lesz a gép.....mivel a rugót kinyújtod......

Szóval tényleg HOSSZABB kell......

Méret?
Mérd meg a jelenlegit és adj hozzá cm-eket.....
esSO!
A múltkori e-mailt megkaptam. Küld el a számodat sms-ben és felhívlak.
Koxi +36 30 9 41 51 59
Fiúk!
Az ültetéshez hosszabb kutyacsont kell, nem pedig rövidebb! logice?
ne lepődjön meg senki

http://akmtmedia.extra.hu/
"Egy nagyvállalat alkalmazottja felveszi a telefont, tárcsázza a recepciót,
hogy a küldönccel beszéljen és ezt mondja:
- Hé Bélus, mozgasd a seggedet, hozz fel nekem egy kávét és két
szendvicset, de fürgén, egyik lábad ott, a másik itt legyen!
A vonal másik végén megszólal egy férfihang:
- IDIÓTA, eltévesztetted a melléket, tudod, kivel beszélsz?
- Nem...
- A vezérigazgatóval beszélsz, te hülye!
Mire a mi emberünk:
- AHHHHHH! Hát aztán? És te szarcsimbók, te tudod, hogy kivel beszélsz?
A vezér meglepődve feleli:
- Nem.
Az alkalmazott halkan feleli:
- A picsába, de jó... - és gyorsan leteszi a telefont. "

Azt hiszem fényt kaptam...
köszi szépen az ismerősöm nevében is , nagyon sok hasznát veszi biztosan.
további jó fórumolást és kellemes napot .
üdv:)
Na, itt a megoldás! Ha mégsem akarsz cserélni, a kolléga biztosan szívesen megméri neked.
Egyébként nem arra gondoltam az előbb, hogy a gyárit elvágni, hanem hogy annak alapján csinálni egy valamivel rövidebbet. Szten egy jó erős laposvas elég is hozzá
Szia Kolibri!

Van egy ötletem: az enyém ültetve van, viszont csutkakormányos. Ha szívesen cserélnél velem (megj.: sztem az F-nek jobban is állna a csutka), akkor megbeszélhetjük, hogy begurulunk egy szerví­zbe kicseréltetjük a kormányokat, meg a kutyacsontokat, a szerelést kifizetjük felesben, aztán mindenki megy a maga dolgára.

Mit szólsz?

Üdv:
PJ
Vagy egyszerűen lánctalp hátra és kész a hómobil! No, aztat kipróbálnám egyszer non szívesen!
Ennek utána nézek. A rajz alapján rövidebb kutyacsonttal nem tud kirugózni a teló teljesen. Ezzel csökkenthető a lengővilla és a váz szöge, ergo a motor magassága. Persze ez most csak okoskodás részemről, hiszen munka mellett nem tudok "beleképzelős" lenni. De nekem nagyon úgy néz ki, hogy "mindigterhelt" telód lesz ezáltal.
Két oldalsó sítalp és terepgumi!
nem lesz tél, tavaly sem volt